reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Paputki są malutkie,wiec nie dla mnie. ;-)
madzikm76
Fanka BB :)
A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowa I organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje
Zobacz załącznik 607477
No nie mogę jakie piękne Zdecydowanie popieram że to jest jakiś zmasowany atak na wrażliwe ciężarówki
A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)
Śliczna bluza
A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia
No to cenowo bardzo udane zakupy. Czekamy na zdjęcia
A jak takie maleństwo będzie w paputkach śmigać????
Evelinkaaa
Dziewczyny piękne te wasze zakupy :-) A ja właśnie jestem w trakcie prania i już 3 pralka pierze Wieczorem wstawię fotki :-)
A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Załączniki
dagmar
łooo ale super Jaki rozmiar?
A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Zobacz załącznik 607601
No super- czyli ty też już kończysz
Magda, wow! Ile ciuszków! Pierwsze moje skojarzenie: pewnie obrabowała Smyka
Edysiek, Dagmar, jakie to słodziusie wszystko a ta różowa sukieneczka Dagmar najlepsza
A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia
To ja czekam na fotki
Magda, a ten królik to do wózeczka na spacerki czy jako przytulanka do spania? :-)
Hehe nie zauważyłam, że się załapała do zdjęcia Królik, pies i dziecko jak wszystko razem na podłogę puszczę to będzie pewnie nieźle się działo :-)
reklama
Podziel się: