reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

AULIYA MADZIKM nie może myśleć o roczku w marcu bo Emma już w lutym ma urodzinki;-)

MADZIKM ja zakupiłam bobasa gadającego na prezent dla kogoś ale zanosi sie na to że zostanie dla MILENKI,chociaż uważam że lepsze dla małych dam są lalki szmacianki:tak:

EDYSIEK śliczna sukienka,też mam 2czerwone welurowe;-)

reklama
Madzikm ja swojego bobasa w idealnym stanie mam do teraz:tak: Wprawdzie leży w kartonie na strychu ale jest:-D Ja to powinnam się moimi zabawkami zamienić z bratem bo on ma córeczkę a ja synka:-)

Kroczku - ja też mam trochę swoich zabawek zachowanych, głównie są to maskotki, ale mam lalkę barbie, którą jeszcze w czasach komuny dostałam od mojej cioci w paczce z USA, jest tak obłędnej jakości, nie to co ten badziewny plastik teraz. Ma ta lala już jakieś 33 lata i nie mogę się doczekać jak za parę lat wręczę ją Emmie:tak:

Ja tez miałam kilka swoich zabawek, ale starsza je popsuła.
Lalki mam po starszej, tylko to są bobaski chou chou i są dość ciężkie. Na początek trzeba będzie kupić małej jakąś mniejszą lalę. Oprócz tego jeszcze trochę interaktywnych a najwięcej zwierzaków, bo to miłośniczka zwierząt :-D
Wczoraj kupiłam w Biedronce małej pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg

A siostra jej kupiła w9834-1.jpg

Załączniki

• pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg
    pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 38
  • w9834-1.jpg
    w9834-1.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 62
EDYSIEK widziałam w biedrze te zabawki,te kulki są fajne moja na rahab sie nimi bawi.I to się nazywa oszczędne zakupy a nie zabawki gadajace po kilka stów:-p

Gasiennice juz dostalismy bo kolezanka troche na wyrost kupila i roznie z zainteresowaniem bylo. Pewnie po przerwie bedzie lepiej.
Z pileczek/kubeczkow bedziecie mega zadowoleni :happy: beda na dlugo. My niestety ich nie mamy bo jakies inne zabawki jedna w druga sa w domu kapielowe :baffled:

Edysiek - mamy tą samą wieżę :-) . Najlepsza w niej jest ta piłeczka bo mieści się do ręki dziecka i grzechocze. Jakże uroczo można nią hałasować:rofl2:. Czasem zamykam Emmie ta piłkę w kuli zrobionej z dwóch części wieży i dopiero wtedy jest ubaw:tak:

reklama
Edysiek my też mamy wieżę i małego interesuje jedynie grzechocząca piłeczka za to starszy bawi się w składanie w kule i budowanie wieży :-D
Mały jakoś ogólnie nie wykazuje większego zainteresowania zabawkami, wczoraj większą frajdę oprócz narzędzi kuchennych sprawiło mu wyrywanie kabli z rutera żeby matka nie miała dostępu do netu :cool2:

A macie jakieś sprawdzone zabezpieczenia do szafek i szuflad?
bo ja kupiłam takie babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpgi Hubert już je oberwał :-D.

Załączniki

• babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpg
    babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 38
Do góry