reklama
dagmar
Fanka BB :)
ja się jeszcze waham chociaż podobno faktycznie mają bardzo wpływ ja jakośc snu malucha..narzeczony się składania raczej ku śpiworkowi z wolnymi rączkami no ale zobaczymy
mam taki na "szeleczkach" Sprawdza się ak do 4-5 miesiąca
my myslimy o takim Śpiworek Grobag Hetty grubość 2,5 tog 0-6 m że ma u góry zapięcia i suwaczek nie wykopie się jak z kocyka czy kołderki a rączkami macha
dagmar
my myslimy o takim Śpiworek Grobag Hetty grubość 2,5 tog 0-6 m że ma u góry zapięcia i suwaczek nie wykopie się jak z kocyka czy kołderki a rączkami macha
oo właśnie taki dostałam od znajomej- po synku i bez tych uroczych rękawków ale takie właśnie cóś
dagmar
ja dzisiaj wpadłam w szał zakupowy i zamówiłam sobie na allegro takie ciuszki:
Zobacz załącznik 595372
Zobacz załącznik 595374
Zobacz załącznik 595375
Zobacz załącznik 595376
Zobacz załącznik 595373
cudeńka, cudeńka, prawdziwe cudeńka
dagmar oooo jak fajnie, udało Ci się ja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat na szczeście mama dużo pomaga wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne
GoGa ładnie zaszalałaś śliczny komplecik z uszkami i spodenusie
Ostatnia edycja:
dagmar
dagmar oooo jak fajnie, udało Ci się ja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat na szczeście mama dużo pomaga wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne
spokojnie, ja też dla pierwszej dwójki wszystko sama od 0 kupowałam i trochę rodzina. Daliśmy jakoś radę Wy też dacie i będzie ok
Przy Kaju dużo dostałam i sporo po lumpeksach wygrzebałam a teraz szperam na tablicy i jadę o np. "ciuszki za pampki"
No i ni z gruszki ni z pietruszki się ubranka skądś sypią
reklama
No właśnie im więcej czytam tym więcej się znów przekonuję, żeby poczekać i kupić tylko jeśli będą wskazania (czyli miejmy nadzieję wcale...
Ja jestem na nie. Otulanie wystarczy rożkiem, czy pieluszką- rozumiem jeśli dziecko ma dużo odruchów nie kontrolowanych, czy też jest wcześniakiem.
Przecież ono ma się ruszać- rozwijać mięśnie a nie leżeć jak mumia :/
Znam ten ból, tylko, że mi się znajomi po moim pierwszym po rozmnażali i ponieważ ja im pożyczałam ciuszki to teraz i ja dostanę w obieg tylko sukienek będę musiała dokupić bo u nas sami chłopcy w okolicydagmar oooo jak fajnie, udało Ci się ja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat na szczeście mama dużo pomaga wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne
Ja byłam zadowolona najbardziej z paki którą przez internet upolowałam (wyszło mi 3 zł z hakiem za sztukę ciuszka wtedy)
Ostatnia edycja:
Podziel się: