reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Widzę, że maluszki piękne rzeczy pod choinkę dostały :-).
Fura dla maluszka super, choć ja wolę tradycyjną rączkę do prowadzenia wózka. Całość prezentuje się jednak bardzo nowocześnie i rzeczywiście wygląda na bardzo zwrotny :-)
My dziś pojechaliśmy do centrum handlowego do miasta oddalonego od nas o jakieś 80km i maluszek wzbogacił się o trochę rzeczy, głównie ubranka. Wrzucę zdjęcia jutro teraz zbyt ciemno by fotografować. Mnie udało się w H&M kupić fajne spodnie ciążowe, bluzkę i dwie pary legginsów. Jak mi ogromny brzuch nie urośnie to powinnam obskoczyć do końca ciąży :-)

reklama
Prezentuje efekty wczorajszego skladania wozka :) Wg kolejnosci gondola, spacerowka i fotelik :) Wyglada naprawde super, jest rewelacyjnie zwrotny i prowadzi sie leciusienko :) Kola ma duze i szerokie. Zobaczymy jak sie sprawdzi w uzytkowaniu, ale na razie jestem w 100% zadowolona z wyboru :) Jak widac na ostatnim zdjeciu ma pojemnik na napoje, maz demonstruje ze mozna skoczyc z dzieckiem na impreze i nie trzymac drinka w dloni ;) Oczywiscie zartujemy ;) Niestety sesja byla robiona troche na wariata i z balaganem prezentowym w tle i nie pomyslalam zeby zaprezentowac rozne mozliwe pozycje siedziska spacerowego, a warto by bylo. Dodam tylko ze spacerowka moze byc zamontowana przodem lub tylem do kierunku jazdy. Daszek od fotelika jest oczywiscie odpinany do samochodu, a sam fotelik mozna rozlozyc na wozku do pozycji "na plasko".
Zobacz załącznik 600764
Zobacz załącznik 600766Zobacz załącznik 600767Zobacz załącznik 600768

suuuper :)
no i to miejsce na wino, bomba ;)

Jouluato niezła fura :)
U nas wózek też już stoi, kupiliśmy używany tako Warrior, powoli wyprawka się powiększa, łóżeczko też już stoi a z takich nowości to Nasza Juleczka dostała od tatusia pod choinkę prezent - Bright Starts, Leżaczek, hybrydowy-żółwik, do 9 kg - Kids II - Świat niemowlaka - Smyk.com no to się tatuś postarał :)

bardzo ładny ten leżaczek :) spisał się tatuś :)

Mandziolina, a masz juz cos konkretnego na oku?

Aniolek, piekny ten lezaczek! :) Faktycznie tata sie spisal :)

Nasz maluch dostal jeszcze pod choinke od mojej Mamy takiego losia :)
Lamaze Zawieszka Łoś 27014

Z zakupow nabylam tez plyn do dezynfekcji Milton i bede szorowac lozeczko, ktore tez zostalo dostarczone przed swietami :) W jednym miejscu lekko drapniete i trzeba dokrecic srubke do szuflady, poza tym stan idealny, jak na swoja cene to nawet wiecej niz idealny :) Na razie zostawilismy je u rodzicow, zeby sie o nie nie potykac az nie zrobimy przemeblowania sypialni. Wybaczcie balagan w tle, to pomieszczenie gospodarcze ;)
Zobacz załącznik 600927

łoś też super i łóżeczko śliczne :)

Mi sie trafilo i taki wozeczek x landera kupuje od znajomej za 300 zl :-) jeszcze oczywiscie do tego dopinana spacerowka i nosidelko tez dopinane do wozka :-)

540x405_wozek-xlander-xa-1567589.jpg

świetny zakup. Ja się zastanawiam nad takim samym wózkiem, tyko kolor inny albo upatrzyłam coś takiego.

WÓZEK VECTOR PRO ESPIRO BABY DESIGN KOMPLET (3808192203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

opinie dobre a jest taniutki

L-oka - nie widać zdjęcia:no:

No to ja się troszkę pochwalę naszymi maluszkowymi zakupami:

wanienka wanienka.jpg przewijakprzewijak.jpg
ręczniki ręcznik1.jpg ręcznik2.jpg
kocyki kocyk1.jpg kocyk2.jpg
śliniaki śliniaki.jpg czapeczki na spaceryczapeczki na spacery.jpg

Załączniki

• wanienka.jpg
    wanienka.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 51
  • przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 43
  • ręcznik1.jpg
    ręcznik1.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 35
  • ręcznik2.jpg
    ręcznik2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 35
  • kocyk1.jpg
    kocyk1.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 37
  • kocyk2.jpg
    kocyk2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 42
  • śliniaki.jpg
    śliniaki.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 39
  • czapeczki na spacery.jpg
    czapeczki na spacery.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 39
cd :-)

buciki.jpg skarpeteczki.jpg
bluza.jpg body długi rękaw.jpg ciuszek1.jpg

spodenki.jpg śpioszki1.jpg śpioszki2.jpg

zestaw1.jpg miś.jpg

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 38
  • bluza.jpg
    bluza.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 35
  • body długi rękaw.jpg
    body długi rękaw.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 38
  • ciuszek1.jpg
    ciuszek1.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
  • spodenki.jpg
    spodenki.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
  • śpioszki1.jpg
    śpioszki1.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 38
  • śpioszki2.jpg
    śpioszki2.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 32
  • zestaw1.jpg
    zestaw1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 38
  • miś.jpg
    miś.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 40
  • skarpeteczki.jpg
    skarpeteczki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
wow śliczne, a madzikm tę bluzę z tygryskiem to gdzie nabyłaś?

ja trochę ubolewam bo nie mam co kupować :D to był taki fajny czas to kupowanie, a teraz absolutnie wszystko mam po starszym :) z jednej strony fajnie a z drugiej aż mi dziwnie jakoś. Kupiliśmy tylko łóżeczko i tyle.

reklama
Loka- nie mam fotki :(

madzikm7 no super, normalnie super a jakie kocyki cudne i wanienka suuuper :D

polisia- ja nie miałam nic i przyznam się, że zbieranie tych wszystkich śliczności strasznie cieszy :)

Gorzej, że znów te przewijaki, podgrzewacze wózek itp...

Do góry