reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Adela bodziaki są superaśne!!!
i ekstra że zapinane z boku, ja właśnie takich muszę dokupić do wszystkie co mam są zakładane przez główkę, a takie rozpinane zwłaszcza na początku są przydatne kiedy nie ma się jeszcze za bardzo wprawy do zakładania tych wkładanych od góry.

Ja wczoraj dokupiłam skarpetki i dwa pajacyki w H&M :) jutro wrzucę fotki.

reklama
Adela bodziaki są superaśne!!!
i ekstra że zapinane z boku, ja właśnie takich muszę dokupić do wszystkie co mam są zakładane przez główkę, a takie rozpinane zwłaszcza na początku są przydatne kiedy nie ma się jeszcze za bardzo wprawy do zakładania tych wkładanych od góry.

Ja wczoraj dokupiłam skarpetki i dwa pajacyki w H&M :) jutro wrzucę fotki.

Ja troszku w pośpiechu zalicytowałam bo bardzo mi sie spodobały;-)teraz na spokojne poszukałam takich samych i znalazłam w bonprixie 2 szt.niecale 26 zł tylko nie wiem jakie maja koszty przesyłki. Wogole maja bardzo fajne ciuszki. A ten typ zapięcia mam już sprawdzony nie trzeba sie mordować z zakładanie przez głowke. A to duża ulga. Czekam na fotki Twoich zakupów.

Adela super bodziaki!

Vilitutti też czekam na opinię i zdjęcia łóżeczek bo i tak będzie do nas jechał transport z Polski to chyba też się skuszę na takie łóżeczko bo tutaj za używane bez szuflady dam dużo więcej kasy a że miejsca w pokoju małej nie za dużo to szuflada będzie bardzo pomocna..

wczoraj zaczęłam pranie ubranek i wyprałam w woolite do delikatnych tkanin po prostu, doszliśmy do wniosku że nie ma co przesadzać, nasze mamy prały w zwykłych proszkach i nic nam nie było..w proszku się trochę obawiałam ale płyn myślę, że spoko przejdzie, jak nie to dopiero wtedy się zaopatrzę w proszki dla dzieci.

dziewczyny a jakie macie torby do wózków? bo ja się zastanawiam czy mam zamawiać do kompletu do wózka tej samej firmy czy jakąś inna kupić (ale gdzie?) bo ta hartana kosztuje 340zł i wydaje mi się, że to drogo..kurcze no łóżeczko można za to kupić.

U nas była w komplecie z wózkiem (bez żadnej dopłaty), gdyby nie było pewnie zamówiłabym jakaś na allegro - jest dużo fajnych niemarkowych w okolicach 50 zł. 340 to jakiś obłęd:szok:

My też mieliśmy dodawaną do wózka. Jest lekko bardziewiasta, ale przejdzie. Kwota ponad 300zł to wg spory i niekonieczny wydatek. Na allegro można kupić jakieś niemarkowe spokojnie do 100zł. A i wybór jest duży, więc można spokojnie dobrać pasującą do wózka :-)

Będę musiała się tam rozejrzeć chociaż wolałabym sobie pooglądać tę torbę, nie wiecie w jakich sklepach mogą mieć?..jeszcze jakby nie dość było że tyle kosztuje to się czeka do 14 tygodni bo jest robiona pod konkretny wózek no paranoja, do tego czasu to ja urodzę :p

:tak:
Będę musiała się tam rozejrzeć chociaż wolałabym sobie pooglądać tę torbę, nie wiecie w jakich sklepach mogą mieć?..jeszcze jakby nie dość było że tyle kosztuje to się czeka do 14 tygodni bo jest robiona pod konkretny wózek no paranoja, do tego czasu to ja urodzę :p

No posrało ich zdrowa :-O czas oczekiwania jeszcze lepszy niż cena. Chyba wyznają filozofię, że torbę do wózka należy zakupić najlepiej przed zapłodnieniem ;) a torby są pewnie w większości sklepów z osprzętem dziecinnym, nie wiem jakie sieci można znaleźć. Stokke? Chociaż wcale taniej być tam nie musi ;)

Ja też miałam w komplecie z wózkiem..niestety troszku sie zuzyła. Całkowicie o torbie zapomniałam a musze ją miec do szpitala..w sam raz na rzeczy dla malucha. Tak tak ost miałam 2 torby swoja i maluszka i jeszcze reklamówka sie znalazła;-)

reklama
ja pakowanie do szpitala zaczynam w przyszłym tygodniu, bo w środę za tydzień jedziemy z mężem na ostateczne zakupy i zahaczymy o szpital w którym będę rodziła to może powiedzą co trzeba zabrać ze sobą, bo wiadomo że w każdym chcą co innego więc wolę się nie zdziwić.

Do góry