reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Filip dostał zestaw do zrobienia odlewu rączki i nóżki, i tak to sobie leży już 3 miesiąc bo albo zapominamy albo on jest za bardzo ruchliwy. Musimy mu to zrobić jak bedzie przysypiał bo trzeba rączkę/nóżek trzymać w tym 4 minuty.

Zovita - ten zestaw o którym piszesz jest zdecydowanie prostszy :)

Kroczku, my właśnie zamówiliśmy wczoraj tą zabawkę do wózka tylko w innym wzorze, dam znać jak się sprawuje :) Może komuś przyda się informacja że w Smyku, w e-sklepie jest teraz promocja do -25% na całą markę SkipHop.

Ostatnia edycja:
Witajcie
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 643606Zobacz załącznik 643607Zobacz załącznik 643608Zobacz załącznik 643609Zobacz załącznik 643610

Nasza córcia wzbogaciła się dzisiaj o fotelik do karmienia Chicco Polly

Polly Highchair - Happyland (2)zoom.jpg

Pierwsze posiłki już za nami i super. Emmie krzesło się bardzo spodobało, a i dla nas wielka ulga w karmieniu, bo przy karmieniu w bujaczku musieliśmy ją stawiać na stoliku kawowym i przysiadać z boku, co powodowało że karmiliśmy ją ze skręconym kręgosłupem co ani mnie ani męzowi nie służyło:no:
Dpdatkowo mój małż jak to on poszedł do sklepu i mimo, że krzesło już było na promocji to jeszcze dodatkowo 15 euro zniżki wytargował, więc jestem super zadowolona:cool2:

Załączniki

• Polly Highchair - Happyland (2)zoom.jpg
    Polly Highchair - Happyland (2)zoom.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry