reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Hej

ja łóżeczko tez chcialam Drewexu, ale skoro piszesz ze mało soline to jeszcze sie zastanowie.Myslalam zeby na poczatku - jakis tydzien czy dwa Malucha położyc w tym bujaczku jako kołysce do spania. Nie wiem czy to dobry pomysł i jak ją złoze to dopiero pewnie zadecyduje ostatecznie. Tak czy siak łóżeczko tez kupic musze.

Ja bylam mimochodem w smyku i z uwagi na wyprzedaze kupialm dwa ubranka. Jejku jak ciezko mi bylo powstrzymac sie od zakupu pelnej siaty ubranek :) ponizej zakupy:
Cool Club, Body chłopięce z długim rękawem, Myszka Miki i Przyjaciele, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Cool Club, Komplet, Fisher Price, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

w sklepie sa nizsze ceny niz na www - to jakby ktoras z Was miala ochote nabyc jeszcze ubranka :)

te body cudne :)

A ja z tej calej frustracji mam lozeczko :)
Zupelnie inne niz mialo byc, ale ladne i o wiele porzadniejsze, wloskiej firmy Pali :)
Z szuflada i na kolkach, z opuszczanym bokiem. Upolowane na Allegro za 200zl :) Materac pewnie dokupie nowy, bo jakos tak malo higieniczny wydaje mi sie uzywany. Tak sie prezentuje:
Zobacz załącznik 599415

Super to łóżeczko :)
Bardzo ładne :)

reklama
Jouluatto tak sobie dzisiaj myślałam czy przyszły Ci już karty i karuzela?? Ciekawa jestem jak to się prezentuje?

Madzikm śliczne ubranka! Lubię takie :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :)

Anacona, przyszly, ale cholerny kurier zostawil awizo, choc bylismy w domu... a wlasciwie to nawet nie zostawil, dzis mi je przyniosl listonosz z data z piatku :/ Jutro pojde jeszcze raz na poczte, bo dzis bylo przede mna 45 osob i sie poddalam...

Madzik jakie fajne:-D takie inne. Ja jakos tez nie moge sie przekonac zeby zaczac kupywac rzeczy typowo dla dziewczynki, moze w lutym jak drugi raz potwierdza plec. Ale dzisiaj kupilismy wozek, juz wybrany byl dawno ale musial nabrac mocy urzedowej ze tak powiem;-) pozniej wstawie zdjecie.

reklama
Ja dopóki dziecko nie pojawi się na świecie i udowodni, że jest dziewczynką zamierzam kupić wszystko neutralne. Nie zniosłabym chłopca w różowym:-D

nie dobijaj mnie- ja zmienię w razie w. całą garderobę :O

Madzik jakie fajne:-D takie inne. Ja jakos tez nie moge sie przekonac zeby zaczac kupywac rzeczy typowo dla dziewczynki, moze w lutym jak drugi raz potwierdza plec. Ale dzisiaj kupilismy wozek, juz wybrany byl dawno ale musial nabrac mocy urzedowej ze tak powiem;-) pozniej wstawie zdjecie.

dawaj fotkę. U mnie 3 stwierdziło dziewczynkę, mam nadzieję, że słusznie :)

Do góry