reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Viltuti Fajna na wanienka mam nadzieję, że będzie się sprawdzać i poszukam podobnej :tak:

Agata a rozmiary są różne tak samo jak kształty itd Nie lubię robić zakupów, w szczególności takich bo nie wiem co i jak więc wolę zapytać :tak:

mam taka sama - w smyku jest i moze trafisz na promocje to koszt wynsi ok 25 zł (ja tak trafilam) :) mysle ze taki rozmiar wystarczy

reklama
Dla Ali miałam taka z Ikei i byłam z niej bardzo zadowolona. Corcia nadal się w niej kapie bo jakbym jej miała nalewac wody do zwykłej wanny to bym z torbami poszła. niestety tym razem zmienił mi się układ łazienki i kupiłam taka zwykła z kaczuszka ona ma ok 1 metra długości a koleżanka pozyczyla mi stojak więc mi się zmieściło jakos

kupiłam wanienkę ale taki większy rozmiar, przewijak i zamówiłam materac będzie na środę i takim sposobem mam już prawie wszystko :-) Caaałe szczęście, bo już się zaczęłam stresować, że zwlekam z tymi zakupami. Jutro złożymy łóżeczko, muszę je przewietrzyć i umyć :)

Ja dzisiaj sie wybralam po koszule do porodu,bo ta co kupilam jakis czas teemu...mhhhh cos mnie tknelo zeby ja przymierzyc i sie okazalo ze w brzuchu sie nie mieszcze:szok: no to teraz mam rozmiar 14-nascie i sie ciagnie wrazie czego:-D oprocz tego dokupilam zwykla pizame tzn spodnie i bluzke bo tak pozniej najwygodniej,podklady na lozko,teraz jeszcze po ten przewijak musze sie wybrac bo zlecilam to mojemu D. ale cos czuje ze moge sie nie doczekac:eek:

Odnośnie wanienki to kupiliśmy w Ikei przy okazji ostatniej wizyty, bratowa też ją ma i nie narzekała. Dziś zamówiłam bujak, którego na Naszym forum nie trzeba opisywać ;-)
tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
Do szpitala zakupiłam kreację w H&M :-D długą spódnicę do kostek z dresowej dzianiny... nienawidzę koszul, większość jest przed kolano a moje wyglądają jak arbuzy, zwłaszcza teraz... :baffled:
Do tego dwa t-shirty rozpinane poniżej linii biustu więc spokojnie mogę się dostać tam gdzie trzeba ;-)
Nie lubię wydawać kasy na coś czego później nie będę używać a takie t-shirty spokojnie mogę nosić do dżinsów lub na rower :tak:

Załączniki

• tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
    tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-kolor-brazowo-kremowy-do-18-kg-m-iext989.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 80
ja zapomniałam zupenie o wanience i sobie przypomniałam jak byliśmy z mężem w ikei więc żeby już nie jeździć i szukać to wzięliśmy tę z ikei , wygląda spoko, jest głeboka i ma antypoślizgi w środku i pod spodem więc w zasadzie wszystko co potrzeba jest :) został tylko przewijak :)

reklama
Odnośnie wanienki to kupiliśmy w Ikei przy okazji ostatniej wizyty, bratowa też ją ma i nie narzekała. Dziś zamówiłam bujak, którego na Naszym forum nie trzeba opisywać ;-)
Zobacz załącznik 615112
Do szpitala zakupiłam kreację w H&M :-D długą spódnicę do kostek z dresowej dzianiny... nienawidzę koszul, większość jest przed kolano a moje wyglądają jak arbuzy, zwłaszcza teraz... :baffled:
Do tego dwa t-shirty rozpinane poniżej linii biustu więc spokojnie mogę się dostać tam gdzie trzeba ;-)
Nie lubię wydawać kasy na coś czego później nie będę używać a takie t-shirty spokojnie mogę nosić do dżinsów lub na rower :tak:

bujaczek super :)

super dekoracja. Ale piekne :) My bedziemy kleic sciany za tydzienw sobote.

Do góry