reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja się jeszcze waham chociaż podobno faktycznie mają bardzo wpływ ja jakośc snu malucha..narzeczony się składania raczej ku śpiworkowi z wolnymi rączkami no ale zobaczymy :)

reklama
ja dzisiaj wpadłam w szał zakupowy i zamówiłam sobie na allegro takie ciuszki:
76.jpg

b01d8ead02240c8e.jpg
pajac5.jpg

b80_01.jpg

min.jpg

Załączniki

• 76.jpg
    76.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 135
  • min.jpg
    min.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 75
  • b01d8ead02240c8e.jpg
    b01d8ead02240c8e.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 65
  • pajac5.jpg
    pajac5.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 76
  • b80_01.jpg
    b80_01.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 68
dagmar oooo jak fajnie, udało Ci się :) ja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat :( na szczeście mama dużo pomaga :) wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne :)

GoGa ładnie zaszalałaś :D śliczny komplecik z uszkami i spodenusie :)

Ostatnia edycja:
dagmar oooo jak fajnie, udało Ci się :) ja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat :( na szczeście mama dużo pomaga :) wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne :)

spokojnie, ja też dla pierwszej dwójki wszystko sama od 0 kupowałam i trochę rodzina. Daliśmy jakoś radę :) Wy też dacie i będzie ok :)

Przy Kaju dużo dostałam i sporo po lumpeksach wygrzebałam a teraz szperam na tablicy i jadę o np. "ciuszki za pampki"

No i ni z gruszki ni z pietruszki się ubranka skądś sypią :)

reklama
...
Ja jestem na nie. Otulanie wystarczy rożkiem, czy pieluszką- rozumiem jeśli dziecko ma dużo odruchów nie kontrolowanych, czy też jest wcześniakiem.
Przecież ono ma się ruszać- rozwijać mięśnie a nie leżeć jak mumia :/
No właśnie im więcej czytam tym więcej się znów przekonuję, żeby poczekać i kupić tylko jeśli będą wskazania (czyli miejmy nadzieję wcale :)
Znam ten ból, tylko, że mi się znajomi po moim pierwszym po rozmnażali i ponieważ ja im pożyczałam ciuszki to teraz i ja dostanę w obieg :) tylko sukienek będę musiała dokupić bo u nas sami chłopcy w okolicy :-D
Ja byłam zadowolona najbardziej z paki którą przez internet upolowałam (wyszło mi 3 zł z hakiem za sztukę ciuszka wtedy)

Ostatnia edycja:
Do góry