reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Loka ten tygrysek jest ekstra! :-)

Katjuszka bo w tym całym szale zakupowym to chyba mamusie mają większą frajdę jak dzieci :tak: i każda ma na pewno świadomość że zabawka nie zajmie brzdąca dłużej niż 5 min (wiem to po starszym - do tej pory tak ma :-p) ale to takie fajne kupić coś maluszkowi i patrzeć jak na to zareaguje.

Dzisiaj znowu byłam w tesco tylko prezent dla kolegi syna kupić, jutro na urodziny idzie i co? Musiałam, nie mogłam się powstrzymać :cool2:
20141127_173226.jpg

Załączniki

• 20141127_173226.jpg
    20141127_173226.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
ANCONA ale fajny,po ile są w tesco takie świąteczne pajace?chyba muszę jechać bo podobno dużo świątecznych ubranek

EDYSIEK to obawiam sie że Kinie też bedzie obgniatać,jakiś kijowy ten materiał i mało elastyczny.Ja jej użyję co najwyżej na chwilę jako efekt do jakieś kiecki;-).Zgadzam sie z Tobą,mi sprawia wielką frajdę kupowanie takich gadających zabawek.

LOKA uduszę,hih od razu w skoczyłam na allegro żeby podejrzeć tego tygryska,ale ja już kupiłam wszystko małej:-(

Ancona - super pajac. Ja długo się wahałam czy kupić coś dla małej typowo świątecznego ale sobie odpuściłam....narazie ;-). Generalnie dużo droższe niż normalne ciuszki, może przecenią coś przed samymi świętami:tak:.
Katjuszko - faktycznie, nie ma sensu kupować zbyt dużo zabawek, chyba że dziecko naprawdę wykazuje zainteresowanie i się nimi bawi. Ja oprócz pchacza, maty edukacyjnej, wieży i wiaderka z klockami o różnych kształtach Fisher Price i grzechotek resztę zabawek mam na szczęście w spadku po dzieciach szwagierki :-). Na święta od nad drugi pchacz tylko drewniany i tyle, choć pewnie od szwagierki coś dostanie, ale nic nie narzucam ani nie oczekuję :-)
Ostatnio cały czas chodzi mi po głowie kupno tego rowerka o którym wspominała Viltutti , czyli Smart Trike, zwłaszcza że znalazłam na wyprzedaży.

Ostatnia edycja:
Aaa! Przyszedł nam dzisiaj domek :D Miał poczekać do 6 grudnia ale ja to niecierpliwa do granic możliwości jestem więc zmontowałam i mały pół dnia przesiedział w nim a ja turlałam się wokół :D Sądzę że jest to jedna z lepszych inwestycji, mimo że początkowo byłam nieco rozczarowana bo wydał mi się gówniany, to jak mały zaczął się w nim bawić wszystkim i recholić to zmieniłam zdanie. Jest genialny!

Viltutti fotka fotka :tak: szybciutko :-)

Milenko pajac kosztował 34zł a jakie cuda dla dziewczynek były achhh córcia by się przydała a może i nie bo pod mostem byśmy wylądowali ;-)

No dobra wychodzi faktycznie ze moje dziecko nie ma zabawek. Bo ma dużo grzechotek jakieś piszczalki. Z większych to pudełko z klockami-sorter, pianinko i kule hule. Mhm

No ale jak ona wywala klocki i zakłada wiaderko na głowę żeby dno wylizac. Albo pianinko bierze nad głowę i gryzie... to chyba jednak nic jej więcej nie kupię jeszcze długo.

My nie mamy nic w "spadku" bo nawet nie ma po kim..brrr

ancona oj kusisz,ale chyba zrobię jak MADZIKM tesco pewnie tuż przed świętami zrobi wyprzedaż:-p

VILTUTTI super ze Olek znalazł wymarzoną zabawkę,dawaj fotki;-)

KATJUSZKA to moja wcale nie ma więcej od K a nawet śmiem twierdzić że ma mniej:sorry:,ale ją interesują zabawki.

Ostatnia edycja:
Łby poukręcam za te zabawki :-p
Na razie dla mnie numerem 1 jest tygrysek, ale pojadę w weekend do miasta to może mi co innego wpadnie w oko.
Do Tesco też mam zamiar pojechać i już się boję, tym bardziej że mam jeszcze kupon zniżkowy na ubrania.

Kathuszka moja też wszystko zjada, ale powoli zaczynają ją interesować zabawki ruchome i grające, oczywiście na 5 minut.

u nas też przyszedł :0 ale do łodzi bo prosto do babci wyslalam - tam beda swieta.
to jedyny prezent i zrzutkowy dla Olka, prosilam tez o nie kupowanie ubran bo mamy wszystko po starszaku :) mam nadzieje ze rodzinka bedzie posluszna. takiego sprzetu ze wzgledu na gabaryty mieszkania wczesniej nie mielismy a tez nie bylo niezbedne do zycia
Viltutti a przyszedl ten z telefonem? bo mnie zapewnili ze bedzie ten ze zdjecia

reklama
ale szalejecie :)

ja na swieta zazyczylam sobie od jednych dziadków sanki, od drugich spiworek, a reszta cioc i wujków ktorzy pytali dostala wykaz drobnych zabawek. I tak, na pewno dostaniemy kule ale tez fajny prezent bedzie mial od jednej z cioc - tygrysek:
Tygrysek – radosne raczkowanie

Zakochałam się w tygrysku i kupiłam dzisiaj na Allegro, będzie czekał pod choinką w Polsce :D

Do góry