Viltutti świetne zakupy i butelki fajnie wyglądają... Matko jak widzę co kupujecie to ja już zupełnie oszaleję bo nie mam pojęcia co i jakiej firmy kupić...:-szok: za dużo chyba teraz jest tego wszystkiego!!! A co myślicie o butelkach avent?
reklama
dagmar
Fanka BB :)
Jeszcze widzę dość często w sklepach JELP i LOVELA ale nie wiem czy są dobre a i jeszcze BIAŁY JELEŃ czy coś w tym stylu widziałam
lOVELLA JEST SUPER, ALE DROGA. upsss caps :/
a to nasze wczorajsze szaleństwo zakupowe
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojenia Zestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widać Łóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusia Kocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
super zakupy Ja też się oprę o tippla lub avent.
Viltutti świetne zakupy i butelki fajnie wyglądają... Matko jak widzę co kupujecie to ja już zupełnie oszaleję bo nie mam pojęcia co i jakiej firmy kupić...:-szok: za dużo chyba teraz jest tego wszystkiego!!! A co myślicie o butelkach avent?
no właśnie jak dla mnie tylko avent lub tipple
P
polisia
Gość
Butelki aventu są spoko i tomme tipee jeszcze fajniejsze, jeśli dziecko karmi się na dwojaki sposób, mi też ułatwiły przejście z cycusia
madziolina_p
nina fajnie, że się udało Wam znaleźć to co chcieliście tylko wstaw więcej zdjęć z różnych stron bo na tym troszkę mało go widać :-) Przy okazji fajna bluzeczka;-)
Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna
Do pytania o proszek sie dolaczam i jak znajdziesz fajna komode to daj znac, ja nie wiem jaka szafe/komode kupic :-(
Ja długo szukałam, ale już mam dość tym bardziej że chcę zacząć prać i segregować ciuszki póki się dobrze czuję bo potem nie wiadomo jak będzie a ja nie lubię później na wariata wszystkiego robić... Wczoraj mąż nawyszukiwał kilka komód i stwierdził, że coś z tego trzeba wybrać bo już nie ma co kombinować... a że większość się okazała albo za szeroka albo za wysoka albo na płytka to stanęło na zwykłej białej z ikei http://allegro.pl/ikea-malm-komoda-4-szuflady-biala-tanio-wyprzedaz-i3836760887.html mam identyczną tylko czarną w garderobie przymierzyliśmy i jest ok, a szuflady ma naprawdę pojemne... może kupię jeszcze jakąś naklejkę na nią żeby była bardziej dziecięca i tyle ;-)
madziolina_p
fajna ta z ikei, w sumie ponaklejac cos dzieciecego i bedzie super, moze i ja taka wezme tylko zastanawiam sie, czy by 2 takich nie wziac
marcia331
Wedlug mnie elektryczne laktatory sa zdecydowanie lepsze. Recznym malo co udawalo mi sie sciagnac, chociaz to zalezy jakim. Najpierw mialam jakis zwykly, pozyczony od szwagierki, chyba canpolu i byl beznadziejny. Nie wytwarzal odpowiedniego cisnienia i ciezko chodzil. Potem uzywalam elektrycznego aventa i byl bardzo dobry. Na poczatku ustawialam wieksza predkosc, a jak sie rozkrecilo to zmienialam na mniejsza i bylo ok. Potem przystawka reczna do aventa tez dawalam rade ale to juz przy uregolowanej laktacji.
Zanim kupilam aventa zastanawialam sie nad medela ale aventa mialam wyprobowanego i jakos nie chcialam ryzykowac.
Zanim kupilam aventa zastanawialam sie nad medela ale aventa mialam wyprobowanego i jakos nie chcialam ryzykowac.
reklama
fajna ta z ikei, w sumie ponaklejac cos dzieciecego i bedzie super, moze i ja taka wezme tylko zastanawiam sie, czy by 2 takich nie wziac
Te szuflady są naprawdę głębokie i sporo mogą zmieścić więc proponuję najpierw jedną a jak się nie zmieścisz to zawsze można dokupić w ikei raczej ich nie zabraknie ;-)
Co do laktatora to mi dała koleżanka ręczny firmy AVENT mówiła, że jest ok i pasuje do tych ich wszystkich butelek... Zobaczymy jak się sprawdzi i czy będzie wogóle potrzebny
Podziel się: