dagmar
Fanka BB :)
Hej
ja łóżeczko tez chcialam Drewexu, ale skoro piszesz ze mało soline to jeszcze sie zastanowie.Myslalam zeby na poczatku - jakis tydzien czy dwa Malucha położyc w tym bujaczku jako kołysce do spania. Nie wiem czy to dobry pomysł i jak ją złoze to dopiero pewnie zadecyduje ostatecznie. Tak czy siak łóżeczko tez kupic musze.
Ja bylam mimochodem w smyku i z uwagi na wyprzedaze kupialm dwa ubranka. Jejku jak ciezko mi bylo powstrzymac sie od zakupu pelnej siaty ubranek ponizej zakupy:
Cool Club, Body chłopięce z długim rękawem, Myszka Miki i Przyjaciele, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Cool Club, Komplet, Fisher Price, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
w sklepie sa nizsze ceny niz na www - to jakby ktoras z Was miala ochote nabyc jeszcze ubranka
te body cudne
A ja z tej calej frustracji mam lozeczko
Zupelnie inne niz mialo byc, ale ladne i o wiele porzadniejsze, wloskiej firmy Pali
Z szuflada i na kolkach, z opuszczanym bokiem. Upolowane na Allegro za 200zl Materac pewnie dokupie nowy, bo jakos tak malo higieniczny wydaje mi sie uzywany. Tak sie prezentuje:
Zobacz załącznik 599415
Super to łóżeczko
Bardzo ładne