reklama
Oliwia super paczki, pajac tygryska świetny!! łóżeczko z misiem takie któraś z dziewczyn chyba kupiła, viltutti z tego co pamiętam, ale mogę się mylić
Agata1991 ja mam drewniane i wg mnie są lepsze, turystyczne są dla mnie przede wszystkim za nisko i materacyk cienki..mam turystyczne u mamy w razie wizyty ale jakoś podstawowe łóżeczko to sobie nie wyobrażam.
do dziąsełek też mam to gumowe coś AguniaGR można je dostać w smyku stacjonarnym więc spokojnie możesz wysłać męża
Agata1991 ja mam drewniane i wg mnie są lepsze, turystyczne są dla mnie przede wszystkim za nisko i materacyk cienki..mam turystyczne u mamy w razie wizyty ale jakoś podstawowe łóżeczko to sobie nie wyobrażam.
do dziąsełek też mam to gumowe coś AguniaGR można je dostać w smyku stacjonarnym więc spokojnie możesz wysłać męża
madziolina_p
Fanka BB :)
Agata1991 ja tez mam normalne drewniane do spania, a turystyczne mam w pokoju u dzidziolka, ale sluzy mi, zeby malego przewijac na przewijaku i na wyjazdy, w przyszlosci jako kojec.
Viltutti
udało mi się wczoraj wygrać 3 aukcje, wprawdzie myslałam tylko o 2 aukcjach, i myslałam że 1 aukcje ktos mnie przelicytuje , no ale w sumie ja wygrałam. Jedyny minus w takich zestawach ze np jest dużo spodni albo np bluz. Zweryfikuje co mi przyjdzie z tym co mam i ewentualnie wystawie na sprzedaz pojedyncze rzeczy. Ale i tak sie opłacało bo max wyszło za ciuch 10 zł.
PAKA DLA CHŁOPAKA ŚWIAT DISNEYA,H&M (4012425502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NR. 24 * WYPRAWKA DLA SYNKA* DISNEY* dres ADIDAS (4023330821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mega paka 0-3-6 dla chłopca (4012488009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
I zastanawiam sie nad takim łóżeczkiem, bo zależy mi na szufladzie i na materacu Gryka+pianka+kokos
Łóżeczko orzech szuflada+kokos-pianka-gryka (4025601481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co o nim sądzicie?
Boże uchowaj przed tym łóżeczkiem. Badziew jakich mało nie dosyć że naszego nie oszczędziła firma kurierska, to do tego samo w sobie jest słabej jakości. Strasznie łatwo się wszystko rysuje i odgniata w dowolnym miejscu, naklejki schodzą siłą woli ( akurat w naszym wypadku to atut, bo te misie to masakra, więc zdrapałam a profilaktycznie postawiłam jeszcze komodę w nogach łóżeczka no i jeżeli chciałabyś z niego dłużej korzystać to absolutnie odradzam, bo ja bym bała się włożyć roczne dziecko bo stelaż tak słabo się trzyma reszty. No i gabaryt szuflady jest taki, jakby jej nie było. Bo to co tam zmieścisz, to spokojnie upchniesz gdzie indziej.
Mam nadzieję że zniechęciłam skutecznie, bo mi się ono nie widziało od początku ale mój mąż napalił się na nie jak szczerbaty na suchary a jak je złożył to myślałam że łóżeczko oknem z piętra poleci. A jest on niespotykanie spokojnym człowiekiem.
oliwia ja kupiłam takie łóżeczko w zestawie:
12el. Łóżeczko materac G/P/K + pościel baldachim (4025365008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jestem zadowolona. Jest dobrze wykonane, i dla mnie atutem byl caly komplet od razu. Ale sprzedawca ma chyba tez w ofercie szuflady, i same łózeczka bez dodatków. Ja dokupiłam jeszcze bieguny i można lekko łózeczkiem kołysac fajna sprawa, zobaczymy jak sie sprawdzi.
12el. Łóżeczko materac G/P/K + pościel baldachim (4025365008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jestem zadowolona. Jest dobrze wykonane, i dla mnie atutem byl caly komplet od razu. Ale sprzedawca ma chyba tez w ofercie szuflady, i same łózeczka bez dodatków. Ja dokupiłam jeszcze bieguny i można lekko łózeczkiem kołysac fajna sprawa, zobaczymy jak sie sprawdzi.
Edysiek
odkrywca
Oliwia świetne ciuszki
Viltuuti teraz to większość rzeczy nie nadaje się na dłuższe użytkowanie.
Łóżeczko które mam ma tyle lat co ja i myślę, że jeszcze długo posłuży.
Viltuuti teraz to większość rzeczy nie nadaje się na dłuższe użytkowanie.
Łóżeczko które mam ma tyle lat co ja i myślę, że jeszcze długo posłuży.
ola10
Oliwia- no ciuszków to ci napewno nie braknie a 2 aukcja rewelacja, śliczne tekie ubranka takie kolorowe.
Co do szczoteczek to ja na początku przecierałam tylko dziąsła pieluszką wilgotną.
Karuzeli na razie nie kupuję myślę że tak ok 2-3 msc-a się przyda.
Jouluatto- przy porodzie Alana proponowano mi taką maszynerię ale nawet nie spróbowałam. tam chodzi o jakieś prądy tak?
Taki wózek dostaliśmy od znajomego https://www.google.pl/search?q=wóze...n-Booster-Country%2Fdp%2FB000WILJYQ;1354;1500 wersja tylko spacerowa więc myślę że przyda się dopiero gdzieś za rok na wiosnę. jutro obfocę wózek Mutsy dokupiłam gondolę i mamy cały zestaw 3 w 1.
Z zakupów pozostało łożeczko
Co do szczoteczek to ja na początku przecierałam tylko dziąsła pieluszką wilgotną.
Karuzeli na razie nie kupuję myślę że tak ok 2-3 msc-a się przyda.
Jouluatto- przy porodzie Alana proponowano mi taką maszynerię ale nawet nie spróbowałam. tam chodzi o jakieś prądy tak?
Taki wózek dostaliśmy od znajomego https://www.google.pl/search?q=wóze...n-Booster-Country%2Fdp%2FB000WILJYQ;1354;1500 wersja tylko spacerowa więc myślę że przyda się dopiero gdzieś za rok na wiosnę. jutro obfocę wózek Mutsy dokupiłam gondolę i mamy cały zestaw 3 w 1.
Z zakupów pozostało łożeczko
reklama
milenka30
A ja zamówiłam znowu drobnicę i znowu 160zł,we wtorek z apteki internetowej przyszły mi rzeczy też prawie 200,takie nic a tyle kasy idzie.Ale w sumie do porodu wszystko nowe pokupowałam ,koszule,szlafrok,staniki i się uzbierało.
ola coś przeskakuje mi ten link.
ola coś przeskakuje mi ten link.
Podziel się: