reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

O kurcze dagmar, przykro mi ze tak sie to nieprzyjemnie konczy :( Mam nadzieje ze szybko odzyskacie kase!

Madzikm, sliczne te pajacyki! :) Przyznam ze z niecierpliwoscia czekam na wyprzedaz w Mothercare, sporo rzeczy mi sie tam podoba.

L-oka, paki faktycznie sa wielkie, ale najzabawniejsze jest to, ze karton w ktory DHL zapakowal lezaczek byl 2 razy taki jak kartony od wozka... Bylismy w szoku jak dostalismy, bo ledwo przeszedl przez drzwi i nie dawalo rady go obejsc w przedpokoju ;) A w srodku na samym dnie lezaczek, masa folii babelkowej i 80% powietrza ;)

Ja tez sie nie moge doczekac skladania pojazdu :) Ale maz mi zabronil nawet myslec o tym przed swietami ;) Pewnie w trakcie swiat sie wezmiemy, u rodzicow, bo tam go planujemy na razie zostawic do wiosny. Oni maja az nadto miejsca, w przeciwienstwie do nas ;)

Zamowilismy tez w piatek fotelik, moi rodzice stwierdzili ze sponsoruja i ze mamy nie kombinowac tylko brac ten robiony "pod wozek". No to tak zrobilismy :) Fajny jest, bo po zapieciu na wozek mozna go rozlozyc na plasko i maluch moze sobie spac :) Daszek jest oczywiscie odpinany. Zobacz załącznik 600141

Fajny ten fotelik :)

Ja jestem o ten wózek wściekła, szkoda mi pieniędzy ale bardziej nerwów moich i męża.
:(

reklama
Madzik super pajacyki. Uwielbiam mothercare, super pajace i bodziaki mają, po świętach też na takie wielopaki się wybieram, cenowo jak na mothercare wychodzą bardzo przyzwoicie, super kolory mają, jakościowo bardzo dobre.

Dagmar współczuję z tym wózkiem, mam nadzieję, że prędzej czy później kasa do was wróci i na coś innego się przyda

Prezentuje efekty wczorajszego skladania wozka :) Wg kolejnosci gondola, spacerowka i fotelik :) Wyglada naprawde super, jest rewelacyjnie zwrotny i prowadzi sie leciusienko :) Kola ma duze i szerokie. Zobaczymy jak sie sprawdzi w uzytkowaniu, ale na razie jestem w 100% zadowolona z wyboru :) Jak widac na ostatnim zdjeciu ma pojemnik na napoje, maz demonstruje ze mozna skoczyc z dzieckiem na impreze i nie trzymac drinka w dloni ;) Oczywiscie zartujemy ;) Niestety sesja byla robiona troche na wariata i z balaganem prezentowym w tle i nie pomyslalam zeby zaprezentowac rozne mozliwe pozycje siedziska spacerowego, a warto by bylo. Dodam tylko ze spacerowka moze byc zamontowana przodem lub tylem do kierunku jazdy. Daszek od fotelika jest oczywiscie odpinany do samochodu, a sam fotelik mozna rozlozyc na wozku do pozycji "na plasko".
ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073868.886061.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 113
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073910.385668.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 91
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073918.419002.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 90
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388073932.303164.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Mandziolina, a masz juz cos konkretnego na oku?

Aniolek, piekny ten lezaczek! :) Faktycznie tata sie spisal :)

Nasz maluch dostal jeszcze pod choinke od mojej Mamy takiego losia :)
http://www.jedynysklep.pl/lamaze-zawieszka-los-27014-id-9369.html

Z zakupow nabylam tez plyn do dezynfekcji Milton i bede szorowac lozeczko, ktore tez zostalo dostarczone przed swietami :) W jednym miejscu lekko drapniete i trzeba dokrecic srubke do szuflady, poza tym stan idealny, jak na swoja cene to nawet wiecej niz idealny :) Na razie zostawilismy je u rodzicow, zeby sie o nie nie potykac az nie zrobimy przemeblowania sypialni. Wybaczcie balagan w tle, to pomieszczenie gospodarcze ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388162141.346160.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 73
Mi sie trafilo i taki wozeczek x landera kupuje od znajomej za 300 zl :-) jeszcze oczywiscie do tego dopinana spacerowka i nosidelko tez dopinane do wozka :-)

540x405_wozek-xlander-xa-1567589.jpg

reklama
Do góry