Dziewczyny, ja się zakochałam w takim zestawie. Chyba się nie opamiętam i kupię wszystko oprócz pokrowca na lampę i kosza dostępne są tu: Rożek niemowlęcy "MT" Śpiący miś w błękicie - Super Dzidziuś
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Ale super zakupy robicie. A jak patrze na ta rozowa wyprawke i spodenki w grochy to sie rozplywam. Szkoda ze mi to raczej nie dane. Jak patrze na te wasze ciuszki to juz sie nie moge doczekac kiedy rozpakuje znowu worki ze strychu tesciowej. Ehh nie tak dawno je pakowalam i patrzylam z sentymentem a juz niedlugo bede je znowu prala, prasowala i ukladala :-)
dagmar
Zobacz załącznik 595217
Dziewczyny, ja się zakochałam w takim zestawie. Chyba się nie opamiętam i kupię wszystko oprócz pokrowca na lampę i kosza dostępne są tu: Rożek niemowlęcy "MT" Śpiący miś w błękicie - Super Dzidziuś
ależ cudeńko
a ja dostałam dzisiaj rożek
marcia331
Dagmar to chwal sie :-)
Aniołek jakie cudne te spodeneczki!!!
GoGa faktycznie ekstra taki zestaw
W środę przylatuje do mnie przyjaciółka i ma przywieźc rzeczy od rodziców bo wszystko co kupiłam prawie musiałam zostawic to mam nadzieję, że się pochwalę
W środę przylatuje do mnie przyjaciółka i ma przywieźc rzeczy od rodziców bo wszystko co kupiłam prawie musiałam zostawic to mam nadzieję, że się pochwalę
dagmar
Dagmar to chwal sie :-)
wwaliłam do wora i do piwnicy, to jest zestaw tzn pościel, ochraniacz i rożek używany- dałam za to i torbę ciuszków 20 zł na czekoladę dla małej
Pokaże wam jakie- znalazłam link na necie
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img05.allegroimg.pl/photos/400x300/26/48/26/96/2648269670
Aniołek jakie cudne te spodeneczki!!!
super, czekamy na fotki
Czy któraś z Was korzystała może przy swoich dzieciach z pieluch wielorazowych?
Niestety nie a zastanawiam się nad tym, bynajmniej po domu.
moi_pas
reklama
moi_pas, jakie sliczne te gatki! Ja chyba nie mam niestety tyle cierpliwosci zeby probowac z pieluchami wielorazowymi, poza tym glownie z maluchem bedzie w domu maz i juz zapowiedzial ze nawet mowy nie ma
Ja na razie pukladalam wszystkie maluchowe zakupy, ale ze to jeszcze nie ich ostateczne miejsce to za wczesnie na pranie i prasowanie... A szkoda, bo mam jakis syndrom wicia gniazda chyba, bo cos bym porobila zwiazanego z malym
Ja na razie pukladalam wszystkie maluchowe zakupy, ale ze to jeszcze nie ich ostateczne miejsce to za wczesnie na pranie i prasowanie... A szkoda, bo mam jakis syndrom wicia gniazda chyba, bo cos bym porobila zwiazanego z malym
Załączniki
Podziel się: