reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowa ;) I organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje :)
Zobacz załącznik 607477

No nie mogę jakie piękne:-D Zdecydowanie popieram że to jest jakiś zmasowany atak na wrażliwe ciężarówki:-D

A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)

Śliczna bluza:tak:

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia:)

No to cenowo bardzo udane zakupy. Czekamy na zdjęcia:tak:

:-D:-D:-D A jak takie maleństwo będzie w paputkach śmigać????:-D

A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
DSC_0368.jpg

Załączniki

• DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 116

łooo ale super :) Jaki rozmiar?
A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Zobacz załącznik 607601

No super- czyli ty też już kończysz :)

Magda, wow! Ile ciuszków! Pierwsze moje skojarzenie: pewnie obrabowała Smyka :-D

Edysiek, Dagmar, jakie to słodziusie wszystko:) a ta różowa sukieneczka Dagmar najlepsza:)

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia:)

To ja czekam na fotki :)

reklama
Witam wieczorową porą :)

musze się pochalić zakupem leżaczka dla Synka .
Zobaczymy czy zda egzamin, oby bo bedę zła :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 71
Do góry