reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

AULIYA MADZIKM nie może myśleć o roczku w marcu bo Emma już w lutym ma urodzinki;-)

MADZIKM ja zakupiłam bobasa gadającego na prezent dla kogoś ale zanosi sie na to że zostanie dla MILENKI,chociaż uważam że lepsze dla małych dam są lalki szmacianki:tak:

EDYSIEK śliczna sukienka,też mam 2czerwone welurowe;-)

reklama
Madzikm ja swojego bobasa w idealnym stanie mam do teraz:tak: Wprawdzie leży w kartonie na strychu ale jest:-D Ja to powinnam się moimi zabawkami zamienić z bratem bo on ma córeczkę a ja synka:-)

Kroczku - ja też mam trochę swoich zabawek zachowanych, głównie są to maskotki, ale mam lalkę barbie, którą jeszcze w czasach komuny dostałam od mojej cioci w paczce z USA, jest tak obłędnej jakości, nie to co ten badziewny plastik teraz. Ma ta lala już jakieś 33 lata i nie mogę się doczekać jak za parę lat wręczę ją Emmie:tak:

Ja tez miałam kilka swoich zabawek, ale starsza je popsuła.
Lalki mam po starszej, tylko to są bobaski chou chou i są dość ciężkie. Na początek trzeba będzie kupić małej jakąś mniejszą lalę. Oprócz tego jeszcze trochę interaktywnych a najwięcej zwierzaków, bo to miłośniczka zwierząt :-D
Wczoraj kupiłam w Biedronce małej pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg

A siostra jej kupiła w9834-1.jpg

Załączniki

• pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg
    pol_pl_FISHER-PRICE-Okragle-kubeczki-do-ustawiania-14292_2.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 39
  • w9834-1.jpg
    w9834-1.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 67
EDYSIEK widziałam w biedrze te zabawki,te kulki są fajne moja na rahab sie nimi bawi.I to się nazywa oszczędne zakupy a nie zabawki gadajace po kilka stów:-p

Gasiennice juz dostalismy bo kolezanka troche na wyrost kupila i roznie z zainteresowaniem bylo. Pewnie po przerwie bedzie lepiej.
Z pileczek/kubeczkow bedziecie mega zadowoleni :happy: beda na dlugo. My niestety ich nie mamy bo jakies inne zabawki jedna w druga sa w domu kapielowe :baffled:

Edysiek - mamy tą samą wieżę :-) . Najlepsza w niej jest ta piłeczka bo mieści się do ręki dziecka i grzechocze. Jakże uroczo można nią hałasować:rofl2:. Czasem zamykam Emmie ta piłkę w kuli zrobionej z dwóch części wieży i dopiero wtedy jest ubaw:tak:

reklama
Edysiek my też mamy wieżę i małego interesuje jedynie grzechocząca piłeczka za to starszy bawi się w składanie w kule i budowanie wieży :-D
Mały jakoś ogólnie nie wykazuje większego zainteresowania zabawkami, wczoraj większą frajdę oprócz narzędzi kuchennych sprawiło mu wyrywanie kabli z rutera żeby matka nie miała dostępu do netu :cool2:

A macie jakieś sprawdzone zabezpieczenia do szafek i szuflad?
bo ja kupiłam takie babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpgi Hubert już je oberwał :-D.

Załączniki

• babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpg
    babyono-uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek-2-szt-m-iext22939310.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 41
Do góry