reklama
Edysiek
odkrywca
Madzik fajna kiecka. Ja na roczek jednak chcę coś wypasionego, może nie od razu tiule i falbanki (chociaż właśnie starsza chce żeby takie miały - obie jednakowe).
A buciki cudne
A buciki cudne
milenka30
Fanka BB :)
MADZIKM a w jakim sklepie kupiłaś butki?jest w PL taki?
EDYSIEK twoja ANGELA jest jeszcze na etapie falbanek?Moja bratanica ma 10lat i wyśmiała bratową jak ta jej chciała kieckę taką kupić,baa w ogóle jakąś kieckę,także w tym roku na jej komunii moja musi być damą
EDYSIEK twoja ANGELA jest jeszcze na etapie falbanek?Moja bratanica ma 10lat i wyśmiała bratową jak ta jej chciała kieckę taką kupić,baa w ogóle jakąś kieckę,także w tym roku na jej komunii moja musi być damą
Ostatnia edycja:
madzikm76
Milenko - buciki są angielskiej firmy start rite shoes. Nie wiem czy są w Polsce. Tutaj też kupiłam je po prostu w sklepie obuwniczym a nie firmowym.
katjuszkaa
Sukienka bardzo fajna - również mój styl. Ale butki....piękne
Mnie kusi ten pomysł Milenki z sukienkami takimi samymi... podrzucisz link proszę? Znacie jakieś firmy które robią coś takiego? Bo rozczarowana jestem ale na allegro niet...
Mnie kusi ten pomysł Milenki z sukienkami takimi samymi... podrzucisz link proszę? Znacie jakieś firmy które robią coś takiego? Bo rozczarowana jestem ale na allegro niet...
milenka30
KATJUSZKA prześle linka ale musisz chyba wysłać o prośbę wstąpienia do grupy żeby móc oglądać wszystko.
Ja na razie odpuściłam pomysł bo moja jeszcze nie chodząca a ja wzięłam się za siebie więc ciuchów nie kupuje żadnych teraz,ale na koniec roku myślę że wrócę do tematu
https://www.facebook.com/groups/szwalnia/
Ja na razie odpuściłam pomysł bo moja jeszcze nie chodząca a ja wzięłam się za siebie więc ciuchów nie kupuje żadnych teraz,ale na koniec roku myślę że wrócę do tematu
https://www.facebook.com/groups/szwalnia/
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
Edysiek
odkrywca
reklama
Podziel się: