reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Jouluatto - mnie się strasznie ubranka z mothercare podobają ale zakup możliwy na wyprzedaży bo tak to raczej drogo. Za body dałam 4,5€ więc jestem bardzo zadowolona :-)
Nina- śpiworek z grobag jest super. Znalazłam go w tutejszym TkMaxx'ie. Są też dostępne w mothercare ale różnica w cenie ogromna dokładnie 50% mniej:-)
Nina- śpiworek z grobag jest super. Znalazłam go w tutejszym TkMaxx'ie. Są też dostępne w mothercare ale różnica w cenie ogromna dokładnie 50% mniej:-)
Ostatnia edycja:
nina fajnie, że się udało Wam znaleźć to co chcieliście tylko wstaw więcej zdjęć z różnych stron bo na tym troszkę mało go widać :-) Przy okazji fajna bluzeczka;-)
Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna
Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Magda,ja przy Zuzi prałam w Dzidziusiu i przy Kubie też mam taki zamiar.
Viltutti
a to nasze wczorajsze szaleństwo zakupowe
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojenia Zestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widać Łóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusia Kocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojenia Zestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widać Łóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusia Kocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
Jotemka
Magda, ja używałam Jelpa ale źle się wypłukuje. Za to zadowolona byłam z Bobasa. Biały Jeleń to po prostu najzwyczajniejsze mydło kiedyś tzw sAre. Obecnie weszli na rynek z mega ilością preparatów tj mydło do mycia w płynie, do higieny intymnej i właśnie do prania. Doświadczenia z nimi nie mam, ale przy alergicznych dzieciach na pewno się sprawdzi. Zacznę od Bobasa najprawdopodobniej
Podziel się: