reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Matkoooooo:szok: czy Wy dziewczyny już jesteście zwarte i gotowe? Rany tyle tego macie a ja daleko w tyle za Wami:baffled:

No ale piękności same:))

Matkoooooo:szok: czy Wy dziewczyny już jesteście zwarte i gotowe? Rany tyle tego macie a ja daleko w tyle za Wami:baffled:

No ale piękności same:))
Kochana, nie martw się... ja nadal nic.... No jakoś nic a nic.... A termin no jakoś wcześniejszy mam choć pewnie się Ty szybciej rozpakujesz, tzn CIę rozpakują ;-)

Jotemeczko pewnie masz rację bo 37tc wypada mi 9 kwietnia. Wyjmą wtedy ten krążek więc licze że do świąt już będzie po wszystkim:))

Ja się wczoraj wkurzyłam bo wyprałam ciuszki ale mamy kiepską wodę ze studnii z dużą ilością żelaza i ma kolor żółtawy i wyobraźcie sobie na każdym jednym niebieskim ubranku są zacieki jakbym miała jakieś stare ubranka:// Musze zebrac wszystko i u mamy uprac...

Kroczek nie martw sie, upierzesz u mamy i bedzie dobrze :)

ja w sumie wczraj zakladałam mniejsze zakupy..ale jak moja mama, tesciowa i siostra wpdły do sklepów napalone na wszystkie maleńskie ciuszki, buciki i inne artykuły to i tak sie ciesze ze zakupy skonczyly sie na takiej ilości :) z drugiej strony juz prawie wszystko mamy i teraz spokojnie mozemy zająć się szykowaniem pokoiku i organizacją tych rzeczyw pokoju :)

L-oka no piękne te zakupy masz!!!:tak::-) Ja bym się strasznie cieszyła, jakby ktokolwiek z mojej rodziny tak oszalał i chciał mi wszystko nowe kupić... Niestety póki co wszystko co ma Kubuś to sami mu kupujemy, no poza ubrankami które dostaliśmy od koleżanki... Ale może to i lepiej, nie muszę nikomu z niczego się tłumaczyć i zawdzięczać nic ;-)... Może dziadkowie się trochę rozkręcą po porodzie i zaczną coś inwestować w wnuka :-D:tak:...
L-oka tylko mogłabyś opisać co to tam masz w tej wanience porozkładane bo z tym mam największy problem co kupić z rzeczy pielęgnacyjnych :szok::sorry2::happy2:?

L-oka, nie nie, na razie Emilka jeszcze nie zrobiła nam niespodzianki:) Oficjalnie siusiaka brak. Ale jeszcze się wszystko może okazać:)
Widzę, że Hipp rządzi:) mnie troszkę odstraszyły ceny i zdecydowałam się na kilka kosmetyków z serii Babydream i Linomag krem A+E.

reklama
Do góry