reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

No to Madzikm zafundowalas mi wycieczke do Mothercare ;) Ale i tak planowalam sie w przyszlym tygodniu wybrac i rozejrzec po wyprzedazy tylko teraz mam dodatkowa motywacje ;)

reklama
Jouluatto - mnie się strasznie ubranka z mothercare podobają ale zakup możliwy na wyprzedaży bo tak to raczej drogo. Za body dałam 4,5€ więc jestem bardzo zadowolona :-)

Nina- śpiworek z grobag jest super. Znalazłam go w tutejszym TkMaxx'ie. Są też dostępne w mothercare ale różnica w cenie ogromna dokładnie 50% mniej:-)

Ostatnia edycja:
IMG_1262.jpgjednak się jedno znalazło w aparacie :) oto nowa bryka naszej córki ;P

Załączniki

• IMG_1262.jpg
    IMG_1262.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 100
nina fajnie, że się udało Wam znaleźć to co chcieliście tylko wstaw więcej zdjęć z różnych stron bo na tym troszkę mało go widać :-) Przy okazji fajna bluzeczka;-)

Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna:tak:

a to nasze wczorajsze szaleństwo zakupowe ;)
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojenia ;) Zestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widać :D Łóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusia :) Kocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Magda, ja używałam Jelpa ale źle się wypłukuje. Za to zadowolona byłam z Bobasa. Biały Jeleń to po prostu najzwyczajniejsze mydło kiedyś tzw sAre. Obecnie weszli na rynek z mega ilością preparatów tj mydło do mycia w płynie, do higieny intymnej i właśnie do prania. Doświadczenia z nimi nie mam, ale przy alergicznych dzieciach na pewno się sprawdzi. Zacznę od Bobasa najprawdopodobniej

Do góry