reklama
Jouluatto głównie kupuje w Kiku, c&a, mało kiedy w h&m.
Ja jak swojego czasu byłam w Niemczech to w Kiku właśnie najkorzystniejsze przeceny były. Niby w Polsce są porównywalne, ale wydać za coś 1 euro, a 5 zł to dla mnie różnica
Trzeba tylko z rozmiarówką uważać, bo Kik ma lekko zawyżoną. Często też z Lidla nam podsyła
Ja jak swojego czasu byłam w Niemczech to w Kiku właśnie najkorzystniejsze przeceny były. Niby w Polsce są porównywalne, ale wydać za coś 1 euro, a 5 zł to dla mnie różnica
Trzeba tylko z rozmiarówką uważać, bo Kik ma lekko zawyżoną. Często też z Lidla nam podsyła
madzikm76
Fanka BB :)
Dziewczyny - super ciuszki dla maluszkow. Szczegolnie te body zapinane z boku:-) Tutaj sie z takimi nie spotkalam w sklepach
DJMka, dziekuje bardzo I tak mialam meza wyslac do Kika po spodnie dresowe i welniane legginsy dla siebie, bo z tych ktore kupilam u nich w pazdzierniku (po 3€ za pare!) juz z synem wyrastamy powoli
Fakt, cos w tym jest, ze 1€ to jakos latwiej sie wydaje niz 5zl
Moja tesciowa jest straszna fanka katalogow wysylkowych z odzieza, juz sie boje co tam wnukowi nazamawiala Oczami wyobrazni widze miniaturowy stroj regionalny rodem z Oktoberfest
My dzis w ramach bieganiny po miescie zachaczylismy o Galerie Mokotow i w koncu pobuszowalam po promocjach w Mothercare (ceny ubranek nawet po obnizkach kosmiczne) i w Smyku. Skonczylo sie trzypakiem pajacykow, kombinezonem z polaru, spodenkami i czapeczka. Za wszystko zaplacilismy 60zl. Potem maz pojechal jeszcze po zakupy spozywcze i przy okazji kupil (sam z siebie!) plyny do prania i do plukania Loveli
Fakt, cos w tym jest, ze 1€ to jakos latwiej sie wydaje niz 5zl
Moja tesciowa jest straszna fanka katalogow wysylkowych z odzieza, juz sie boje co tam wnukowi nazamawiala Oczami wyobrazni widze miniaturowy stroj regionalny rodem z Oktoberfest
My dzis w ramach bieganiny po miescie zachaczylismy o Galerie Mokotow i w koncu pobuszowalam po promocjach w Mothercare (ceny ubranek nawet po obnizkach kosmiczne) i w Smyku. Skonczylo sie trzypakiem pajacykow, kombinezonem z polaru, spodenkami i czapeczka. Za wszystko zaplacilismy 60zl. Potem maz pojechal jeszcze po zakupy spozywcze i przy okazji kupil (sam z siebie!) plyny do prania i do plukania Loveli
Załączniki
Dziekuje Smok jest ze Smyka, za cale 10zl Tylko to sa spodenki. Zapomnialam jeszcze dodac, ze wczoraj na fali zakupowej naszlo mnie na buszowanie po Allegro Glownie dlatego, ze w Smyku nie mieli pasa ciazowego Medeli na ktory nie nastawilam. Sam pas znalazlam sporo taniej, ale ze przesylka byla dosc droga to zamowilam maluchowi jeszcze kilka drobiazgow, w bardzo atrakcyjnych cenach, typu zestaw do obcinania paznokietkow, kubek do splukiwania glowy i butelki do przechowywania pokarmu i karmienia Medeli oraz akcesoria okoloporodowe dla siebie, czyli majtki poporodowe i wkladki laktacyjne Kazda rzecz, poza pasem, kosztowala w granicach 8-9zl, wiec zal bylo nie skorzystac
TruskawkowaMamba
A ja jeszcze nic nie kupiłam, dosłownie nic......za miesiac jak mąż wróci zrobię przegląd ubranek po Igorze, a potem jednorazowy wyskok i dokupie to co potrzeba mam wózek 3w1, łóżeczko i materac też mam. Zostaną mi pościele,na pewno z 5 kompletów ubranek do szpitala, kosmetyki itp.
powiem Wam, że nie ma co za dużo kupować, bo jak goście zaczną nawiedzać dom i maleństwa to przyniosą mase ubrań. Pamiętam, że dla młodego miałam ciuszków w sumie do roku. Dopiero po roczku zaczęłam robić konkretniejsze zakupy
powiem Wam, że nie ma co za dużo kupować, bo jak goście zaczną nawiedzać dom i maleństwa to przyniosą mase ubrań. Pamiętam, że dla młodego miałam ciuszków w sumie do roku. Dopiero po roczku zaczęłam robić konkretniejsze zakupy
reklama
madzikm76
Super zakupy!!!
Spodenki że smokiem boskie :-)
Spodenki że smokiem boskie :-)
Podziel się: