E tam - nie będzie źle. Kupisz parę męskich ciuchów żeby rodzinie pokazywać, a po domu będzie wycierał różowości
Suisiak mu od tego nie odpadnie
A ot moje wczorajsze zakupy
Dużo bodziaków, bo miałam trzy sztuki. Dopiero mnie koleżanka uświadomiła, że pierwsze się body zakłada na dzieciaka a później śpiochy więc zaszalałam wczoraj
Zobacz załącznik 605069 Zobacz załącznik 605070 Zobacz załącznik 605071
Zobacz załącznik 605072 Zobacz załącznik 605073
Jeszcze jeden śpioszek w komplecie z czapeczką
Zobacz załącznik 605074
I dodatkowe śliniaki dla małego plujka
Zobacz załącznik 605075
Oprócz tego maluch został zaopatrzony w akcesoria do manicure, szczoteczkę do włosów i grzebyk, kocyk oddychający, dodtakowy ręczniczek, gąbkę do kąpieli (taką podpierającą pod pleckami) , podkład nieprzemakający do łóżeczka ( na wymianę, gdyby do prania poszedł ten co jest w komplecie z materacykiem), prześcieradła, łóżeczko i materac. Niestety z braku miejsca nie damy teraz rady złożyć łóżeczka, sprawdziliśmy tylko każdą część czy nie jest uszkodzana. Pokaże tylko jakie wybraliśmy - proste nam się najbardziej podobało
Zobacz załącznik 605077
Materacyk sprężynowy -
Obaby 120 x 60cm Spring Cot Mattress: Amazon.co.uk: Baby. Był u nas w sklepie w mieście. Obmacany. Zakupiony. Zapowiada się super - mam nadzieję, że maleństwu będzie wygodnie:-)
Mamusia dostała podkłady poporodowe. staniki do karmienia, koszulki na ramiączkach rozpinane z przodu do spania i karmienia, a zamiast szlafroka, których nienawidzę, kupiłam sobie większego rozmiaru, rozpinaną do samego dołu taką koszulę po domu, wychodzi mi do połowy uda więc będzie git do szpitala.
No i został tylko wózek
No i oczywiście pranie ale to poczekam aż dojdą mi koszule z Polski i hurtem już będę prała:-)