reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ja muszę przymierzyć, żeby wiedzieć że będzie dobrze leżał. W poniedziałek będę miała trochę czasu to może coś uda mi się znaleźć.

reklama
Ja to wlozylam staniki do koszyka a po 2 czy 3 dniach dostalam oferte znizkowa na to co mam w koszyku he he... ja mam pod biustem 10 wiecej niz przed ciaza dlatego czekam ale jak tam sa po 4 rzedy haftek to super :)

Edysiek, no w sumie wyprałam w samym proszku, pewnie masz rację, że to od tego:) Czyli kolejna rzecz na liście zakupów.

Stanik kupiłam w takim rozmiarze jak teraz noszę, bo mam w nim trochę luzu, no i nie mieli 70F.

...Nie wiem po ile kupujecie te białe pampersy, ja najtańsze znalazłam w Kauflandzie za 46,99.

Ja dziś weszłam do sklepu Jednorazowe Sklep, Cena -Tanio - Supermarket Internetowy * Zakupy z Dostawą Do Domu – bdsklep.pl - 60103

białe pampersy są po 46,89 ja biorę jeszcze Happy z wycięciem na pępek bo byłam z nich bardzo zadowolona...

do jutra maja wysyłkę gratis jak się wchodzi przez PAYBACK przy zakupach za 100zł... może się którejś jeszcze przyda :)

Ad biustonoszy do karmienia to zazdroszczę tym, którym rozmiar się malo zmienia - ja wychodzilam z 65 B/C, po pierwszym porodzie miseczkę mialam F, po roku karmienia zeszlam do D. Teraz mam trochę więcej niż D ale w obwodzie ponad 80 i biustonosze sprzed ciąży nawet z przedłużkami cisną, a głupio na miesiąc kupować nowe ;-) Na szczęście na "po porodzie" kilka sztuk mam, teraz jeszcze dokupiłam dwa pośrednie i jakoś będzie. Ciekawi mnie tylko jaki rozmiar będę mieć za rok-dwa ;-)

_zuzanka no właśnie można zgłupieć z tymi rozmiarami, ale może teraz już Ci tak dużo nie podskoczy jak za pierwszym razem.

L-oka ja kupiłam przedłużki niedawno, bo staniki kupione na ciążę, zaczęły mnie trochę pod biustem obcierać. Ale powiem, że nie do końca jest to wygodne. Miseczki się gorzej układają i ogólnie staniki już tak dobrze nie współpracują.

Co do staników do karmienia - na razie kupiłam jeden Jarpola właśnie 70F, on jest miękki więc mam w nim trochę luzu + rozciąganie. Zobaczę jak się sprawdzi i dokupię jeszcze staniki po porodzie jak się rozmiar bardziej ustabilizuję. Wszystko przecież da się załatwić w kilka dni z netu. A do szpitala i kilka dni po to starczy mi ten jarpolowy plus taki sportowy miękki z którego pierś się łatwo wyłuskać:tak:

Najgorzej, że lato idzie i jakoś się te cycki muszą prezentować w letnich bluzkach, hrrrr

Ostatnia edycja:
auliya a jak tam wejść przez playback?bo normalnie przesyłka gratis za zakupy powyżej 400zł.Do szpitala tez mam bella happy z wycięciem na pępek,nie trzeba podwijać,resztę chce kupić pampers 2 bo w domu mam zapas 3.

MOI PAS ja na początek staniki kupiłam takie tanie do karmienia,na początku brudzą sie okropnie i wywalę zanim laktacja sie, nie unormuje,a na lato jak będę karmić to muszę jakieś lepsze zakupić,bo mi się piersi brzydkie teraz zrobiły.

ja się loguowałam na Payback i znalazłam sklepy online będzie na liście i wybierasz przejdź do...
można też przejść do ekuponów i po prawej stronie jest po prawej stronie w najpopularniejszych sklepach.
Na górze strony powinnaś mieć cały czas pasek payback i tam jest kod do bezpłatnej wysyłki - osobiście wczoraj skorzystałam i miałam po wczytaniu kodu "wysyłka 100% taniej" kurier do domku :)

A ja całkiem niechcący tam wczoraj trafiłam bo szukałam gdzie soki zamówić żeby było tanio i wnieśli na moje 4 piętro ale akurat nie mieli nic ciekawego.

reklama
ja kupiłam staniki w takim rozmiarze jaki mam teraz bo są miękkie bez fiszbin to się w razie czego dopasują a też mają te zapięcia czterorzędowe. Są bawełniane ale ładne (najładniejsze miekkie jakie udało mi się znaleźć) i nawet jeden koronkowy się trafił :D tylko kurczę te do karmienia wszystkie są tak zabudowane że latem to ja nie wiem w czym będę chodzić bo z większości sukienek i bluzek będą wystawać ;/ mam nadzieję, że się uda przejść na takie ładne z fiszbinami to jakoś ten biust będzie wyglądał :p

Do góry