reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam :p i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej :) wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa. IMG_2308.jpgIMG_2309.jpg

Załączniki

• IMG_2308.jpg
    IMG_2308.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_2309.jpg
    IMG_2309.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 90
Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru;)
332.jpg
Tylko podwozie będzie inne, takie jak tutaj
313.jpg
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy:) Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.

Załączniki

• 332.jpg
    332.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 88
  • 313.jpg
    313.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 79
An-fotografia, bardzo fajne te meble :)

Mojeboj super wozek i fajny kolor! :) U nas brak porozumienia w sprawie koloru (ja chcialam bezowy, maz czerwony) tez zaowocowal szarym wozkiem i jestem bardzo zadowolona :)

Nina piekny ten ochraniacz! Mi tez serce sie czasem wyrywa do jakiegos, ale jeszcze sie nie zlamalam ;)

Hm, mowicie ze nie widac zdjecia kart na stelazu? Moze teraz?

ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394460250.058454.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 62
mojebobo szary jest neutralny, zawsze pasuje i jak będziecie chcieli kolejnego malucha to bez względu na płeć będzie się nadawał :D bardzo fajnie się prezentuje :)

jouluatto teraz widać, super to wygląda :)

Rila fajna kolekcja :-)
An-fotografia piękne meble i ciuszki też super, kolory odjazdowe :tak:
Nina ja też mam biały ochraniacz, tyle że w kwiatuszki. leży wyprany ale ciągle nie wiem czy go założę :huh:
Mojeboje bardzo ładny wózek
Jouluatto fajnie to wymyśliłaś. Ja chyba na początku nic nie będę wieszać.

Dzisiaj zahaczyłam o lumpeks i chociaż u nas za dużego wyboru nie ma, a i ceny takie sobie to i tak kilka rzeczy udało mi się upolować. I tak kupiłam 2 sukienki, dresik, spodenki, bluzeczkę cienką i drugą cieplejszą rozpinaną i czapeczkę - w sumie za wszystko dałam 40 zł to może nie mało, ale ciuszki niemal nowe, więc i tak się opłacało.

Nastał czas na mój debiut w maluszkowych zakupach :-)
W sobotę byliśmy w Ikei (weekendowy koszmar ale terminów brak...) i kupiliśmy komodę do pokoju Tolci ale Wam jej nie pokażę :) bo wczoraj kupiliśmy inną ;-) i tak oto w sypialni będziemy mieć nową komodę na nasze szpargały a Tolcia ma z przewijakiem, bardziej kolorową i szafę jeszcze:
Zobacz załącznik 614290Zobacz załącznik 614291

Wczoraj wieczorem zamówiłam w aptece większość potrzebnych artykułów higieniczno-kosmetycznych. Zostało kilka sztuk, które kupię przy okazji spaceru. Dziś jeszcze przeszukam internet w poszukiwaniu pieluch tetrowych, flanelek, ręczników itp. Myślę, że idzie mi całkiem sprawnie ;-)

Tylko w zakłopotanie wprawiają mnie zdjęcia Waszych suszarek :-D bo ja z tym w lesie, no ale nawet jeśli to komoda przyjedzie najpóźniej w środę więc jestem usprawiedliwiona :-p

super te mebelki- no genialne normalnie. Strasznie mi się podobają i ubranka zresztą też :)

a ja się broniłam, że nie chce ochraniacza na łóżeczko ale wpadł mi w ręce w świetnej cenie z wyszywanymi owieczkami więc wzięłam :p i wrzucam jeszcze fotkę chusty do noszenia małej :) wybrałam szarą bo wydaje mi się najbardziej neutralna.. proszę o opinię dziewczyny, które już chustowały maluchy, czy te chusty są zawsze takie długaśne? bo moja jest straaaaasznie długa. Zobacz załącznik 614367Zobacz załącznik 614368

Tak zawsze taaakie długie :D

Wreszcie dogadałam się z mężem co do koloru wózka, a w zasadzie do koloru się nie dogadaliśmy to zdecydowaliśmy się na coś bez koloru;)
Zobacz załącznik 614372
Tylko podwozie będzie inne, takie jak tutaj
Zobacz załącznik 614373
Ostatnio widziałam taki szary wózek na mieście i całkiem mi się spodobał więc mam nadzieję, że ten też nie będzie najgorszy:) Rodzice go odbiorą ze sklepu i przywiozą w ten albo następny weekend i wtedy go zobaczę na żywo.

no neutral, fajny :)

AN mebelki super,takie nieoklepane i ciuszki też.

Mojeboje
dobrze że decyzja podjęta i wózeczek wybrany,uniwersalny.

EDYSIEK to poszalałaś,te malutkie ubranka są tak rozkoszne że wiem że ciężko się powstrzymać.

A do mnie przyjechał dzisiaj wózek,jutro może mąż go złoży i wypiorę i wysuszę na słoneczku.Jutro mają dojechać reszta rzeczy do szpitala i już wszystko mam:tak:

Witam
jestem mamusia marcowa 2011
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
w maju 2014 zostane mamą po raz drugi.W zwiazku z tym ze bedzie 2 miesiace roznicy miedzy urodzinami moich coreczek.Sprzedaje wiosenne komibinezoniki moze komu wpadnie cos w oko?
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
przy zakupie 3 kombinezonow dorzuce gratisy:

Kombinezon wiosenny rozm.62 George (4030576645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny*baranek* rozm.62 z 5-10-15 (4030552910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny rozm.62 (4030548737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry