reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Witam Drogie Mamusie!
Rodziłam w listopadzie 2013, mam dużo ślicznych ubranek dla chłopca od 0-3 miesięcy , w stanie idealnym (mój syncio sporo czasu spędził w szpitalu więc większości ubranek nie ubrał ani razu).
- spodenki
-śpioszki
-półśpiochy
-body
-pajacyki
-bluzeczki
-bluzy
i wiele innych :)

- laktaktor elektryczny MiniElectric Medela (dokładam do niego buteleczki do przechowywania pokarmu i wkładki laktacyjne)
-laktator ręczny Tommee Tippee oba użyte zaledwie kilka razy, nie mogłam niestety karmić maluszka

zainteresownym Mamusiom prześlę zdjęcia
serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowych maleństw :)

reklama
Też na początku myśleliśmy o tym wiaderku nawet na szkole rodzenia pokazywali jak z niego korzystać ale jednak postawiliśmy na wanienkę :-)

marcia sweetaśny kombinezon :-)

A oto moje ostatnie zakupy Zuzankowe :-)

CAM00427.jpg kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

Załączniki

• CAM00427.jpg
    CAM00427.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 99
Też na początku myśleliśmy o tym wiaderku nawet na szkole rodzenia pokazywali jak z niego korzystać ale jednak postawiliśmy na wanienkę :-)

Zobacz załącznik 611595 kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

haha no tak, kocyk znany :)
Cudny i opaski suuuper :)

Eeee znów zdjęcie z telefonu nie fajne :(
No ale nic- dzisiejszy spacer p lumpkach:
-sukieneczka 62/68 ale będzie na dłużej a guziczki to różowe serduszka.
-tuniczka z minie i miętowe jeansy rurki 68cm
-różowy polarowy pajac w jednorożce na 12 miesięcy
-2 rajstopki 62 i 68 i różowe dresiki 68cm
-kurteczka też jest różowa i ma hafty w kwiatuszki na rękawkach a wyszła jakaś bleee :/ rozm z metki 80 ale to jakieś 74 a ponosi od 8, bo rękawki mają ściągacz a kurteczka taki krój płaszczyka.

WP_20140221_001.jpg

Załączniki

• WP_20140221_001.jpg
    WP_20140221_001.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 137
Wrzucam dzisiejszy zakup dla maluszka. Wiosenny kombinezonik.
Zobacz załącznik 611575

Śuper :) i kurteczka dla Tymka tez bardzo fajna.

Zobacz załącznik 611595 kocyk chyba wszystkim dobrze znany :-p i opaski :-)

hehehe.. kocyk mam taki sam tylko niebiesko szary :) sliczne zakupy

-kurteczka też jest różowa i ma hafty w kwiatuszki na rękawkach a wyszła jakaś bleee :/ rozm z metki 80 ale to jakieś 74 a ponosi od 8, bo rękawki mają ściągacz a kurteczka taki krój płaszczyka.

Zobacz załącznik 611604

no to poszalalas :) ale Lusia bedzie pieknie wygladac :)

Powiem Wam ze jak tak patrze na te swoje i Wasze ubranka, zakupy , to juz sobie wyobrazam jak tam takie bobaski beda niedługo :)

Zobacz załącznik 611604

śliczne różowości :-)

Dagmar super ciuszki,ja na fiolety coś nie mogę trafić z niczym a tak mi się podobają.
Powiem wam że byłam w środę w lumpku ale u Nas to cenowo nie Wiem czy warto,kupiłam małej czerwony sweterek i ciemno różową bluzkę i 18zł dałam,szału nie ma:confused:.

reklama
Dagmar- fajne ciuszki

Milenka- bo po lumpach trzeba wiedzieć kiedy chodzić. Mi jak nie zależy na niczym specjalnym to idę w ostatni dzień przed dostawą wtedy jest najtaniej. Jak mam iść w dzień dostawy i płacić za kilo 50 -60 zł to wolę iśc do galerii na przeceny bo za używane spodnie nie dam 50 złotych.

Do góry