reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jotemka widze ze skusilas sie na to samo lozeczko co Rila. Tez o nim myslalam ale w koncu kupilam inne. Ale mam nadzieje ze bedziesz zadowolona bo mnie tez sie ono bardzo podobalo.

U mnie lozeczko tez jeszcze nie zlozone. Maz tylko komode dzisiaj przyniosl i zaraz go zagonie do skrecania. A lozeczko pewnie jutro jak bedzie wczesniej w domu. Ciekawe czy mlody zechce z niego szybko skorzystac.

reklama
Jotemka - fajne to łózeczko, oglądałam je, ale wkoncu kupiłam normalne, bo stwierdziłam ze teraz to co ma starszak przejdzie na młodszego jak dorośnie a starszemu kupimy juz cos wiekszego.

U nas juz łózeczko wprawdzie złożone, wietrzy sie, bo jednak czuć lakierem, to pościeli nie zakładam, materacyk jeszcze w folii aby sie nie kurzyło

Ja na tablicy znalazłam śliczny granatowy kombinezon z polaru za 10zl czekam tylko aż to małżeństwo będzie w Olsztynie, żebym mogła go odebrać bo patrząc na pogodę za oknem wolę mieć coś na chłodniejsze dni dla Małego w szczególności jak bedziemy zabierać go do domku;)

w końcu i moja córcia się doczekała swojego pokoju :) może to ją zachęci do wyjścia? IMG_2352.jpgIMG_2353.jpg

Załączniki

• IMG_2352.jpg
    IMG_2352.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 203
  • IMG_2353.jpg
    IMG_2353.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 199
Super pokoik:tak:
Na moją zakończenie przygotowań też nie podziałało, człowiek się stara, a małolaty od początku docenić nie potrafią;-)

reklama
Nina - naprawdę bardzo przyjemny pokoik - aż miło popatrzeć :-) co do zachęcania to myślę, że nasze maluszki mają trochę inne preferencje niż my i jakoś (nie wiadomo czemu) wolą ciasne, moke i ciemne miejscówki ;-)

Do góry