reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Matkoooooo:szok: czy Wy dziewczyny już jesteście zwarte i gotowe? Rany tyle tego macie a ja daleko w tyle za Wami:baffled:

No ale piękności same:))

Matkoooooo:szok: czy Wy dziewczyny już jesteście zwarte i gotowe? Rany tyle tego macie a ja daleko w tyle za Wami:baffled:

No ale piękności same:))
Kochana, nie martw się... ja nadal nic.... No jakoś nic a nic.... A termin no jakoś wcześniejszy mam choć pewnie się Ty szybciej rozpakujesz, tzn CIę rozpakują ;-)

Jotemeczko pewnie masz rację bo 37tc wypada mi 9 kwietnia. Wyjmą wtedy ten krążek więc licze że do świąt już będzie po wszystkim:))

Ja się wczoraj wkurzyłam bo wyprałam ciuszki ale mamy kiepską wodę ze studnii z dużą ilością żelaza i ma kolor żółtawy i wyobraźcie sobie na każdym jednym niebieskim ubranku są zacieki jakbym miała jakieś stare ubranka:// Musze zebrac wszystko i u mamy uprac...

Kroczek nie martw sie, upierzesz u mamy i bedzie dobrze :)

ja w sumie wczraj zakladałam mniejsze zakupy..ale jak moja mama, tesciowa i siostra wpdły do sklepów napalone na wszystkie maleńskie ciuszki, buciki i inne artykuły to i tak sie ciesze ze zakupy skonczyly sie na takiej ilości :) z drugiej strony juz prawie wszystko mamy i teraz spokojnie mozemy zająć się szykowaniem pokoiku i organizacją tych rzeczyw pokoju :)

L-oka no piękne te zakupy masz!!!:tak::-) Ja bym się strasznie cieszyła, jakby ktokolwiek z mojej rodziny tak oszalał i chciał mi wszystko nowe kupić... Niestety póki co wszystko co ma Kubuś to sami mu kupujemy, no poza ubrankami które dostaliśmy od koleżanki... Ale może to i lepiej, nie muszę nikomu z niczego się tłumaczyć i zawdzięczać nic ;-)... Może dziadkowie się trochę rozkręcą po porodzie i zaczną coś inwestować w wnuka :-D:tak:...
L-oka tylko mogłabyś opisać co to tam masz w tej wanience porozkładane bo z tym mam największy problem co kupić z rzeczy pielęgnacyjnych :szok::sorry2::happy2:?

L-oka, nie nie, na razie Emilka jeszcze nie zrobiła nam niespodzianki:) Oficjalnie siusiaka brak. Ale jeszcze się wszystko może okazać:)
Widzę, że Hipp rządzi:) mnie troszkę odstraszyły ceny i zdecydowałam się na kilka kosmetyków z serii Babydream i Linomag krem A+E.

reklama
Do góry