reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

O kurcze dagmar, przykro mi ze tak sie to nieprzyjemnie konczy :( Mam nadzieje ze szybko odzyskacie kase!

Madzikm, sliczne te pajacyki! :) Przyznam ze z niecierpliwoscia czekam na wyprzedaz w Mothercare, sporo rzeczy mi sie tam podoba.

L-oka, paki faktycznie sa wielkie, ale najzabawniejsze jest to, ze karton w ktory DHL zapakowal lezaczek byl 2 razy taki jak kartony od wozka... Bylismy w szoku jak dostalismy, bo ledwo przeszedl przez drzwi i nie dawalo rady go obejsc w przedpokoju ;) A w srodku na samym dnie lezaczek, masa folii babelkowej i 80% powietrza ;)

Ja tez sie nie moge doczekac skladania pojazdu :) Ale maz mi zabronil nawet myslec o tym przed swietami ;) Pewnie w trakcie swiat sie wezmiemy, u rodzicow, bo tam go planujemy na razie zostawic do wiosny. Oni maja az nadto miejsca, w przeciwienstwie do nas ;)

Zamowilismy tez w piatek fotelik, moi rodzice stwierdzili ze sponsoruja i ze mamy nie kombinowac tylko brac ten robiony "pod wozek". No to tak zrobilismy :) Fajny jest, bo po zapieciu na wozek mozna go rozlozyc na plasko i maluch moze sobie spac :) Daszek jest oczywiscie odpinany. Zobacz załącznik 600141

Fajny ten fotelik :)

Ja jestem o ten wózek wściekła, szkoda mi pieniędzy ale bardziej nerwów moich i męża.
:(

reklama
Madzik super pajacyki. Uwielbiam mothercare, super pajace i bodziaki mają, po świętach też na takie wielopaki się wybieram, cenowo jak na mothercare wychodzą bardzo przyzwoicie, super kolory mają, jakościowo bardzo dobre.

Dagmar współczuję z tym wózkiem, mam nadzieję, że prędzej czy później kasa do was wróci i na coś innego się przyda

Prezentuje efekty wczorajszego skladania wozka :) Wg kolejnosci gondola, spacerowka i fotelik :) Wyglada naprawde super, jest rewelacyjnie zwrotny i prowadzi sie leciusienko :) Kola ma duze i szerokie. Zobaczymy jak sie sprawdzi w uzytkowaniu, ale na razie jestem w 100% zadowolona z wyboru :) Jak widac na ostatnim zdjeciu ma pojemnik na napoje, maz demonstruje ze mozna skoczyc z dzieckiem na impreze i nie trzymac drinka w dloni ;) Oczywiscie zartujemy ;) Niestety sesja byla robiona troche na wariata i z balaganem prezentowym w tle i nie pomyslalam zeby zaprezentowac rozne mozliwe pozycje siedziska spacerowego, a warto by bylo. Dodam tylko ze spacerowka moze byc zamontowana przodem lub tylem do kierunku jazdy. Daszek od fotelika jest oczywiscie odpinany do samochodu, a sam fotelik mozna rozlozyc na wozku do pozycji "na plasko".
ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 116
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 94
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 94
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Mandziolina, a masz juz cos konkretnego na oku?

Aniolek, piekny ten lezaczek! :) Faktycznie tata sie spisal :)

Nasz maluch dostal jeszcze pod choinke od mojej Mamy takiego losia :)
http://www.jedynysklep.pl/lamaze-zawieszka-los-27014-id-9369.html

Z zakupow nabylam tez plyn do dezynfekcji Milton i bede szorowac lozeczko, ktore tez zostalo dostarczone przed swietami :) W jednym miejscu lekko drapniete i trzeba dokrecic srubke do szuflady, poza tym stan idealny, jak na swoja cene to nawet wiecej niz idealny :) Na razie zostawilismy je u rodzicow, zeby sie o nie nie potykac az nie zrobimy przemeblowania sypialni. Wybaczcie balagan w tle, to pomieszczenie gospodarcze ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 76
Mi sie trafilo i taki wozeczek x landera kupuje od znajomej za 300 zl :-) jeszcze oczywiscie do tego dopinana spacerowka i nosidelko tez dopinane do wozka :-)

540x405_wozek-xlander-xa-1567589.jpg

reklama
Do góry