reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Jouluatto - my mamy barierkę. Łóżko mamy przy grzejniku i jak Oliwia była mała to zabezpieczalismy kocem, ale i tak raz wpadła mi "pod grzejnik". Potem kupowaliśmy mebelki dla niej do pokoju i okazało się że barierka do jej łóżeczka pasuje też do naszego. Na razie sprawdza się bardzo dobrze. No i ja śpię spokojniej :-)
Z patentów kąpielowych polecam też taką zwykłą gumową matę z przyssawkami. My mamy dwie małe kupione w tesco za kilka złotych i to pokrywa całe dno wanny. Sprawdzają się świetnie, szczególnie jak dziecko jest już bardziej mobilne. Fotelik mi się bardzo podoba ale Misiek siedzieć wybitnie nie lubi więc włożenie go w to to byłaby męczarnia.

reklama
Madzikm myszka jest boooska :-)

My z naszym domkiem czekamy do gwiazdki i dlatego nie mogę się doczekać fotek Viltutti żeby zobaczyć jak wygląda :)

Kupiłam Emmie myszę - małą bo duże nie były na wyprzedaży, ale część ludzi pisze że są ok szczególnie dla mniejszych dzieci a Emma jest drobna :) Oferta weszła o 15:00 i po minucie 70% myszek już było sprzedanych:szok:. Mąż nie wie, ale myślę że też mu się spodoba:tak:
Ma być niby na Emmy roczek ale pewnie nie wytrzymam:-D

Nie mogłam się powstrzymać:laugh2:
Mam tylko nadzieję że naprawdę jest tak obłędna jak ludzie piszą, bo to że wyróżnia się wśród plastikowych jeździków to widać na pierwszy rzut oka:-)
A propos imprez, leci ten czas jak nie wiem, ciężko uwierzyć:szok:

Ostatnia edycja:
image.jpg

U nas już też świąteczne "przyodzianie" czeka :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Viltutti, ale mnie kusisz! A obiecalam chlopu z do Gwiazdki nie otworzymy naszego ;( Fotelika jeszcze nie testowalismy bo nie mialam wczoraj silym ale juz stoi w wannie zmontowany na dzisiaj :) Wyglada naprawde spoko :)

Czy uzywa moze ktoras z Was barierki ochronnej na lozko? Ja wole malego miec po zewnetrznej stronie lozka i o ile u tesciow nie bylo problemu bo lozko stoi przy scianie, to w domu juz gorzej i boje sie ze zleci.

Ale mnie olsnilas :-) nie wiedziałam że można coś takiego kupić. Jutro allegro w ruch bo widzę ze są fajne. Tylko mąż musi wybrać model ;) kurcze, kobieto ratujesz mi sen :) bo o ile młoda j camła noc w łóżeczku umie przespać to i cala noc z nami czasem śpi. Często... A też wolę po zewnętrznej :)

Do góry