reklama
Madziolina łóżeczka świetnie się prezentują... I jak będę szukać turystycznego to chyba jednak skuszę się na tą tablica.pl (bo chyba tam je znalazłaś jeśli dobrze pamiętam), bo do tej pory myślałam, że nowe będę musiała brać a te Twoje to w idealnym stanie widzę
Jouluatto widzę, że do Ciebie paczki nadal zjeżdżają. ALE MASZ FAAAJNIE i zakupki super !!!
Jouluatto widzę, że do Ciebie paczki nadal zjeżdżają. ALE MASZ FAAAJNIE i zakupki super !!!
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Jouluatto śliczny ten śpiworek i harmonijka :-)
Madziolinka super łóżeczka :-)
Madziolinka super łóżeczka :-)
dagmar
A ja nie wiem jaki mam materac dla małej, nie wiem co tam w środku jest bo dostaliśmy od znajomych
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
Zobacz załącznik 615526Zobacz załącznik 615527
Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)
ale super tukanisko
Kurier przywiozl lozeczko turystyczne, ktore bedzie stalo u malego w pokoju i bedzie sluzylo za przewijak rowniez i oczywiscie sama je zlozylam, bo nie moglam sie doczekac!
Zobacz załącznik 615757Zobacz załącznik 615758Zobacz załącznik 615759
A wczoraj jeszcze lozeczko zlozylismy- oczywiscie bedzie stalo u nas w sypialni po mojej stronie lozka.
Zobacz załącznik 615760Zobacz załącznik 615761oczywiscie materac jeszcze :-) ale upralam
Nooo piękne- zdradź ceny, specu od okazji
An-fotografia, przepiekne te ptaszyska!
Mandziolina, super sie lozeczka prezentuja
Do mnie dzis przyszedl taki ocieplany spiworek do wozka/fotelika z odpinanymi rekawami i kapturkiem
i harmonijka kontrastowa
Zobacz załącznik 615799
Zobacz załącznik 615800
Bardzo mi się ten śpiworek podoba, bardzo!
Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)
Dzieki Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala
Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.
Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.
Ostatnia edycja:
Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)
dokladnie mam tak samo. Mysle ze wsytarczy tyle zeby przeniesc ze szpitala do auta, a pozniej do domu z auta. Poza tym jak dni beda takie cieple jak teraz to moze nawet z kocyka zrezygnuje
Dzieki Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala
hmm..moj jest dosyc miekki ale taki dzinie wygladjacy, moze tez przeprasuje
reklama
Evelinkaaa
Ja mam dwa śpiworki jeden taki grubszy polarowy a drugi taki cieńszy jak by było cieplej :-) obydwa pożyczone więc nie musiałam kupować :-)
Podziel się: