Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dziewczynki, u którejś z Was kiedyś na zdjęciu wyprawki widziałam koszulę do karmienia taką w paski chyba granatowo-białe. Próbowałam odnaleźć to zdjęcie ale tyle jest wpisów że się nie udało... :-( A ja nie pamiętam, która z Was wstawiła to zdjęcie. Proszę o pomoc i informację gdzie taką koszulę udało się znaleźć bo chętnie bym się na taką skusiła bo wpadła mi w oko a nigdzie nie mogę znaleźć w paski... Z góry dziękuję za namiary :-).
Madzia może to moja koszula do karmienia była o taka :
to jest koszula z nowej kolekcji ESOTIQ Pijamas & Homewear :-)
Rila super ten pokoik na prawdę !! Pomyślałam, że skoro jeszcze mam troszeczkę czasu to może pomalowałabym swoje sosnowe łóżeczko na biało tylko jaką farbą żeby Maluszkowi nie zaszkodziło?? Czy to jednak nie jest najlepszy pomysł?
Evelinkaaa podasz linka do kocyka?? chyba każda z Was go już ma to i ja chcę ;D tylko powiedź on jest gruby czy położna powie mi, że to niby kocyk??
Jouluatto Kołyska jest fajna alee ten kocyk!!!!!!!!! BOSKI !!!!!
Agmaa link do kocyka to: KOC KOCYK 75X100 BAWEŁNA 100% WOMAR POLSKI KOLORY (3986788406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja jestem bardzo zadowolona z jego zakupu, jest to 100% bawełny i teraz mam jeden gruby i ten co w linku cieńszy ale nie uważam żeby był cieniutki a tym bardziej nie nazwała bym go niby kocykiem :-) jest bardzo milutki w dotyku.