reklama
marcia331
Fanka BB :)
Aaaa przypomnialas mi dlaczego chcialam miec corke!!!! Juz sie przyzwyczailam do moich dwoch lobuzow ale jak patrze na te cuda to.... ah...
TruskawkowaMamba
Ha a ja mam odwrotnie. Jak widze roz to sie ciesze, ze mam 2 synow:-)
TruskawkowaMamba
No ja mam 2 chlopakow i jakos juz przywyklam do tej garderoby;-)
Z tym, ze ja wcale nie mam latwo na zakupach bo nic mi nie pasuje. Ja lubie bardziej wyjsciowe ubrania:-)koszule, spodnie z mankietami, plaszczyki:-)
Z tym, ze ja wcale nie mam latwo na zakupach bo nic mi nie pasuje. Ja lubie bardziej wyjsciowe ubrania:-)koszule, spodnie z mankietami, plaszczyki:-)
Edysiek
odkrywca
Ja też mam często przesyt różu, zwłaszcza że w niektórych sklepach dla dziewczynek wszystko musi być różowe, a dla chłopców niebieskie. Akurat Kinga ma bardzo kolorową garderobę, choć oczywiście różu też w niej nie brakuje ;-)
Na razie mogę sama decydować co nosi. Pewnie przyjdzie taki etap, że wszystko będzie musiało być różowe. Ze starszą przez to przechodziłam, najpierw róż, potem fiolet. Na szczęście dzieci wyrastają z takich upodobań.
Na razie mogę sama decydować co nosi. Pewnie przyjdzie taki etap, że wszystko będzie musiało być różowe. Ze starszą przez to przechodziłam, najpierw róż, potem fiolet. Na szczęście dzieci wyrastają z takich upodobań.
TruskawkowaMamba
Moj Igor lubi roz;-)
TruskawkowaMamba
Ooooo wlasnie ubral sie z moja stara malinowa kiecke i jest ksiezniczka Zosia:-) Jak nic bede miala ziecia ;-)
reklama
milenka30
TRUSKAWKOWA mój już koszuli nie chce ubrać bo mu nie wygodnie i sie wścieka,to korzystaj bo nie długo Ci sie z kończy;-)
Ja teraz mam fazę na kolor fioletowy,tzn ja mam sporo ciuchów dla siebie bo lubię a teraz młodej jak jest coś to wybieram fiolet;-),a różu to fakt czasem ciężko coś kupić w innym kolorze,tak sie utarło i jest szał.Pamiętam jak mój chodził do przedszkola to w zimie wszystkie!dziewczynki miały różowe kurtki,moja na następną zimę ma fioletowa bo chrzestna kupiła w lidlu na wyprzedaży;-)
Ja teraz mam fazę na kolor fioletowy,tzn ja mam sporo ciuchów dla siebie bo lubię a teraz młodej jak jest coś to wybieram fiolet;-),a różu to fakt czasem ciężko coś kupić w innym kolorze,tak sie utarło i jest szał.Pamiętam jak mój chodził do przedszkola to w zimie wszystkie!dziewczynki miały różowe kurtki,moja na następną zimę ma fioletowa bo chrzestna kupiła w lidlu na wyprzedaży;-)
Podziel się: