reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Loka ten tygrysek jest ekstra! :-)

Katjuszka bo w tym całym szale zakupowym to chyba mamusie mają większą frajdę jak dzieci :tak: i każda ma na pewno świadomość że zabawka nie zajmie brzdąca dłużej niż 5 min (wiem to po starszym - do tej pory tak ma :-p) ale to takie fajne kupić coś maluszkowi i patrzeć jak na to zareaguje.

Dzisiaj znowu byłam w tesco tylko prezent dla kolegi syna kupić, jutro na urodziny idzie i co? Musiałam, nie mogłam się powstrzymać :cool2:
20141127_173226.jpg

Załączniki

• 20141127_173226.jpg
    20141127_173226.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
ANCONA ale fajny,po ile są w tesco takie świąteczne pajace?chyba muszę jechać bo podobno dużo świątecznych ubranek

EDYSIEK to obawiam sie że Kinie też bedzie obgniatać,jakiś kijowy ten materiał i mało elastyczny.Ja jej użyję co najwyżej na chwilę jako efekt do jakieś kiecki;-).Zgadzam sie z Tobą,mi sprawia wielką frajdę kupowanie takich gadających zabawek.

LOKA uduszę,hih od razu w skoczyłam na allegro żeby podejrzeć tego tygryska,ale ja już kupiłam wszystko małej:-(

Ancona - super pajac. Ja długo się wahałam czy kupić coś dla małej typowo świątecznego ale sobie odpuściłam....narazie ;-). Generalnie dużo droższe niż normalne ciuszki, może przecenią coś przed samymi świętami:tak:.
Katjuszko - faktycznie, nie ma sensu kupować zbyt dużo zabawek, chyba że dziecko naprawdę wykazuje zainteresowanie i się nimi bawi. Ja oprócz pchacza, maty edukacyjnej, wieży i wiaderka z klockami o różnych kształtach Fisher Price i grzechotek resztę zabawek mam na szczęście w spadku po dzieciach szwagierki :-). Na święta od nad drugi pchacz tylko drewniany i tyle, choć pewnie od szwagierki coś dostanie, ale nic nie narzucam ani nie oczekuję :-)
Ostatnio cały czas chodzi mi po głowie kupno tego rowerka o którym wspominała Viltutti , czyli Smart Trike, zwłaszcza że znalazłam na wyprzedaży.

Ostatnia edycja:
Aaa! Przyszedł nam dzisiaj domek :D Miał poczekać do 6 grudnia ale ja to niecierpliwa do granic możliwości jestem więc zmontowałam i mały pół dnia przesiedział w nim a ja turlałam się wokół :D Sądzę że jest to jedna z lepszych inwestycji, mimo że początkowo byłam nieco rozczarowana bo wydał mi się gówniany, to jak mały zaczął się w nim bawić wszystkim i recholić to zmieniłam zdanie. Jest genialny!

Viltutti fotka fotka :tak: szybciutko :-)

Milenko pajac kosztował 34zł a jakie cuda dla dziewczynek były achhh córcia by się przydała a może i nie bo pod mostem byśmy wylądowali ;-)

No dobra wychodzi faktycznie ze moje dziecko nie ma zabawek. Bo ma dużo grzechotek jakieś piszczalki. Z większych to pudełko z klockami-sorter, pianinko i kule hule. Mhm

No ale jak ona wywala klocki i zakłada wiaderko na głowę żeby dno wylizac. Albo pianinko bierze nad głowę i gryzie... to chyba jednak nic jej więcej nie kupię jeszcze długo.

My nie mamy nic w "spadku" bo nawet nie ma po kim..brrr

ancona oj kusisz,ale chyba zrobię jak MADZIKM tesco pewnie tuż przed świętami zrobi wyprzedaż:-p

VILTUTTI super ze Olek znalazł wymarzoną zabawkę,dawaj fotki;-)

KATJUSZKA to moja wcale nie ma więcej od K a nawet śmiem twierdzić że ma mniej:sorry:,ale ją interesują zabawki.

Ostatnia edycja:
Łby poukręcam za te zabawki :-p
Na razie dla mnie numerem 1 jest tygrysek, ale pojadę w weekend do miasta to może mi co innego wpadnie w oko.
Do Tesco też mam zamiar pojechać i już się boję, tym bardziej że mam jeszcze kupon zniżkowy na ubrania.

Kathuszka moja też wszystko zjada, ale powoli zaczynają ją interesować zabawki ruchome i grające, oczywiście na 5 minut.

u nas też przyszedł :0 ale do łodzi bo prosto do babci wyslalam - tam beda swieta.
to jedyny prezent i zrzutkowy dla Olka, prosilam tez o nie kupowanie ubran bo mamy wszystko po starszaku :) mam nadzieje ze rodzinka bedzie posluszna. takiego sprzetu ze wzgledu na gabaryty mieszkania wczesniej nie mielismy a tez nie bylo niezbedne do zycia
Viltutti a przyszedl ten z telefonem? bo mnie zapewnili ze bedzie ten ze zdjecia

reklama
ale szalejecie :)

ja na swieta zazyczylam sobie od jednych dziadków sanki, od drugich spiworek, a reszta cioc i wujków ktorzy pytali dostala wykaz drobnych zabawek. I tak, na pewno dostaniemy kule ale tez fajny prezent bedzie mial od jednej z cioc - tygrysek:
Tygrysek – radosne raczkowanie

Zakochałam się w tygrysku i kupiłam dzisiaj na Allegro, będzie czekał pod choinką w Polsce :D

Do góry