reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Z pupowych kremów polecam Linomag, lżejszy niż Sudokrem, który moje panny źle tolerowały, fajne są też kosmetyki z firmy Skarb Matki (są dostępne w Smyku), kupowałam kilka lat temu dla bratanka, teraz niestety ceny poszły w górę.
Też się zastanawiałam nad wiadrem ale mąż się go boi i twierdzi, że niewygodnie pewnie będzie trzymać dziecko. Więc pewnie kupimy wanienkę, koniecznie ze stelażem. Przy Majci na poprzednim mieszkaniu ustawiałam wanienkę nad toaletą, po kąpieli podnosiliśmy tylko deskę i nie trzeba było dźwigać wanienki żeby wylać wodę.

Co do wiadra do kąpieli to niby same fajne opinie ale ja sobie takiej kąpieli nie wyobrażam, może jak dziecko ma z 4-6 miesięcy ale noworodek w życiu nie:no: chyba muszę jakiś filmik instruktażowy obejrzeć to się przekonam bo ja naprawdę nie wyobrażam sobie takiej kąpieli niby za głowę mam bajbuska trzymać?:dry:

Wrzucam dzisiejszy zakup dla maluszka. Wiosenny kombinezonik.
DSC_0491[1].jpg

Załączniki

• DSC_0491[1].jpg
    DSC_0491[1].jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 108
No to teraz zamawiam niezbyt ciepla pogode na kwiecien zebym malemu chociaz raz zalozyla ten kombinezonik. A starszemu dostala sie kurtka na wiosne. O taka

Załączniki

• DSC_0495.jpg
    DSC_0495.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 68
Marcia super ciuszki :tak:
Nie masz co się martwić, nasz klimat pewnie jeszcze w maju pozwoli na noszenie ciepłych ubrań. Choć osobiście wolałabym piękną wiosnę.

reklama
Do góry