reklama
Jak zwykle prezentujecie świetne zakupy
U mnie wszystko może być używane poza butami dla dziecka... no mam takie widzimisię i już...
Ja mam to samo, ciuszki tym razem kupuje używane, bo poprzednio nawet ciuszków dla pierworodnego nie kupowałam używanych, ale wtedy miałam inną sytuacje finnasową, ale butów nigdy nie brałam dla synka od kogoś, uważam że takie dziecko chodzące to każde inaczej ustawia nózke i buty musza byc nowe. Chyba że jakies malutkie buciki dla niemowląt które nie chodzą, to wtedy ewe, moga byc uzywane
Patusia - my bardzo dużo rzeczy mamy z Tesco, ale zwykle czekam na przeceny lub kupony promocyjne (z ichniejszej karty i/lub Facebooka). Ostatnio np. za 24 zl znalazlam fajny bezrękawnik dla Mlodej, ale też raz poszalałam i kupilam slodziutki zestaw z kubusiem puchatkiem dla maluszka (pajac, bodzak i czapeczka) po 65zl ;-).
Medelę za to z czystym sumieniem mogę polecić :-) chociaż na zakup zdecydowalam się jak już wiedziałam ze regularne sciaganie bedzie potrzebne. Wczesniej reczny laktator spokojnie dawał rade
Ola - z pieluchami nie glupi pomysl, choćmy mamy zapas, bo jak widzieliśmy dobre promocje to bralismy po kilka paczek ;-) i podobnie jak dziewczyny wychodzę z założenia, że zawsze mozna ciuszek puścić "w drugi obieg"
Joulanto - przypomniałaś mi, że też myslalam o kartach, ale gdzieś mi to z głowy wypadło.
Ola - niezły wózek, w sumie rozkładany fotelik to fajna sprawa, a spacerówką na pewno zdąrzysz się jeszcze pochwalić :-)
Evelinka - sowki sa przeslodkie :-)
Z butami tez tak mam ze akurat na nich nie lubie oszczędzać, ale niedawno od sąsiadki dostalam chyba 5 par po jek córce i powiem Wam że się świetnie sprawdzają. Mloda je wyciąga, wkłada, zdejmuje, przekłada ;-) a do chodzenia ubieramy te nasze.
Medelę za to z czystym sumieniem mogę polecić :-) chociaż na zakup zdecydowalam się jak już wiedziałam ze regularne sciaganie bedzie potrzebne. Wczesniej reczny laktator spokojnie dawał rade
Ola - z pieluchami nie glupi pomysl, choćmy mamy zapas, bo jak widzieliśmy dobre promocje to bralismy po kilka paczek ;-) i podobnie jak dziewczyny wychodzę z założenia, że zawsze mozna ciuszek puścić "w drugi obieg"
Joulanto - przypomniałaś mi, że też myslalam o kartach, ale gdzieś mi to z głowy wypadło.
Ola - niezły wózek, w sumie rozkładany fotelik to fajna sprawa, a spacerówką na pewno zdąrzysz się jeszcze pochwalić :-)
Evelinka - sowki sa przeslodkie :-)
Z butami tez tak mam ze akurat na nich nie lubie oszczędzać, ale niedawno od sąsiadki dostalam chyba 5 par po jek córce i powiem Wam że się świetnie sprawdzają. Mloda je wyciąga, wkłada, zdejmuje, przekłada ;-) a do chodzenia ubieramy te nasze.
ola10
Fanka BB :)
Ewelinka- sówki booossskieeeeee Niania na pewno super się sprawdzi. Ja mam po Alanie zwykłą bez poglądu i dla mnie rzecz niezbędna choćby nawet wyjść latem pranie powiesić czy kawe na dworze wypić
Nina- właśnie mi przypomniałaś...........termometr muszę jeszcze kupić.
A buciki też wolę nowe ale dopóki dziecię nie chodzi to mogą być używane.
Nina- właśnie mi przypomniałaś...........termometr muszę jeszcze kupić.
A buciki też wolę nowe ale dopóki dziecię nie chodzi to mogą być używane.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Diewczyny super macie te zakupy. Ja najczesciej pisze z tableta wiec ciezko mi jest wklejac zdjecia dlatego tego nie robie za czesto
Ja tez uwazam ze buciki, butelki i smoczki powinny byc nowe nieuzywane no i oczywiscie bielizna osobista
Ja tez uwazam ze buciki, butelki i smoczki powinny byc nowe nieuzywane no i oczywiscie bielizna osobista
Rila super to juz na dobre ruszyly przygotowania - w koncu pokoik juz jest
Ja dzisiaj skonczylam prasowanie wow, jestem z siebie dumna. A mam jeszcze pytanie - bo bede prac kocyki i teraz nie wiem - prasowałyście je czy nie? mi sie wydaje ze chyba nie bede prasowac..ale chetnie posłucham co macie do powiedzenia w tym temacie bo jak mus to i ja wyprasuje
Ja dzisiaj skonczylam prasowanie wow, jestem z siebie dumna. A mam jeszcze pytanie - bo bede prac kocyki i teraz nie wiem - prasowałyście je czy nie? mi sie wydaje ze chyba nie bede prasowac..ale chetnie posłucham co macie do powiedzenia w tym temacie bo jak mus to i ja wyprasuje
Loka- jest a jutro ekipa sprzątająca czyli rodzina będzie tam ogarniać i w przyszłym tyg będzie można powoli rzeczy przewozić :-)
U mnie kocyki wczoraj były prane i mama je prasowała. Zresztą ja mam fisia i wszystko będzie prasowane. Czapeczki, skarpetki, ręczniki, prześcieradła, rożki itd ;-) Szkoda tylko że ja nie mogę tego robić! Lubię prasować
U mnie kocyki wczoraj były prane i mama je prasowała. Zresztą ja mam fisia i wszystko będzie prasowane. Czapeczki, skarpetki, ręczniki, prześcieradła, rożki itd ;-) Szkoda tylko że ja nie mogę tego robić! Lubię prasować
reklama
L-oka jeśli wysuszysz na słońcu to ja bym nie prasowała...
Ja dziś przejrzałam ciuszki kupione w tym roku i naszykowałam mężowi najmniejsze do prania wraz z kocami po starszaku i pościelą... niestety póki co sukienki pochowałam ale one i tak na 3m wzwyż to w razie czego zdążę je naszykować
Jeszcze tylko męża do piwnicy muszę zagonić to przyniesie starsze ubranka do chatki...
Ja dziś przejrzałam ciuszki kupione w tym roku i naszykowałam mężowi najmniejsze do prania wraz z kocami po starszaku i pościelą... niestety póki co sukienki pochowałam ale one i tak na 3m wzwyż to w razie czego zdążę je naszykować
Jeszcze tylko męża do piwnicy muszę zagonić to przyniesie starsze ubranka do chatki...
Podziel się: