reklama
dagmar
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą
musze się pochalić zakupem leżaczka dla Synka .
Zobaczymy czy zda egzamin, oby bo bedę zła
śliczny Kolorystyka mi odpowiada
Ubranka, buciki dla chłopca/dziewczynki rozmiar 0-9 m. Zapraszam na aukcje Przedmioty użytkownika BabyFashion2013 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Magda imponująca kolekcja :-)
A wózek bardzo mi się podoba, sama będę miała w podobnych kolorach.
Dagmar śliczności
A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)
Ale ślicznosci
Dzięki dziewczyny za opinie :-)... Co do koloru wózka, to miał być na początku ciemny ale okazało się że już ich prawie nie ma i bardzo ciężko było dostać ten kolor co na początku chciałam... Ale ten wózek ma jedną zaletę co do spacerówki. A mianowicie mogę tą wewnętrzną wkładkę odwrócić i będzie taki jasno szary, lub ewentualni całkiem ją wyjąć i mam wtedy taki "śliwkowy" tylko akcenty typu buda i ochraniacze na pasy i ten pałąk z przodu zostają w tym kolorze więc mogę na upartego mieć 3 kolory spacerówki po przeróbce;-)... A przynajmniej jak się sprawdzi i zdecydujemy się na drugie dziecię i będzie córa to też się nada...
My kolorek tez wybralismy uniwersalny jako ze planujemy jeszcze jedno a moze dwójke Wiec to pewnie dobry wybór.
Loka jak tylko Twój przyjdzie to koniecznie rozkładaj, pstrykaj i wstawiaj nam tu do zachwycania się !!!
wózeczek juz na wątku wózkowym nie rozlozylismy co prawda calosci ale sprawdzilismy czy wszystko jest i czy pasuje. A tak to poczeka na Malucha Ale kilka fotek pstryknełam, reszta juz pozniej jak bedzie rozłozony.
Jakie słodziutkie a jaki to rozmiar? Paputki jejku, ale nie spadną mu z nozek? fajniutkie
A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Zobacz załącznik 607601
super dobrze ze juz konczysz, ja tez sporo rzeczy mam, najgorzej stoje z tymi co dla mamy sa potrzebene ale jakos nie kreca mnie tak bardzo jak te dla Synka.
Witam wieczorową porą
musze się pochalić zakupem leżaczka dla Synka .
Zobaczymy czy zda egzamin, oby bo bedę zła
Swietne kolory, na pewno zda egzamin
A ja dzisiaj rozlozylam łózeczko z mezem i Powiem Wam ze bylam mile zaskoczona. Obawaialam sie jakosci zakupu - za caly zestaw zaplacilam 400 zł ( w tym łózeczko, materac, posciel i wklady, przescieradlo, baldachim i stelaz, ochraniacz, rozek i organizer i jeszcze bieguny zakladane na nogi od łozeczka). Wszystko nowe. Jakos materiałów normalna - nie sząłowo ale nie spodziewałam sie atłasu i satyny
No i łózeczko jakosciowo bardzo fajne, wlasciwie takie samo jak te co obejrzelismyw smyku. A tam samo łózeczko kosztowało 400-500 zł
Ktoś jeszcze kupował to łózeczko na naszym forum - nie pamietam juz kto ale mysle ze tez bedzie zadowolona ta mama. Dwie fotki ponizej.
Załączniki
dagmar
Fanka BB :)
Ale ślicznosci
My kolorek tez wybralismy uniwersalny jako ze planujemy jeszcze jedno a moze dwójke Wiec to pewnie dobry wybór.
wózeczek juz na wątku wózkowym nie rozlozylismy co prawda calosci ale sprawdzilismy czy wszystko jest i czy pasuje. A tak to poczeka na Malucha Ale kilka fotek pstryknełam, reszta juz pozniej jak bedzie rozłozony.
Jakie słodziutkie a jaki to rozmiar? Paputki jejku, ale nie spadną mu z nozek? fajniutkie
super dobrze ze juz konczysz, ja tez sporo rzeczy mam, najgorzej stoje z tymi co dla mamy sa potrzebene ale jakos nie kreca mnie tak bardzo jak te dla Synka.
Swietne kolory, na pewno zda egzamin
A ja dzisiaj rozlozylam łózeczko z mezem i Powiem Wam ze bylam mile zaskoczona. Obawaialam sie jakosci zakupu - za caly zestaw zaplacilam 400 zł ( w tym łózeczko, materac, posciel i wklady, przescieradlo, baldachim i stelaz, ochraniacz, rozek i organizer i jeszcze bieguny zakladane na nogi od łozeczka). Wszystko nowe. Jakos materiałów normalna - nie sząłowo ale nie spodziewałam sie atłasu i satyny
No i łózeczko jakosciowo bardzo fajne, wlasciwie takie samo jak te co obejrzelismyw smyku. A tam samo łózeczko kosztowało 400-500 zł
Ktoś jeszcze kupował to łózeczko na naszym forum - nie pamietam juz kto ale mysle ze tez bedzie zadowolona ta mama. Dwie fotki ponizej.
Zobacz załącznik 607755Zobacz załącznik 607756
super się łóżeczko prezentuje
Loka bardzo fajnie to łóżeczko i pościel wygląda Ja pościeli się jeszcze nie dorobiłam eś... Już mi czasem głowa pęka jak myślę co jeszcze trzeba znaleźć, wybrać i kupić....
magda ja tez bym pewnie jeszcze nie miala, zeby nie to ze byla w komplecie ale wygodne taki zakupy - wiele w jednym. Posciel, w tym poduszka i kolderka i tak u nas beda zakladane dopiero okolo 6 miesiecy Małego wiec na pewno jeszcze masz czas zeby cos znalezc
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziewczyny,te paputki nie są dla noworodka,bez jaj.
Podziel się: