reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Witam Drogie Mamusie!
Rodziłam w listopadzie 2013, mam dużo ślicznych ubranek dla chłopca od 0-3 miesięcy , w stanie idealnym (mój syncio sporo czasu spędził w szpitalu więc większości ubranek nie ubrał ani razu).
- spodenki
-śpioszki
-półśpiochy
-body
-pajacyki
-bluzeczki
-bluzy
i wiele innych :)

- laktaktor elektryczny MiniElectric Medela (dokładam do niego buteleczki do przechowywania pokarmu i wkładki laktacyjne)
-laktator ręczny Tommee Tippee oba użyte zaledwie kilka razy, nie mogłam niestety karmić maluszka

zainteresownym Mamusiom prześlę zdjęcia
serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowych maleństw :)

reklama
Też na początku myśleliśmy o tym wiaderku nawet na szkole rodzenia pokazywali jak z niego korzystać ale jednak postawiliśmy na wanienkę :-)

marcia sweetaśny kombinezon :-)

A oto moje ostatnie zakupy Zuzankowe :-)

CAM00427.jpg kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

Załączniki

• CAM00427.jpg
    CAM00427.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 104
Też na początku myśleliśmy o tym wiaderku nawet na szkole rodzenia pokazywali jak z niego korzystać ale jednak postawiliśmy na wanienkę :-)

Zobacz załącznik 611595 kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

haha no tak, kocyk znany :)
Cudny i opaski suuuper :)

Eeee znów zdjęcie z telefonu nie fajne :(
No ale nic- dzisiejszy spacer p lumpkach:
-sukieneczka 62/68 ale będzie na dłużej a guziczki to różowe serduszka.
-tuniczka z minie i miętowe jeansy rurki 68cm
-różowy polarowy pajac w jednorożce na 12 miesięcy
-2 rajstopki 62 i 68 i różowe dresiki 68cm
-kurteczka też jest różowa i ma hafty w kwiatuszki na rękawkach a wyszła jakaś bleee :/ rozm z metki 80 ale to jakieś 74 a ponosi od 8, bo rękawki mają ściągacz a kurteczka taki krój płaszczyka.

WP_20140221_001.jpg

Załączniki

• WP_20140221_001.jpg
    WP_20140221_001.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 142
Wrzucam dzisiejszy zakup dla maluszka. Wiosenny kombinezonik.
Zobacz załącznik 611575

Śuper :) i kurteczka dla Tymka tez bardzo fajna.

Zobacz załącznik 611595 kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

hehehe.. kocyk mam taki sam tylko niebiesko szary :) sliczne zakupy

-kurteczka też jest różowa i ma hafty w kwiatuszki na rękawkach a wyszła jakaś bleee :/ rozm z metki 80 ale to jakieś 74 a ponosi od 8, bo rękawki mają ściągacz a kurteczka taki krój płaszczyka.

Zobacz załącznik 611604

no to poszalalas :) ale Lusia bedzie pieknie wygladac :)

Powiem Wam ze jak tak patrze na te swoje i Wasze ubranka, zakupy , to juz sobie wyobrazam jak tam takie bobaski beda niedługo :)

Zobacz załącznik 611604

śliczne różowości :-)

Dagmar super ciuszki,ja na fiolety coś nie mogę trafić z niczym a tak mi się podobają.
Powiem wam że byłam w środę w lumpku ale u Nas to cenowo nie Wiem czy warto,kupiłam małej czerwony sweterek i ciemno różową bluzkę i 18zł dałam,szału nie ma:confused:.

reklama
Dagmar- fajne ciuszki

Milenka- bo po lumpach trzeba wiedzieć kiedy chodzić. Mi jak nie zależy na niczym specjalnym to idę w ostatni dzień przed dostawą wtedy jest najtaniej. Jak mam iść w dzień dostawy i płacić za kilo 50 -60 zł to wolę iśc do galerii na przeceny bo za używane spodnie nie dam 50 złotych.

Do góry