reklama
patuśka
Fanka BB :)
Dziewczyny, kocyki się pierze w jakiej temperaturze? Bo mam po bracie całkiem ładne i nie kupowałam innych, no ale wymagają porządnego prania.
Agutka, super gondola! I cena też przystępna
Madziolina, no właśnie, jak Ty to robisz że trafiasz na takie okazje? Wrzucaj tą kołyskę
Co do tych pierdółek, które ni stąd, ni zowąd wychodzą w granicach kilku stówek, to mam już wszystko,ufff. Ale został nam wózek, fotelik, baza isofix i komoda do przewijania- niestety ze względu na wielkość sypialni nie ma jak przewijać na tej miękkiej nakładce na łóżeczko, potrzebujemy osobny mebelek. I jeszcze potrzebuję dojarkę, tylko w zależności od tego, czy będę wracać w maju na uczelnię to albo kupię elektryczną, albo nie, także na razie się wstrzymuję
I wrzucę dziś zdjęcia tych sukieneczek z Allegro, które kupiłam po 1 zł, są słodziutkie
Madziolina, no właśnie, jak Ty to robisz że trafiasz na takie okazje? Wrzucaj tą kołyskę
Co do tych pierdółek, które ni stąd, ni zowąd wychodzą w granicach kilku stówek, to mam już wszystko,ufff. Ale został nam wózek, fotelik, baza isofix i komoda do przewijania- niestety ze względu na wielkość sypialni nie ma jak przewijać na tej miękkiej nakładce na łóżeczko, potrzebujemy osobny mebelek. I jeszcze potrzebuję dojarkę, tylko w zależności od tego, czy będę wracać w maju na uczelnię to albo kupię elektryczną, albo nie, także na razie się wstrzymuję
I wrzucę dziś zdjęcia tych sukieneczek z Allegro, które kupiłam po 1 zł, są słodziutkie
Evelinkaaa
Ninka super te pieluszki :-) też o takich myślałam ale jednak będą pampersy
AgutkaZG piękny wózeczek i jaka okazyjna cena wow super :-)
Viltutti my tez się zastanawialiśmy na bankowaniem ale finansowo nie damy rady buu :-(
Patuśka czekamy na zdjęcia sukieneczek :-)
AgutkaZG piękny wózeczek i jaka okazyjna cena wow super :-)
Viltutti my tez się zastanawialiśmy na bankowaniem ale finansowo nie damy rady buu :-(
Patuśka czekamy na zdjęcia sukieneczek :-)
dagmar
Dagmar, Jotemka no to walę pieluszek kupiłam 29 do każdej jeden wkład z mikrofibry i jeden z bambusa i za to wszystko zapłaciłam ok 600 zł i stówe za przesyłkę ale i tak to duuużo taniej niż jakbym kupowała w Polsce a są na prawdę bardzo dobrej jakości. zamawiałam tutaj Baby Washable Reusable Real Cloth Pocket Nappy Cover Wrap, suits Birth to Potty | eBay
agutka czekamy na fotkę
wiecie ci mi mąż powiedział "poje...ało cię, nie będziesz miala co robić przy 4ce dzieci, tylkoprac pieluchy"
mmilusio, nie ma co :O
Już wstawiam. :-) Kosztować Nas będzie 390zł + wysyłka! Oprócz tego,co na zdjęciu,Ci Państwo dołączają adapter, torbę, przykrycie na nóżki.
Zobacz załącznik 611048Zobacz załącznik 611049Zobacz załącznik 611050
super
U nas by nie przejechał ale jest bomba
Dziewczyny, kocyki się pierze w jakiej temperaturze? Bo mam po bracie całkiem ładne i nie kupowałam innych, no ale wymagają porządnego prania.
czekam na fotki a kocyki piorę na 40 st
Jotemka
Piorę na 40stDziewczyny, kocyki się pierze w jakiej temperaturze? Bo mam po bracie całkiem ładne i nie kupowałam innych, no ale wymagają porządnego prania.
dagmar
madziolina_p
Już wstawiam. :-) Kosztować Nas będzie 390zł + wysyłka! Oprócz tego,co na zdjęciu,Ci Państwo dołączają adapter, torbę, przykrycie na nóżki.
super okazja!
madzikm76
Super, że wam się udało tak okazyjnie furę kupić:-) Z całego zestawu do mnie kolorystycznie najbardziej gondola przemawia
Laski a ja wczoraj skończyłam układać rzeczy Lusi- mąż dorobił mi 2 półki w szafie.
Smoczki, laktator, nakładki itp. wygotowane i na miejscu
Zobacz załącznik 611148Zobacz załącznik 611149Zobacz załącznik 611150
No i super!!!! Wszystko pięknie poukładane niech czeka.
U nas jeszcze będzie przemeblowanie, ale czekamy tak do połowy marca, bo jak już wstawimy łóżeczko do nas do pokoju to będziemy mieć niezbyt dużo miejsca, więc odwlekamy ile się da
A ja wczoraj na e-bay zakupiłam czapeczkę sówkę (dokładniew tych kolorach jaka jest największa na zdjęciu) i "ubranko króliczka" - będzie do obfocenia małej (Mąż nie wie)
Załączniki
reklama
dagmar
Super, że wam się udało tak okazyjnie furę kupić:-) Z całego zestawu do mnie kolorystycznie najbardziej gondola przemawia
No i super!!!! Wszystko pięknie poukładane niech czeka.
U nas jeszcze będzie przemeblowanie, ale czekamy tak do połowy marca, bo jak już wstawimy łóżeczko do nas do pokoju to będziemy mieć niezbyt dużo miejsca, więc odwlekamy ile się da
A ja wczoraj na e-bay zakupiłam czapeczkę sówkę (dokładniew tych kolorach jaka jest największa na zdjęciu) i "ubranko króliczka" - będzie do obfocenia małej (Mąż nie wie)
Zobacz załącznik 611165
Zobacz załącznik 611166
super Uwielbiam takie bajerki
Też chciałam coś takiego ale mój małż nie lubi, nie chce, nie będzie jego dziecko w czymś takim... no i pogadali wrrrrrr
Planuję sesję jak mała będzie mieć ok miesiąca- kilka zdjęć (4-5) fajnych z wszystkimi dzieciaczkami
Teraz tak myślę, że może chłopaki osobno, dziewczyny osobno i wszyscy razem na kilku fotkach... zobaczymy
Podziel się: