reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Nie ma fotki L-oka :-(ja kupiłam w auchanie dzisiaj jeszcz 2 body dla Maluszka tak po wizycie mnie naszło - kazde po 5z ł
Zobacz załącznik 601121
Edysiek
odkrywca
Madzik ale poszalałaś :-) Piękne wszystko
Polisia na pewno coś tam jeszcze kupisz ;-)
Dagmar ja przy córci nie miałam ani przewijaka, ani podgrzewaczy i wielu innych rzeczy o których nie miałam pojęcia i jakoś bez tego się obyłam. Teraz na pewno część już zakupię, ale i tak nie mam zamiaru kupować zbyt wielu gadżetów, bez których można sobie poradzić.
Dagmar ja przy córci nie miałam ani przewijaka, ani podgrzewaczy i wielu innych rzeczy o których nie miałam pojęcia i jakoś bez tego się obyłam. Teraz na pewno część już zakupię, ale i tak nie mam zamiaru kupować zbyt wielu gadżetów, bez których można sobie poradzić.
L-oka sliczne ubranka!
Edysiek, a jak sobie radzilas bez przewijaka? Ja planuje kupic taki nakladany na lozeczko, ale jakos troche sie boje czy to aby jest bezpieczne. Na meblowy nie mamy miejsca... Znalazlam fajny skladany na stronie Ikeii, ale okazalo sie ze od dawna juz go nie ma w sprzedazy.
Edysiek, a jak sobie radzilas bez przewijaka? Ja planuje kupic taki nakladany na lozeczko, ale jakos troche sie boje czy to aby jest bezpieczne. Na meblowy nie mamy miejsca... Znalazlam fajny skladany na stronie Ikeii, ale okazalo sie ze od dawna juz go nie ma w sprzedazy.
dagmar
madzik, ale fajoskie zakupy :-)
polisia - dokup ze 2-3 sztuki humor Ci się poprawi, tak robiłam przy poprzednich :-)
dagmar - nie kupowałam podgrzewaczy nigdy... przy 5tym pożyczyłam....
Ja mam ambitny plan- nie karmię i dlatego podgrzewacz muszę mieć. Mąż się ze mną żre, że Kaja karmiłam i był zdrowszy
Widać
ale rybcia ma minę fajną
Madzik ale poszalałaś :-) Piękne wszystko
a ja miałam aż za dużo
No na przykład wiem, że stelaża pod wanienkę już nie kupię
L-oka sliczne ubranka!
ja przy Kaju miałam taki dmuchany z ikea i zmieniane powłoczki i był super
Ostatnia edycja:
Jotemka
Ja miałam nakladany na łóżeczko i był ok, miałam też taki z komodą i też byłam zadowolona. Wszystko jednak rozdałam...L-oka sliczne ubranka!
Jotemka
Dagmar, a ja miałam dwa. Jeden beznadziejny a drugi super. Ten drugi dla wysokich osób i kręgosłup mój był zadowolony ;-)No na przykład wiem, że stelaża pod wanienkę już nie kupię
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
A ja się dziewczyny przymierzam do tego allegrowicza i jego pościeli po wypłacie Bardzo podoba mi się ta pościel beżowa z misiem i imieniem
Przedmioty użytkownika Dzieciecy_Sen - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika Dzieciecy_Sen - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: