reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziewczyny piękne te Wasze zakupy :-):tak:!!!
Co do ubranek to Wam wstawię jak wyglądało moje pranie bo potem ciężko było obstrykać ;-)chociaż już daaawno je robiłam, ale jakoś ciężko mi się zebrać do wstawiania zdjęć...:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 607406

No i wreszcie dotarł wózek :-):-)!!! Co prawda musieliśmy zmienić kolor bo nasz już nie był dostępny, ale chyba na lepsze wyszło bo jest uniwersalny i nie taki smutny:tak: a prezentuje się tak:
Zobacz załącznik 607407Zobacz załącznik 607408Zobacz załącznik 607409Zobacz załącznik 607410Zobacz załącznik 607411

super wózeczek :) no a pranie to mi się mega podoba :) Uwielbiam takie akcje :)

ja wczoraj dorwałam śpiworek grobag w tkmaxxie za 60 zł i skaczę ze szczęścia bo już chciałam zamawiać a w necie kosztował 150 więc różnica ogromna, co prawda kolor inny ale zakładam, że Lilka nie zwróci uwagi. postaram się potem powrzucać fotki też :)

No to czekam na foto :)

reklama
zaczęłam segregację :) przedstawiam to , co wylądowało na Łucjowych wieszaczkach :)

DSCI0851.jpg

Załączniki

• DSCI0851.jpg
    DSCI0851.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 110
Super ciuszki, a pranie prezentuje sie rewelacyjnie. Tez mam domek obwieszony ciuchami maluszka a maz dziwi sie, ze tak duzo tego:-) A ja nawet jeszcze wszystkiego nie popralam:-D:-D

Dziewczyny piękne te Wasze zakupy :-):tak:!!!
Co do ubranek to Wam wstawię jak wyglądało moje pranie bo potem ciężko było obstrykać ;-)chociaż już daaawno je robiłam, ale jakoś ciężko mi się zebrać do wstawiania zdjęć...:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 607406

No i wreszcie dotarł wózek :-):-)!!! Co prawda musieliśmy zmienić kolor bo nasz już nie był dostępny, ale chyba na lepsze wyszło bo jest uniwersalny i nie taki smutny:tak: a prezentuje się tak:
Zobacz załącznik 607407Zobacz załącznik 607408Zobacz załącznik 607409Zobacz załącznik 607410Zobacz załącznik 607411

Super, kurcze ale masz duzo ciuszków :) jak tak na to patrze to zastanawiam sie czy nie powinnam i ja czegos jeszcze dokupic :) Wózek fajny, ja te preferuje zywsze kolory. I ja odbieram swój jutro :D juz nie moge sie doczekac

zaczęłam segregację :) przedstawiam to , co wylądowało na Łucjowych wieszaczkach :)

Zobacz załącznik 607451

Słodziutkie :) jak ja juz bym chciala te nasze Maluszki w tych ciuszkach widziec :) Ale bedzie fajnie!

ps- zauważcie, że zaaprobowałam niebieski kombinezonik :) dostałam od koleżanki i jak mała wyrośnie z mojego a będzie zimno to założę :D

Znam jedną mamusię która wprowadziła bojkot i powiedziała że jej córa nie będzie w różu chodziła. 80% ubranek ma niebieskich, reszta bel, szarość i beż. Popieram w 100% mimo że mnie akurat róż nie przeszkadza. A co?! :-)

moja będzie mieć 90% różu i fioletu.
Będę "rzygać tęczą" :-D:-D:-D
dawno już pisałam- Amelia nie miała nic różowego i mało sukienek bo mi się nie podobało. Potem miałam 2 synów i żal d... ściskał, a teraz... "teraz to jest wojna" i ku nieszczęściu męża mego teraz to ja sobie odbiję i to po stokroć :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Sandra, Magda, ale juz macie tych slicznosci! :) Wozek rewelacja! :)

Hi hi, ja Ci sie Dagmar nie dziwie ani troche ;D Zanim wiedzialam ze bedzie syn, twardo mowilam ze jesli urodzi sie coreczka to nie bedzie za duzo rozu... A teraz jak musze kupowac dla chlopca to slinotoku na widok rozowych sukieneczek dostaje ;D Ciuszki dla Lucji piekne :)

A propos slinotoku i zakupow, zamowilam takie cos dla syna na sesje noworodkowa ;) I organizerya lozeczko dzis przyszly - rewelacja, jak zawisna na lozeczku to zademonstruje :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391200870.873385.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
Do góry