reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jotemka widze ze skusilas sie na to samo lozeczko co Rila. Tez o nim myslalam ale w koncu kupilam inne. Ale mam nadzieje ze bedziesz zadowolona bo mnie tez sie ono bardzo podobalo.

U mnie lozeczko tez jeszcze nie zlozone. Maz tylko komode dzisiaj przyniosl i zaraz go zagonie do skrecania. A lozeczko pewnie jutro jak bedzie wczesniej w domu. Ciekawe czy mlody zechce z niego szybko skorzystac.

reklama
Jotemka - fajne to łózeczko, oglądałam je, ale wkoncu kupiłam normalne, bo stwierdziłam ze teraz to co ma starszak przejdzie na młodszego jak dorośnie a starszemu kupimy juz cos wiekszego.

U nas juz łózeczko wprawdzie złożone, wietrzy sie, bo jednak czuć lakierem, to pościeli nie zakładam, materacyk jeszcze w folii aby sie nie kurzyło

Ja na tablicy znalazłam śliczny granatowy kombinezon z polaru za 10zl czekam tylko aż to małżeństwo będzie w Olsztynie, żebym mogła go odebrać bo patrząc na pogodę za oknem wolę mieć coś na chłodniejsze dni dla Małego w szczególności jak bedziemy zabierać go do domku;)

w końcu i moja córcia się doczekała swojego pokoju :) może to ją zachęci do wyjścia? IMG_2352.jpgIMG_2353.jpg

Załączniki

• IMG_2352.jpg
    IMG_2352.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 202
  • IMG_2353.jpg
    IMG_2353.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 197
Super pokoik:tak:
Na moją zakończenie przygotowań też nie podziałało, człowiek się stara, a małolaty od początku docenić nie potrafią;-)

reklama
Nina - naprawdę bardzo przyjemny pokoik - aż miło popatrzeć :-) co do zachęcania to myślę, że nasze maluszki mają trochę inne preferencje niż my i jakoś (nie wiadomo czemu) wolą ciasne, moke i ciemne miejscówki ;-)

Do góry