reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja i tak barierkom nie ufam bo starszak jak był mały spał pomiędzy nami a wyszedł na podłogę. tylko on dziwny model bo nadal ma barierkę i potrafi ją zrzucić lub pod nią częściowo wypełznąć.
ja domku nie otworzę bo poszedł prosto do babci i nie ma co kusić. no i ze względu na starszaka musi poczekać ale jak był jeden to nie bawiliśmy się w daty i były otwierane prezenty wcześniej.

reklama
Madzikm super myszka i chętnie bym taką zamówiła:-)

Jouluatto to jest takie coś? Matko już zamawiam bo jak biorę czasami Kubę do nas to zastawiam go od zew pufami i stolikiem:no:

Kupiłam sukienkę 4826742825.jpg
Opaski też zamówiłam :-)

Załączniki

• 4826742825.jpg
    4826742825.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 69
Kupiłam sukienkę Zobacz załącznik 656202
Opaski też zamówiłam :-)

Piękna czerwień. Uwielbiam ten kolor:tak: I torebka dają małej modnisi - będzie rewia na święta:tak:
Obiad udał się rewelacyjnie! Emma siedziała w loży pomiędzy mną a mężem, zajadała zupę z makaronem zagryzając moją torebką:-D. Później dałam jej też do spróbowania łososia ode mnie z talerza i tak jej zasmakował, że nie nadążałam z ładowaniem kawałków do paszczy, zjadła chyba 1/4 mojej porcji:szok:, popiła herbatą i zaczęła dezorganizację stolika. Marudna zrobiła się dopiero po jakichś dwóch godzinach ale wcale się nie dziwię, wrażeń miała dość a na dodatek było tak gorąco w restauracji, że rozebrałam ją z czego tylko mogłam a i tak miała wypieki i była spoconą.
Ogólnie jestem super zadowolona:-)

Teraz dopiero zauważyłam, że napisałam post nie tam gdzie trzeba:rofl2:
A ja skorzystałam z okazji bo pojawiła się na Amazon na wyprzedaży ta sama mysz tylko w większej wersji i ją zamówiłam a odwołałam poprzednie zamówienie.

jejku ale szalejecie :)

u nasz dzisiaj byli dziadkowie i Mlody sostał kule Mldego smyka. Bardzo mu sie podoba.

tez musze pomyslec o jakims stroju na swieta ale chyba jeszcze nie teraz. Raczej jakos do polowy grudnia.

Piekne te sukieneczki i myszka. Ja na roczek to chyba narazie nic nie kupuje bo na pewno nie wytrzyma :)

Sukienka oczywiście w moim stylu, staroświecka :-p Ale właśnie ten kolor najbardziej mnie urzekł :tak: Starsza miała niemal taką samą i wyglądała w niej cudnie. A torebka pewnie będzie służyć za gryzak :-D

Madzik super, że Emma dała radę. A myszka śliczna, taka prosta bez udziwnień i to w niej jest najlepsze.

L-oka
ja na razie nawet nie myślę o prezentach na roczek.

Roczek? Jaki roczek? Ja tam pomysle w marcu co I jak.
Teraz by się przydało cos dla starszaka wykombinować na swieta bo dziadkowie chcieli się zarzucić a my nie mamy nic poza jednym pomyslem (starszakowi popsuł sie samolot i prosil ze chcialby nowy zamiast tego ktorego musial wyrzucić)

reklama
Do góry