reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Widzę, że maluszki piękne rzeczy pod choinkę dostały :-).
Fura dla maluszka super, choć ja wolę tradycyjną rączkę do prowadzenia wózka. Całość prezentuje się jednak bardzo nowocześnie i rzeczywiście wygląda na bardzo zwrotny :-)
My dziś pojechaliśmy do centrum handlowego do miasta oddalonego od nas o jakieś 80km i maluszek wzbogacił się o trochę rzeczy, głównie ubranka. Wrzucę zdjęcia jutro teraz zbyt ciemno by fotografować. Mnie udało się w H&M kupić fajne spodnie ciążowe, bluzkę i dwie pary legginsów. Jak mi ogromny brzuch nie urośnie to powinnam obskoczyć do końca ciąży :-)

reklama
Prezentuje efekty wczorajszego skladania wozka :) Wg kolejnosci gondola, spacerowka i fotelik :) Wyglada naprawde super, jest rewelacyjnie zwrotny i prowadzi sie leciusienko :) Kola ma duze i szerokie. Zobaczymy jak sie sprawdzi w uzytkowaniu, ale na razie jestem w 100% zadowolona z wyboru :) Jak widac na ostatnim zdjeciu ma pojemnik na napoje, maz demonstruje ze mozna skoczyc z dzieckiem na impreze i nie trzymac drinka w dloni ;) Oczywiscie zartujemy ;) Niestety sesja byla robiona troche na wariata i z balaganem prezentowym w tle i nie pomyslalam zeby zaprezentowac rozne mozliwe pozycje siedziska spacerowego, a warto by bylo. Dodam tylko ze spacerowka moze byc zamontowana przodem lub tylem do kierunku jazdy. Daszek od fotelika jest oczywiscie odpinany do samochodu, a sam fotelik mozna rozlozyc na wozku do pozycji "na plasko".
Zobacz załącznik 600764
Zobacz załącznik 600766Zobacz załącznik 600767Zobacz załącznik 600768

suuuper :)
no i to miejsce na wino, bomba ;)

Jouluato niezła fura :)
U nas wózek też już stoi, kupiliśmy używany tako Warrior, powoli wyprawka się powiększa, łóżeczko też już stoi a z takich nowości to Nasza Juleczka dostała od tatusia pod choinkę prezent - Bright Starts, Leżaczek, hybrydowy-żółwik, do 9 kg - Kids II - Świat niemowlaka - Smyk.com no to się tatuś postarał :)

bardzo ładny ten leżaczek :) spisał się tatuś :)

Mandziolina, a masz juz cos konkretnego na oku?

Aniolek, piekny ten lezaczek! :) Faktycznie tata sie spisal :)

Nasz maluch dostal jeszcze pod choinke od mojej Mamy takiego losia :)
Lamaze Zawieszka Łoś 27014

Z zakupow nabylam tez plyn do dezynfekcji Milton i bede szorowac lozeczko, ktore tez zostalo dostarczone przed swietami :) W jednym miejscu lekko drapniete i trzeba dokrecic srubke do szuflady, poza tym stan idealny, jak na swoja cene to nawet wiecej niz idealny :) Na razie zostawilismy je u rodzicow, zeby sie o nie nie potykac az nie zrobimy przemeblowania sypialni. Wybaczcie balagan w tle, to pomieszczenie gospodarcze ;)
Zobacz załącznik 600927

łoś też super i łóżeczko śliczne :)

Mi sie trafilo i taki wozeczek x landera kupuje od znajomej za 300 zl :-) jeszcze oczywiscie do tego dopinana spacerowka i nosidelko tez dopinane do wozka :-)

540x405_wozek-xlander-xa-1567589.jpg

świetny zakup. Ja się zastanawiam nad takim samym wózkiem, tyko kolor inny albo upatrzyłam coś takiego.

WÓZEK VECTOR PRO ESPIRO BABY DESIGN KOMPLET (3808192203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

opinie dobre a jest taniutki

L-oka - nie widać zdjęcia:no:

No to ja się troszkę pochwalę naszymi maluszkowymi zakupami:

wanienka wanienka.jpg przewijakprzewijak.jpg
ręczniki ręcznik1.jpg ręcznik2.jpg
kocyki kocyk1.jpg kocyk2.jpg
śliniaki śliniaki.jpg czapeczki na spaceryczapeczki na spacery.jpg

Załączniki

• wanienka.jpg
    wanienka.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 56
  • przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 45
  • ręcznik1.jpg
    ręcznik1.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 37
  • ręcznik2.jpg
    ręcznik2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 37
  • kocyk1.jpg
    kocyk1.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 39
  • kocyk2.jpg
    kocyk2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 44
  • śliniaki.jpg
    śliniaki.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
  • czapeczki na spacery.jpg
    czapeczki na spacery.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
cd :-)

buciki.jpg skarpeteczki.jpg
bluza.jpg body długi rękaw.jpg ciuszek1.jpg

spodenki.jpg śpioszki1.jpg śpioszki2.jpg

zestaw1.jpg miś.jpg

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 40
  • bluza.jpg
    bluza.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 37
  • body długi rękaw.jpg
    body długi rękaw.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 40
  • ciuszek1.jpg
    ciuszek1.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
  • spodenki.jpg
    spodenki.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
  • śpioszki1.jpg
    śpioszki1.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • śpioszki2.jpg
    śpioszki2.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
  • zestaw1.jpg
    zestaw1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 43
  • miś.jpg
    miś.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 42
  • skarpeteczki.jpg
    skarpeteczki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
wow śliczne, a madzikm tę bluzę z tygryskiem to gdzie nabyłaś?

ja trochę ubolewam bo nie mam co kupować :D to był taki fajny czas to kupowanie, a teraz absolutnie wszystko mam po starszym :) z jednej strony fajnie a z drugiej aż mi dziwnie jakoś. Kupiliśmy tylko łóżeczko i tyle.

reklama
Loka- nie mam fotki :(

madzikm7 no super, normalnie super a jakie kocyki cudne i wanienka suuuper :D

polisia- ja nie miałam nic i przyznam się, że zbieranie tych wszystkich śliczności strasznie cieszy :)

Gorzej, że znów te przewijaki, podgrzewacze wózek itp...

Do góry