reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Z pupowych kremów polecam Linomag, lżejszy niż Sudokrem, który moje panny źle tolerowały, fajne są też kosmetyki z firmy Skarb Matki (są dostępne w Smyku), kupowałam kilka lat temu dla bratanka, teraz niestety ceny poszły w górę.
Też się zastanawiałam nad wiadrem ale mąż się go boi i twierdzi, że niewygodnie pewnie będzie trzymać dziecko. Więc pewnie kupimy wanienkę, koniecznie ze stelażem. Przy Majci na poprzednim mieszkaniu ustawiałam wanienkę nad toaletą, po kąpieli podnosiliśmy tylko deskę i nie trzeba było dźwigać wanienki żeby wylać wodę.

Co do wiadra do kąpieli to niby same fajne opinie ale ja sobie takiej kąpieli nie wyobrażam, może jak dziecko ma z 4-6 miesięcy ale noworodek w życiu nie:no: chyba muszę jakiś filmik instruktażowy obejrzeć to się przekonam bo ja naprawdę nie wyobrażam sobie takiej kąpieli niby za głowę mam bajbuska trzymać?:dry:

Wrzucam dzisiejszy zakup dla maluszka. Wiosenny kombinezonik.
DSC_0491[1].jpg

Załączniki

• DSC_0491[1].jpg
    DSC_0491[1].jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 116
No to teraz zamawiam niezbyt ciepla pogode na kwiecien zebym malemu chociaz raz zalozyla ten kombinezonik. A starszemu dostala sie kurtka na wiosne. O taka

Załączniki

• DSC_0495.jpg
    DSC_0495.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 75
Marcia super ciuszki :tak:
Nie masz co się martwić, nasz klimat pewnie jeszcze w maju pozwoli na noszenie ciepłych ubrań. Choć osobiście wolałabym piękną wiosnę.

reklama
Do góry