reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Wiem ze u was inny etap ale kupilam cos dla Ali
http://olx.pl/i2/oferta/lozeczko-ko...ef[1][action]=myaccount&ref[1][method]=answer

Wczesniej nie mialam potrzeby dodatkowego spania a teraz na dole bedzie mi latwiej.

W ikea jest 10% znizki na meble min. System stuva ( znizka obejmuje artykuly wymienione w regulaminie, na stronie cena normalna). Jest tez krzeselko obrotowe dla malucha i ta podkladka pod kolka taniej.

reklama

Załączniki

• 20150727_123305.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 96
  • 20150727_123335.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 96
  • 20150727_125742.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 92
  • 20150727_123213.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 88
  • 20150727_123455.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 84
  • 20150727_123659.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 82
  • 20150727_123809.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Stronka to AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China..

Milenko - ceny różne, np bluzeczki od 3 euro do 5,5 euro. Legginsy po 2 euro, bezrękawnik 7 euro. Ceny na Polskę mogą zdawać się wysokie ale dla mnie, patrząc po pierwsze jaki wybór mam w Galway (żaden) i po drugie jakie w sklepach są ceny to jest super. Ja w zasadzie nic Emmie w Irl nie kupuję o ile nie ma przeceny bo jest naprawdę drogo. Jest chyba tylko jeden sklep, Penney's, przez Polaków popularnie nazywany Penisem, w którym ceny są ok ale kosztem jakości:no:

Madzikm matko jakie tam są piekności,te opaski,kolorowe komplety z myszką mini,kolory cudne:-)
Na pewno skorzystam z linka;-)

Madzik ubije.. wczoraj Milenka mnie skutecznie rozbudziła wiadomą info, a dziś Ty tymi cudami. Bezrękawnik jest super :-) Nie zdarzył Ci się nigdy problem z tą stronką? Trochę mój m się rozpatrywał w tych wszystkich chińskich sklepach i podobno tam czasem się oszuści zdarzają. I powiedz, bo podobno to jest tak, że to są rózni sprzedawcy? Jak kupujesz kilka rzeczy to przychodzą jedną paczką? my kupiliśmy ostatnio 5 rzeczy i każda przyszła osobno ;-) co prawda chińska rzesza dokłada się do opłat, ale jednak to kilka zł ;-) a z cenami nie przesadzajmy, za 20 zł trudno coś ładnego kupić. Czasem w Cocodrillo na wyprzedaży... aaa i jeszcze jedno - bawełna 100%??

Jeszcze zapomniałam dodać, że ciuszki te przypominają asortyment z Mothercare. Cudne są.

Ja dzisiaj zrobiłam nalot na H&M bo w ciagu tygodnia mi dziecko z ciuchów powyrastało .
92 jest na styk :/

reklama
Do góry