dagmar
Fanka BB :)
O kurcze dagmar, przykro mi ze tak sie to nieprzyjemnie konczy Mam nadzieje ze szybko odzyskacie kase!
Madzikm, sliczne te pajacyki! Przyznam ze z niecierpliwoscia czekam na wyprzedaz w Mothercare, sporo rzeczy mi sie tam podoba.
L-oka, paki faktycznie sa wielkie, ale najzabawniejsze jest to, ze karton w ktory DHL zapakowal lezaczek byl 2 razy taki jak kartony od wozka... Bylismy w szoku jak dostalismy, bo ledwo przeszedl przez drzwi i nie dawalo rady go obejsc w przedpokoju A w srodku na samym dnie lezaczek, masa folii babelkowej i 80% powietrza
Ja tez sie nie moge doczekac skladania pojazdu Ale maz mi zabronil nawet myslec o tym przed swietami Pewnie w trakcie swiat sie wezmiemy, u rodzicow, bo tam go planujemy na razie zostawic do wiosny. Oni maja az nadto miejsca, w przeciwienstwie do nas
Zamowilismy tez w piatek fotelik, moi rodzice stwierdzili ze sponsoruja i ze mamy nie kombinowac tylko brac ten robiony "pod wozek". No to tak zrobilismy Fajny jest, bo po zapieciu na wozek mozna go rozlozyc na plasko i maluch moze sobie spac Daszek jest oczywiscie odpinany. Zobacz załącznik 600141
Fajny ten fotelik
Ja jestem o ten wózek wściekła, szkoda mi pieniędzy ale bardziej nerwów moich i męża.