reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowa ;) I organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje :)
Zobacz załącznik 607477

No nie mogę jakie piękne:-D Zdecydowanie popieram że to jest jakiś zmasowany atak na wrażliwe ciężarówki:-D

A ja dzisiaj kupiłam taką bluzę Bluza Polar Niemowlęca 5G2507 - 5.10.15 ,chciałam sweterek, ale nie było na 62 to stwierdziłam, że w razie czego kupię takie cudo, no a sweterek i tak jeszcze kupię ;-)

Śliczna bluza:tak:

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia:)

No to cenowo bardzo udane zakupy. Czekamy na zdjęcia:tak:

:-D:-D:-D A jak takie maleństwo będzie w paputkach śmigać????:-D

A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
DSC_0368.jpg

Załączniki

• DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 122

łooo ale super :) Jaki rozmiar?
A oto moje dzisiejsze zakupy:-). Co prawda nie wszystko co zaplanowałam kupiłam więc teraz resztę chyba już dokupię na allegro no ale i tak zbliżam się ku końcowi:-)... Co do mojego prania i ilości ciuszków to to był pierwszy rzut, jak to wyschło to wisiało drugie tyle tylko już zdjęć nie robiłam;-)
Zobacz załącznik 607601

No super- czyli ty też już kończysz :)

Magda, wow! Ile ciuszków! Pierwsze moje skojarzenie: pewnie obrabowała Smyka :-D

Edysiek, Dagmar, jakie to słodziusie wszystko:) a ta różowa sukieneczka Dagmar najlepsza:)

A ja się muszę pochwalić, że wczoraj wylicytowałam dwie sukienki na lato łącznie za 2,25 zł :-) plus przesyłka, wychodzi 4 zł za sztukę. Jak przyjdą to wrzucę zdjęcia:)

To ja czekam na fotki :)

reklama
Witam wieczorową porą :)

musze się pochalić zakupem leżaczka dla Synka .
Zobaczymy czy zda egzamin, oby bo bedę zła :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 74
Do góry