reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Wiem ze u was inny etap ale kupilam cos dla Ali
http://olx.pl/i2/oferta/lozeczko-ko...ef[1][action]=myaccount&ref[1][method]=answer

Wczesniej nie mialam potrzeby dodatkowego spania a teraz na dole bedzie mi latwiej.

W ikea jest 10% znizki na meble min. System stuva ( znizka obejmuje artykuly wymienione w regulaminie, na stronie cena normalna). Jest tez krzeselko obrotowe dla malucha i ta podkladka pod kolka taniej.

reklama

Załączniki

• 20150727_123305.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 242
  • 20150727_123335.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 219
  • 20150727_125742.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 272
  • 20150727_123213.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 228
  • 20150727_123455.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 228
  • 20150727_123659.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 182
  • 20150727_123809.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 238
Ostatnia edycja:
Stronka to AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China..

Milenko - ceny różne, np bluzeczki od 3 euro do 5,5 euro. Legginsy po 2 euro, bezrękawnik 7 euro. Ceny na Polskę mogą zdawać się wysokie ale dla mnie, patrząc po pierwsze jaki wybór mam w Galway (żaden) i po drugie jakie w sklepach są ceny to jest super. Ja w zasadzie nic Emmie w Irl nie kupuję o ile nie ma przeceny bo jest naprawdę drogo. Jest chyba tylko jeden sklep, Penney's, przez Polaków popularnie nazywany Penisem, w którym ceny są ok ale kosztem jakości:no:

Madzikm matko jakie tam są piekności,te opaski,kolorowe komplety z myszką mini,kolory cudne:-)
Na pewno skorzystam z linka;-)

Madzik ubije.. wczoraj Milenka mnie skutecznie rozbudziła wiadomą info, a dziś Ty tymi cudami. Bezrękawnik jest super :-) Nie zdarzył Ci się nigdy problem z tą stronką? Trochę mój m się rozpatrywał w tych wszystkich chińskich sklepach i podobno tam czasem się oszuści zdarzają. I powiedz, bo podobno to jest tak, że to są rózni sprzedawcy? Jak kupujesz kilka rzeczy to przychodzą jedną paczką? my kupiliśmy ostatnio 5 rzeczy i każda przyszła osobno ;-) co prawda chińska rzesza dokłada się do opłat, ale jednak to kilka zł ;-) a z cenami nie przesadzajmy, za 20 zł trudno coś ładnego kupić. Czasem w Cocodrillo na wyprzedaży... aaa i jeszcze jedno - bawełna 100%??

Jeszcze zapomniałam dodać, że ciuszki te przypominają asortyment z Mothercare. Cudne są.

Ja dzisiaj zrobiłam nalot na H&M bo w ciagu tygodnia mi dziecko z ciuchów powyrastało .
92 jest na styk :/

reklama
Do góry