reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
TRUSKAWKOWA nie chce Cię martwić ale podejrzane to;-),ale widzę że już nastawiasz sie na zięcia to przynajmniej szoku nie bedzie:-D

A tak serio,to chłopcy mają chyba taki etap,bo mój syn parę lat temu też często mi prawił komplementy że ładnie wyglądam a nawet na zakupach upierał sie na coś że mam sobie kupić,już mu przeszło niestety;-)

Sprawdzi się na całe życie Twoja dewiza-KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA:cool2:,nie będziesz mieć konkurencji;-)

Przyszły bluzki,jestem zadowolona i jest jednak spora różnica jakości do pepco. Z misiami na święta przewidziana

Załączniki

• 20150218_132513.jpg
    20150218_132513.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 69
Milenka to prawda, że w Pepco dużo jest rzeczy gorszej jakości, jednak lepsze też się zdarzają. Patrząc na cenę nie ma co spodziewać się nie wiadomo czego. Dla mnie obecnie takie ciuszki wystarczają, tym bardziej że czasem małego urwisa trzeba przebierać 2-3 razy dziennie, a jak zacznie chodzić to dojdzie do kilku. No i te nasze dzieci dalej szybko rosną, że ciągle trzeba wymieniać garderobę.
Co prawda zdarza mi się czasem kupić jakieś markowe ubranka na lumpkach i na pewno są jakościowo lepsze, ale te też kupuję za małe pieniądze.

To ja wolę upolować na allegro używki lepszych marek za dużo mniej niż zapłaciłabym w pepco. Dziś odebrałam 5 bodziaków, 2 pary dżinsów, legginsy, 4 bluzeczki za 25 zł. wszystko w super stanie, jakość b. dobra. Moje dziewczyny 90% ciuchów mają allegrowych, używanych.
Koło mnie jest jeszcze taka giełda, gdzie każdy może przyjechać i handlować. Jest dużo mam sprzedających rzeczy po swoich dzieciach. Jesienią bodziaki, bluzeczki po 3, 5 zł kupowałam, w ogóle nie zniszczone. Trzeba kombinować, żeby trzy strojnisie ubrać i nie zbankrutować
Oli częściej nówki, ale tu mam w perspektywie 2 siostry do odziedziczenia

EDYSIEK jestem tego samego zdania dlatego upolowałam w podobnych cenach jak pepco a jakosć 100%lepsza;-)

MAGDA super że udaje ci się laski tanio ubrać,ja nie mam jakos ręki do używek,tzn zamówiłam kiedyś na allegro swetry bo to się opłaca za nowy trzeba dać ze 40zł a używki po 15-20.Ale bluzki,body,getry jak szukałam to ceny podobne co w sklepie dlatego wolę kupić nowe.Mieszkam na wsi,5km mam do sklepów ale tu w ciucholandach ceny z kosmosu,rajtki czy bluzki,body po 8-15zł po tyle wolę na wyprzedaży nowe kupić albo choćby pepcowe i po paru praniach wywalić bo i tak wyrośnie.

reklama
Piękne rzeczy udało wam się upolować :)
Truskawkowa - będziesz miała jednego zięcia i jedną synową i git ;)

Ja małej ostatnio tylko rajtek nakupiłam bo ta część garderoby to się normalnie pali na dziecku.

Do góry