reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Pizamki mi sie podobają te co wstawiliscie. Ale ja chyba kupie takie docelowe po porodzie, a narazie mam 2 takie zwykle na guziczki do karmienia.

Ameryka bardzo ładna wyprawka po baby shower :)

A ja dzisiaj z siostra i mężem okleilismy pokoik. Mnie sie podoba :) i taki dzieciecy od razu troszke sie zrobił :)

20140321_225734.jpg
DSC_0246.jpg

Załączniki

• 20140321_225734.jpg
    20140321_225734.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 157
  • DSC_0246.jpg
    DSC_0246.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 135
Pizamki mi sie podobają te co wstawiliscie. Ale ja chyba kupie takie docelowe po porodzie, a narazie mam 2 takie zwykle na guziczki do karmienia.

Ameryka bardzo ładna wyprawka po baby shower :)

A ja dzisiaj z siostra i mężem okleilismy pokoik. Mnie sie podoba :) i taki dzieciecy od razu troszke sie zrobił :)

Zobacz załącznik 616192
Zobacz załącznik 616193

śliczny pokoik :tak: Uwielbiam kubusia !!! Ja niestety póki jesteśmy na stancji nie mam pokoju dla Szymcia ale jak już będziemy mogli się wprowadzić do domu to będzie miał swój kącik :-) Więc teraz zostaje mi tylko podziwiać Wasze pokoiki ;-)

L-oka bardzo ladnie to wyglada :)

Ameryka, super prezenty! :)

Lizzy, szlafrok jest ekstra! Gdyby nie to ze juz kupilam, chyba pognalabym jutro do sklepu po taki sam ;P

A ja sie wlasnie zorientowalam ze nie wpadlam na to ze do kobinezonu trzeba bezdzie cos zalozyc maluchowi na szyje, ale nadrobilam juz ten fakt przy zamowieniu w smyku ;) Z rozpedu wzielam jeszcze moskitiere do lozeczka bo przypomnialo mi sie jakie mielismy w zeszlym roku komary w mieszkaniu, kocyk-otulacz ktory polecala mi bardzo znajoma i kilka innych drobiazgow. Teraz nic tylko miec nadzieje ze maz sie minie z kurierem ;)

Ostatnia edycja:
Ehh mąż zmontował łóżeczko, po kupieniu komody w zasadzie znalazło się tylko jedno miejsce u nas w sypialni, gdzie to łóżeczko wchodzi i tak jak wcześniej myślałam, że będzie można podejść chociaż do 1 boku krótszego i 1 dłuższego, teraz widzę, że zostaje tylko 1 dłuższy bok.... na łóżeczku przewijak, a ja kupiłam ten organizer który miał być zawieszony na łóżeczku i jeszcze kosz-pojemnik z ikei też miał być powieszony a teraz widzę, że w ogóle z samym organizerem będzie problem bo przecież łóżeczko nie może być takie obwieszone jak choinka, dziecko musi coś widzieć przez te szczebelki a i ja mam mieć wygodny dostęp. A i jeszcze nie podobało nam się prosto wykończone łóżeczko i zafundowaliśmy sobie takie z łukami, w związku z czym na tym krótszym boku nawet jakby było miejsce to i tak nie dałoby się nic powiesić. Już widzę, że na coś tutaj chyba niepotrzebnie wyrzuciłam kasę i czegoś tutaj nie przemyślałam do końca:no:

mojebobo a nie da się powiesić np na haczyku na ścianie tego organizera albo kosza? może to jakoś ułatwi sprawę? bo dzieciaczek faktycznie nie może być taki pozakrywany z każdej strony bo nie będzie przepływu powietrza

reklama
No właśnie kombinujemy, może zawiesimy gdzieś na komodzie i przewijak też damy na komodę. Jeszcze się tym pewnie zajmiemy jak pozbędziemy się części gratów, które na razie nam zawalają trochę miejsca. Ale trochę się zaskoczyłam, że takie pozornie nieduże łóżeczko a jednak jest z nim problem...

Do góry