reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Owszem kolory też takie moje :D
Mam nadzieje, że Filip nie stwierdzi "aleś matka wymyśliła "

Magda imponująca kolekcja :-)
A wózek bardzo mi się podoba, sama będę miała w podobnych kolorach.
Dagmar śliczności :tak:

A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)

Ale ślicznosci :)

Dzięki dziewczyny za opinie :-)... Co do koloru wózka, to miał być na początku ciemny ale okazało się że już ich prawie nie ma i bardzo ciężko było dostać ten kolor co na początku chciałam... Ale ten wózek ma jedną zaletę co do spacerówki. A mianowicie mogę tą wewnętrzną wkładkę odwrócić i będzie taki jasno szary, lub ewentualni całkiem ją wyjąć i mam wtedy taki "śliwkowy" tylko akcenty typu buda i ochraniacze na pasy i ten pałąk z przodu zostają w tym kolorze więc mogę na upartego mieć 3 kolory spacerówki po przeróbce;-)... A przynajmniej jak się sprawdzi i zdecydujemy się na drugie dziecię i będzie córa to też się nada...:tak:

My kolorek tez wybralismy uniwersalny jako ze planujemy jeszcze jedno a moze dwójke :) Wiec to pewnie dobry wybór.

Loka jak tylko Twój przyjdzie to koniecznie rozkładaj, pstrykaj i wstawiaj nam tu do zachwycania się :biggrin2::tak:!!!

wózeczek juz na wątku wózkowym :) nie rozlozylismy co prawda calosci ale sprawdzilismy czy wszystko jest i czy pasuje. A tak to poczeka na Malucha :) Ale kilka fotek pstryknełam, reszta juz pozniej jak bedzie rozłozony.

Jakie słodziutkie :) a jaki to rozmiar? Paputki jejku, ale nie spadną mu z nozek? :) fajniutkie

A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Zobacz załącznik 607601

super :) dobrze ze juz konczysz, ja tez sporo rzeczy mam, najgorzej stoje z tymi co dla mamy sa potrzebene :) ale jakos nie kreca mnie tak bardzo jak te dla Synka.

Witam wieczorową porą :)

musze się pochalić zakupem leżaczka dla Synka .
Zobaczymy czy zda egzamin, oby bo bedę zła :-D

Swietne kolory, na pewno zda egzamin :)

A ja dzisiaj rozlozylam łózeczko z mezem :) i Powiem Wam ze bylam mile zaskoczona. Obawaialam sie jakosci zakupu - za caly zestaw zaplacilam 400 zł ( w tym łózeczko, materac, posciel i wklady, przescieradlo, baldachim i stelaz, ochraniacz, rozek i organizer i jeszcze bieguny zakladane na nogi od łozeczka). Wszystko nowe. Jakos materiałów normalna - nie sząłowo :) ale nie spodziewałam sie atłasu i satyny :-D

No i łózeczko jakosciowo bardzo fajne, wlasciwie takie samo jak te co obejrzelismyw smyku. A tam samo łózeczko kosztowało 400-500 zł :szok:

Ktoś jeszcze kupował to łózeczko na naszym forum - nie pamietam juz kto :) ale mysle ze tez bedzie zadowolona ta mama. Dwie fotki ponizej.

DSC_0128.jpgDSC_0131.jpg

Załączniki

• DSC_0128.jpg
    DSC_0128.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 98
Ale ślicznosci :)

My kolorek tez wybralismy uniwersalny jako ze planujemy jeszcze jedno a moze dwójke :) Wiec to pewnie dobry wybór.

wózeczek juz na wątku wózkowym :) nie rozlozylismy co prawda calosci ale sprawdzilismy czy wszystko jest i czy pasuje. A tak to poczeka na Malucha :) Ale kilka fotek pstryknełam, reszta juz pozniej jak bedzie rozłozony.

Jakie słodziutkie :) a jaki to rozmiar? Paputki jejku, ale nie spadną mu z nozek? :) fajniutkie

super :) dobrze ze juz konczysz, ja tez sporo rzeczy mam, najgorzej stoje z tymi co dla mamy sa potrzebene :) ale jakos nie kreca mnie tak bardzo jak te dla Synka.

Swietne kolory, na pewno zda egzamin :)

A ja dzisiaj rozlozylam łózeczko z mezem :) i Powiem Wam ze bylam mile zaskoczona. Obawaialam sie jakosci zakupu - za caly zestaw zaplacilam 400 zł ( w tym łózeczko, materac, posciel i wklady, przescieradlo, baldachim i stelaz, ochraniacz, rozek i organizer i jeszcze bieguny zakladane na nogi od łozeczka). Wszystko nowe. Jakos materiałów normalna - nie sząłowo :) ale nie spodziewałam sie atłasu i satyny :-D

No i łózeczko jakosciowo bardzo fajne, wlasciwie takie samo jak te co obejrzelismyw smyku. A tam samo łózeczko kosztowało 400-500 zł :szok:

Ktoś jeszcze kupował to łózeczko na naszym forum - nie pamietam juz kto :) ale mysle ze tez bedzie zadowolona ta mama. Dwie fotki ponizej.

Zobacz załącznik 607755Zobacz załącznik 607756

super się łóżeczko prezentuje :)

Loka bardzo fajnie to łóżeczko i pościel wygląda :tak: Ja pościeli się jeszcze nie dorobiłam eś... Już mi czasem głowa pęka jak myślę co jeszcze trzeba znaleźć, wybrać i kupić....:eek:

Loka bardzo fajnie to łóżeczko i pościel wygląda :tak: Ja pościeli się jeszcze nie dorobiłam eś... Już mi czasem głowa pęka jak myślę co jeszcze trzeba znaleźć, wybrać i kupić....:eek:

magda ja tez bym pewnie jeszcze nie miala, zeby nie to ze byla w komplecie :) ale wygodne taki zakupy - wiele w jednym. Posciel, w tym poduszka i kolderka i tak u nas beda zakladane dopiero okolo 6 miesiecy Małego wiec na pewno jeszcze masz czas zeby cos znalezc :)

Laseczki, fajnie wyglądają Wasze przygotowania :-) Super, gratuluję mnogosci wzorów, kolorów. Miło tak popatrzeć jak zyjecie przygotowaniami :-)

reklama
Do góry