reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziewczyny piękne te Wasze zakupy :-):tak:!!!
Co do ubranek to Wam wstawię jak wyglądało moje pranie bo potem ciężko było obstrykać ;-)chociaż już daaawno je robiłam, ale jakoś ciężko mi się zebrać do wstawiania zdjęć...:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 607406

No i wreszcie dotarł wózek :-):-)!!! Co prawda musieliśmy zmienić kolor bo nasz już nie był dostępny, ale chyba na lepsze wyszło bo jest uniwersalny i nie taki smutny:tak: a prezentuje się tak:
Zobacz załącznik 607407Zobacz załącznik 607408Zobacz załącznik 607409Zobacz załącznik 607410Zobacz załącznik 607411

super wózeczek :) no a pranie to mi się mega podoba :) Uwielbiam takie akcje :)

ja wczoraj dorwałam śpiworek grobag w tkmaxxie za 60 zł i skaczę ze szczęścia bo już chciałam zamawiać a w necie kosztował 150 więc różnica ogromna, co prawda kolor inny ale zakładam, że Lilka nie zwróci uwagi. postaram się potem powrzucać fotki też :)

No to czekam na foto :)

reklama
zaczęłam segregację :) przedstawiam to , co wylądowało na Łucjowych wieszaczkach :)

DSCI0851.jpg

Załączniki

• DSCI0851.jpg
    DSCI0851.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 106
Super ciuszki, a pranie prezentuje sie rewelacyjnie. Tez mam domek obwieszony ciuchami maluszka a maz dziwi sie, ze tak duzo tego:-) A ja nawet jeszcze wszystkiego nie popralam:-D:-D

Dziewczyny piękne te Wasze zakupy :-):tak:!!!
Co do ubranek to Wam wstawię jak wyglądało moje pranie bo potem ciężko było obstrykać ;-)chociaż już daaawno je robiłam, ale jakoś ciężko mi się zebrać do wstawiania zdjęć...:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 607406

No i wreszcie dotarł wózek :-):-)!!! Co prawda musieliśmy zmienić kolor bo nasz już nie był dostępny, ale chyba na lepsze wyszło bo jest uniwersalny i nie taki smutny:tak: a prezentuje się tak:
Zobacz załącznik 607407Zobacz załącznik 607408Zobacz załącznik 607409Zobacz załącznik 607410Zobacz załącznik 607411

Super, kurcze ale masz duzo ciuszków :) jak tak na to patrze to zastanawiam sie czy nie powinnam i ja czegos jeszcze dokupic :) Wózek fajny, ja te preferuje zywsze kolory. I ja odbieram swój jutro :D juz nie moge sie doczekac

zaczęłam segregację :) przedstawiam to , co wylądowało na Łucjowych wieszaczkach :)

Zobacz załącznik 607451

Słodziutkie :) jak ja juz bym chciala te nasze Maluszki w tych ciuszkach widziec :) Ale bedzie fajnie!

ps- zauważcie, że zaaprobowałam niebieski kombinezonik :) dostałam od koleżanki i jak mała wyrośnie z mojego a będzie zimno to założę :D

Znam jedną mamusię która wprowadziła bojkot i powiedziała że jej córa nie będzie w różu chodziła. 80% ubranek ma niebieskich, reszta bel, szarość i beż. Popieram w 100% mimo że mnie akurat róż nie przeszkadza. A co?! :-)

moja będzie mieć 90% różu i fioletu.
Będę "rzygać tęczą" :-D:-D:-D
dawno już pisałam- Amelia nie miała nic różowego i mało sukienek bo mi się nie podobało. Potem miałam 2 synów i żal d... ściskał, a teraz... "teraz to jest wojna" i ku nieszczęściu męża mego teraz to ja sobie odbiję i to po stokroć :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Sandra, Magda, ale juz macie tych slicznosci! :) Wozek rewelacja! :)

Hi hi, ja Ci sie Dagmar nie dziwie ani troche ;D Zanim wiedzialam ze bedzie syn, twardo mowilam ze jesli urodzi sie coreczka to nie bedzie za duzo rozu... A teraz jak musze kupowac dla chlopca to slinotoku na widok rozowych sukieneczek dostaje ;D Ciuszki dla Lucji piekne :)

A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowa ;) I organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
Do góry