reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Nie wiem czy ten temat się tu przewinął, ale na allegro można znaleźć coś takiego jak przedłużka do body - jeśli dzieci Wam się "wydłużyły" ale body jest jeszcze dobre na szerokość to może się przydać. Co prawda i tak po rękawach widać jeśli dziecko wyrosło ale zawsze lepsze to niż kupowanie kilku dodatkowych ciuszków:) zwłaszcza gdy to ma być tylko jako bielizna albo strój po domu.

reklama
W temacie zabawek dla dziecka mogę polecić coś niesamowitego - takie foremki MULA Foremki - IKEA
Kosztują 7 zł a zabawy co nie miara. Można budować wieżę, wkładac jedną w drugą, używać do kąpieli (mają dziurki i można puszczać przez nie wodę), można też puszczać na boku po podłodze, motywują do czołgania bardziej niżwszystkie inne świecąco grające zabawki. Taka inwestycja się opłaca;)

My mamy takie kubeczki, fakt prosta i tania zabawka

Załączniki

• 20141028_101704.jpg
    20141028_101704.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 64
U nas tez kubeczki sa na topie :) Ale i tak nie ma zabawki ktora przewyzszalaby samodzielnie zdjete ze stop skarpetki, to jest najwieksza radocha ;)
My dzis zaszalelismy i zamowilismy synowi prezent gwiazdkowy:
ImageUploadedByForum BabyBoom1414598049.312356.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414598049.312356.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414598049.312356.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 79
350zl, trzeba szukac na Allegro bo oficjalnie Little Tikes nie sprzedaje tego produktu w Polsce. Sporo kosztuje, ale teraz juz wydatki dzielimy przez 2, a to akurat zabawka ktora spokojnie moze sie bawic na raz dwojka dzieci :)

Jouluatto ale super prezent

Ja miałam kupić tego pchacza, ale stwierdziłam że skoro zbliżają się święta to komuś podrzucę pomysł na prezent ;-)
No i jeszcze kilka innych rzeczy muszę wymyślić, bo już niedługo zaczną się pytania "co kupić?"

reklama
Wow - Jouluatto - super prezent! U nas niestety też miejsca brak:-( My dzisiaj zakupiliśmy Emmci kombinezon, ciepłą czapę, rękawiczki, taka smieszną, ale jakże prawdziwą bluzeczkę

IMG_20141101_182216598.jpg

i kupiliśmy jej prezent pod choinkę

Mothercare Safari Wooden Push Along Activity Cube :-)

Załączniki

• IMG_20141101_182216598.jpg
    IMG_20141101_182216598.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 50
Do góry