reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Mama dziś do mnie dzwoni i mówi, że poszła do Tesco po marchewki i "przez przypadek" wylądowała na ciuszkach niemowlęcych, i poszło 300 zł :-) no to sobie pomyślałam, że pewnie kupiła całą masę ciuszków, a ta mi mówi, że 4 albo 5 sztuk :szok: może nie chciała być gorsza od teściowej, z którą ostatnio zrobiłyśmy napad na Smyka...

Z zakupów została jeszcze komoda na ubranka, ale ją na zamówienie będziemy robić, no i dojarka. Chyba się szarpnę na Medelę Swing.

reklama
patuśka ja w środę znowu odwiedziłam tesco dział dziecięcy,za każdym razem coś kupuję na wyprzedaży,ale jestem zawsze zadowolona :-),teraz zauważyłam że więcej jest chłopięcych ciuszków fajowych.

Milenka- bo te niby pierdoły zawsze są najdroższe. mi pozostały smoczki chyba w Rossmanie jest promocja, Linomag no i kosmetyki dla małej do kąpieli.

Patuśka- widzę że babcie szaleją z zakupami. Fajnie.:tak:

Ja to chyba ogłoszę w rodzinie że zamiast prezencików ciuszkowych poproszę pieluchy. ęwentualnie ciuszki nie predzej jak na roczek. Ubranek mam masę i nie wiem czy zdążę małą we wszystkie "przystroić" a pieluchy wiadomo idą jak woda i nieżle by to nas odciążyło finansowo.

AguniaGR Pewnie masz u siebie jakiś DOZ
Canpol, zestaw szczoteczek do zębów, 3 szt, powyżej 6 miesiąca - Portal Dbam o Zdrowie
Canpol, szczoteczka do pielęgnacji pierwszych zębów - Portal Dbam o Zdrowie
zamawiasz przez net do apteki a odbiór 24-72h później bezpłatnie :)

wiem, że jeszcze na to czas ale od razu wkleję maść którą przy ząbkowaniu używaliśmy bo była w kupujący kupowali również...
Dentinox N, żel, 10 g - Portal Dbam o Zdrowie

aaa dentinox przydawał się również dla mnie na 8ki :D i jedyna maść która działała na męża bóle zębowe:happy2:

Anacona, zamocowane na stelazu karty prezentuja sie tak :) ImageUploadedByForum BabyBoom1394138600.040368.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394138600.040368.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394138600.040368.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 83
Jouluatto fajnie to wygląda i to chyba najlepszy sposób zamocowania tej karuzelki z kartami.
Przy okazji to w kołysce to kocyk? Bo jest śliczniutki :-)

reklama
Do góry