reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jouluatto to się nazywa mega paka :-) ubranka są śliczne a karty wyglądają solidnie i jutro zamawiam :-)

ciekawa jeszcze jestem jak ta karuzela do tego wygląda bo nigdzie nie znalazłam jak się ją montuje i do czego? a na necie wygląda jakby wisiała w powietrzu? czyli co dziurę w suficie wiercić? bo nie wiem :confused:

reklama
Anacona, ta karuzela niestety nie ma zadnego montazu do lozeczka, ale jest leciutka, nie sadze zeby ciezko bylo cos wykombinowac. Dokladnie tak ta wyglada, ten lacznik na ktorym wisi cala konstrukcja, jest identyczny jak te z klipsami na obrazki, tylko zakonczony sama petelka, bez klipsa. ImageUploadedByForum BabyBoom1387494577.391407.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387494577.391407.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387494577.391407.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :) Musze przyznac ze jestem z tej paczki bardzo zadowolona :) Nastawialam sie, ze pewnie polowe rzeczy zdyskwalifikuje, a tu nic takiego :)
Dzis kontynuacja tematu...
Maz mnie spuscil na pol godziny z oka w centrum handlowym i skonczylo sie kolejnymi zakupami dla malego ;) No ale czy to moja wina ze wszedzie sa wyprzedaze? ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1387549010.473323.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387549010.473323.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387549010.473323.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
Jouluatto jasne, że nie Twoja wina :p zgadzam się, że nie można przejsc obojętnie koło takich śliczności :) i widzę komplecik, który też mam dla mojej małej ;) zdradzisz gdzie kupiłaś pandę? bo dostałam od mamy taką dla siebie do chodzenia po domu i dla małej chętnie też bym kupiła żebyśmy miały na chłodne wieczory ;)

reklama
Do góry