reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Dziekuje :) Wynalazlam w waga, uwaga... Merlin.pl przy okazji szukania ksiazeczek :) Niektore kolory byly po 52zl, miedzy innymi pomaranczowy ktory wzielismy, reszta chyba po 105zl. Firma nazywa sie Babycalin.

reklama
Madziolina łóżeczka świetnie się prezentują... I jak będę szukać turystycznego to chyba jednak skuszę się na tą tablica.pl (bo chyba tam je znalazłaś jeśli dobrze pamiętam), bo do tej pory myślałam, że nowe będę musiała brać a te Twoje to w idealnym stanie widzę :tak:

Jouluatto widzę, że do Ciebie paczki nadal zjeżdżają:biggrin2:. ALE MASZ FAAAJNIE i zakupki super :tak:!!!

A ja nie wiem jaki mam materac dla małej, nie wiem co tam w środku jest bo dostaliśmy od znajomych :baffled:
Leżąc w łóżeczku Tola będzie podziwiać ptactwo:
Zobacz załącznik 615526Zobacz załącznik 615527

Wymyśliłam że podwieszę zamiast karuzeli, ciekawe czy dadzą radę ;-)
Przy okazji polecam Minimetry
Kupuję tutaj gadżety do sesji zdjęciowych, rozczulający asortyment :-)

ale super tukanisko :D

Kurier przywiozl lozeczko turystyczne, ktore bedzie stalo u malego w pokoju i bedzie sluzylo za przewijak rowniez i oczywiscie sama je zlozylam, bo nie moglam sie doczekac!

Zobacz załącznik 615757Zobacz załącznik 615758Zobacz załącznik 615759

A wczoraj jeszcze lozeczko zlozylismy- oczywiscie bedzie stalo u nas w sypialni po mojej stronie lozka.

Zobacz załącznik 615760Zobacz załącznik 615761oczywiscie materac jeszcze :-) ale upralam

Nooo piękne- zdradź ceny, specu od okazji :)

An-fotografia, przepiekne te ptaszyska! :)

Mandziolina, super sie lozeczka prezentuja :)

Do mnie dzis przyszedl taki ocieplany spiworek do wozka/fotelika z odpinanymi rekawami i kapturkiem
i harmonijka kontrastowa :)

Zobacz załącznik 615799
Zobacz załącznik 615800

Bardzo mi się ten śpiworek podoba, bardzo!

Dziewczyny a co macie na wyjście Maluszków ze szpitala??? Ja się tak skupiłam na samych ubrankach, że nie mam nic ciepłego w co mogłabym ubrać Szymka jak będziemy musieli wyjść z nim na dwór :sorry2:

Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)

Agmaa ja mam ciepły kombinezonik na wyjście a w razie czego narzucę na młodą jeszcze kocyk. pod kombinezonik kupiłam body z długim rękawem i ciepłe spodenki :) powinno wystarczyć :)

Dzieki :) Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :) Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala ;)

Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.

Ostatnia edycja:
Hmmm ja tam planowałam ubrać w body z długim rękawem i na to pajac cieplejszy. Oczywiście skarpetki i czapeczka. Wsadzę go do fotelika i opatulę grubym kocem myślę, że na drogę do auta wystarczy a w aucie ciepło raczej i w domku też ;-)

dokladnie mam tak samo. Mysle ze wsytarczy tyle zeby przeniesc ze szpitala do auta, a pozniej do domu z auta. Poza tym jak dni beda takie cieple jak teraz to moze nawet z kocyka zrezygnuje :)

Dzieki :) Po praniu spiworek nadal wyglada super, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :) Inspiracja do niego bylo wlasnie uswiadomienie sobie ze nke wiem w czym mielibysmy malego wyniesc ze szpitala ;)

Melduje ze zaryzykowalam i uprasowalam uprane w pralce kocyki Womar, na II stopniu, z para i zrobily sie jakby mniej zbite i milsze w dotyku.

hmm..moj jest dosyc miekki ale taki dzinie wygladjacy, moze tez przeprasuje :)

reklama
Do góry