reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Jouluatto głównie kupuje w Kiku, c&a, mało kiedy w h&m.
Ja jak swojego czasu byłam w Niemczech to w Kiku właśnie najkorzystniejsze przeceny były. Niby w Polsce są porównywalne, ale wydać za coś 1 euro, a 5 zł to dla mnie różnica ;)
Trzeba tylko z rozmiarówką uważać, bo Kik ma lekko zawyżoną. Często też z Lidla nam podsyła ;)

DJMka, dziekuje bardzo :) I tak mialam meza wyslac do Kika po spodnie dresowe i welniane legginsy dla siebie, bo z tych ktore kupilam u nich w pazdzierniku (po 3€ za pare!) juz z synem wyrastamy powoli ;)
Fakt, cos w tym jest, ze 1€ to jakos latwiej sie wydaje niz 5zl ;)
Moja tesciowa jest straszna fanka katalogow wysylkowych z odzieza, juz sie boje co tam wnukowi nazamawiala ;) Oczami wyobrazni widze miniaturowy stroj regionalny rodem z Oktoberfest ;)

My dzis w ramach bieganiny po miescie zachaczylismy o Galerie Mokotow i w koncu pobuszowalam po promocjach w Mothercare (ceny ubranek nawet po obnizkach kosmiczne) i w Smyku. Skonczylo sie trzypakiem pajacykow, kombinezonem z polaru, spodenkami i czapeczka. Za wszystko zaplacilismy 60zl. Potem maz pojechal jeszcze po zakupy spozywcze i przy okazji kupil (sam z siebie!) plyny do prania i do plukania Loveli :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1389226064.834588.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1389226064.834588.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1389226064.834588.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 99
Dziekuje :) Smok jest ze Smyka, za cale 10zl :) Tylko to sa spodenki. Zapomnialam jeszcze dodac, ze wczoraj na fali zakupowej naszlo mnie na buszowanie po Allegro ;) Glownie dlatego, ze w Smyku nie mieli pasa ciazowego Medeli na ktory nie nastawilam. Sam pas znalazlam sporo taniej, ale ze przesylka byla dosc droga to zamowilam maluchowi jeszcze kilka drobiazgow, w bardzo atrakcyjnych cenach, typu zestaw do obcinania paznokietkow, kubek do splukiwania glowy i butelki do przechowywania pokarmu i karmienia Medeli oraz akcesoria okoloporodowe dla siebie, czyli majtki poporodowe i wkladki laktacyjne ;) Kazda rzecz, poza pasem, kosztowala w granicach 8-9zl, wiec zal bylo nie skorzystac ;)

A ja jeszcze nic nie kupiłam, dosłownie nic......za miesiac jak mąż wróci zrobię przegląd ubranek po Igorze, a potem jednorazowy wyskok i dokupie to co potrzeba:D mam wózek 3w1, łóżeczko i materac też mam. Zostaną mi pościele,na pewno z 5 kompletów ubranek do szpitala, kosmetyki itp.
powiem Wam, że nie ma co za dużo kupować, bo jak goście zaczną nawiedzać dom i maleństwa to przyniosą mase ubrań. Pamiętam, że dla młodego miałam ciuszków w sumie do roku. Dopiero po roczku zaczęłam robić konkretniejsze zakupy:tak:

reklama
Do góry