reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziekuje :) Wynalazlam w waga, uwaga... Merlin.pl przy okazji szukania ksiazeczek :) Niektore kolory byly po 52zl, miedzy innymi pomaranczowy ktory wzielismy, reszta chyba po 105zl. Firma nazywa sie Babycalin.

reklama
Madziolina łóżeczka świetnie się prezentują... I jak będę szukać turystycznego to chyba jednak skuszę się na tą tablica.pl (bo chyba tam je znalazłaś jeśli dobrze pamiętam), bo do tej pory myślałam, że nowe będę musiała brać a te Twoje to w idealnym stanie widzę :tak:

Jouluatto widzę, że do Ciebie paczki nadal zjeżdżają:biggrin2:. ALE MASZ FAAAJNIE i zakupki super :tak:!!!

A ja nie wiem jaki mam materac dla małej, nie wiem co tam w środku jest bo dostaliśmy od znajomych :baffled:
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
Zobacz załącznik 615526Zobacz załącznik 615527

Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)

ale super tukanisko :D

Kurier przywiozl lozeczko turystyczne, ktore bedzie stalo u malego w pokoju i bedzie sluzylo za przewijak rowniez i oczywiscie sama je zlozylam, bo nie moglam sie doczekac!

Zobacz załącznik 615757Zobacz załącznik 615758Zobacz załącznik 615759

A wczoraj jeszcze lozeczko zlozylismy- oczywiscie bedzie stalo u nas w sypialni po mojej stronie lozka.

Zobacz załącznik 615760Zobacz załącznik 615761oczywiscie materac jeszcze :-) ale upralam

Nooo piękne- zdradź ceny, specu od okazji :)

An-fotografia, przepiekne te ptaszyska! :)

Mandziolina, super sie lozeczka prezentuja :)

Do mnie dzis przyszedl taki ocieplany spiworek do wozka/fotelika z odpinanymi rekawami i kapturkiem
i harmonijka kontrastowa :)

Zobacz załącznik 615799
Zobacz załącznik 615800

Bardzo mi się ten śpiworek podoba, bardzo!

Dziewczyny a co macie na wyjście Maluszków ze szpitala??? Ja się tak skupiłam na samych ubrankach, że nie mam nic ciepłego w co mogłabym ubrać Szymka jak będziemy musieli wyjść z nim na dwór :sorry2:

Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)

Agmaa ja mam ciepły kombinezonik na wyjście a w razie czego narzucę na młodą jeszcze kocyk. pod kombinezonik kupiłam body z długim rękawem i ciepłe spodenki :) powinno wystarczyć :)

Dzieki :) Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :) Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala ;)

Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.

Ostatnia edycja:
Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)

dokladnie mam tak samo. Mysle ze wsytarczy tyle zeby przeniesc ze szpitala do auta, a pozniej do domu z auta. Poza tym jak dni beda takie cieple jak teraz to moze nawet z kocyka zrezygnuje :)

Dzieki :) Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :) Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala ;)

Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.

hmm..moj jest dosyc miekki ale taki dzinie wygladjacy, moze tez przeprasuje :)

reklama
Do góry