reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

0_0_productGfx_a5a5c5eeecbd9a90263185609a5019d6.jpg

Dziewczyny, ja się zakochałam w takim zestawie. Chyba się nie opamiętam i kupię wszystko :-D oprócz pokrowca na lampę i kosza :) dostępne są tu: Rożek niemowlęcy "MT" Śpiący miś w błękicie - Super Dzidziuś

Załączniki

• 0_0_productGfx_a5a5c5eeecbd9a90263185609a5019d6.jpg
    0_0_productGfx_a5a5c5eeecbd9a90263185609a5019d6.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Ale super zakupy robicie. A jak patrze na ta rozowa wyprawke i spodenki w grochy to sie rozplywam. Szkoda ze mi to raczej nie dane. Jak patrze na te wasze ciuszki to juz sie nie moge doczekac kiedy rozpakuje znowu worki ze strychu tesciowej. Ehh nie tak dawno je pakowalam i patrzylam z sentymentem a juz niedlugo bede je znowu prala, prasowala i ukladala :-)

Aniołek jakie cudne te spodeneczki!!!

GoGa faktycznie ekstra taki zestaw :)

W środę przylatuje do mnie przyjaciółka i ma przywieźc rzeczy od rodziców bo wszystko co kupiłam prawie musiałam zostawic to mam nadzieję, że się pochwalę :)

Dagmar to chwal sie :-)

wwaliłam do wora i do piwnicy, to jest zestaw tzn pościel, ochraniacz i rożek używany- dałam za to i torbę ciuszków 20 zł na czekoladę dla małej :)

Pokaże wam jakie- znalazłam link na necie
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img05.allegroimg.pl/photos/400x300/26/48/26/96/2648269670

Aniołek jakie cudne te spodeneczki!!!

GoGa faktycznie ekstra taki zestaw :)

W środę przylatuje do mnie przyjaciółka i ma przywieźc rzeczy od rodziców bo wszystko co kupiłam prawie musiałam zostawic to mam nadzieję, że się pochwalę :)

super, czekamy na fotki :)

Czy któraś z Was korzystała może przy swoich dzieciach z pieluch wielorazowych?

Niestety nie a zastanawiam się nad tym, bynajmniej po domu.

nina2013 ja właśnie zamierzam spróbować. Kilka dni temu przyszła moja przesyłka z ebaya yupiii!

e2.jpge5.jpge1.jpg

Załączniki

• 20131120_094715.jpg
    20131120_094715.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 37
  • e2.jpg
    e2.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 89
  • e5.jpg
    e5.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 62
  • e1.jpg
    e1.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
moi_pas, jakie sliczne te gatki! :) Ja chyba nie mam niestety tyle cierpliwosci zeby probowac z pieluchami wielorazowymi, poza tym glownie z maluchem bedzie w domu maz i juz zapowiedzial ze nawet mowy nie ma ;)

Ja na razie pukladalam wszystkie maluchowe zakupy, ale ze to jeszcze nie ich ostateczne miejsce to za wczesnie na pranie i prasowanie... A szkoda, bo mam jakis syndrom wicia gniazda chyba, bo cos bym porobila zwiazanego z malym ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1385145567.752541.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385145567.752541.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385145567.752541.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry