reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Dziewczyny, kocyki się pierze w jakiej temperaturze? Bo mam po bracie całkiem ładne i nie kupowałam innych, no ale wymagają porządnego prania.

Agutka, super gondola! I cena też przystępna:)
Madziolina, no właśnie, jak Ty to robisz że trafiasz na takie okazje? Wrzucaj tą kołyskę:)

Co do tych pierdółek, które ni stąd, ni zowąd wychodzą w granicach kilku stówek, to mam już wszystko,ufff. Ale został nam wózek, fotelik, baza isofix i komoda do przewijania- niestety ze względu na wielkość sypialni nie ma jak przewijać na tej miękkiej nakładce na łóżeczko, potrzebujemy osobny mebelek. I jeszcze potrzebuję dojarkę, tylko w zależności od tego, czy będę wracać w maju na uczelnię to albo kupię elektryczną, albo nie, także na razie się wstrzymuję:)

I wrzucę dziś zdjęcia tych sukieneczek z Allegro, które kupiłam po 1 zł, są słodziutkie:)

Ninka super te pieluszki :-) też o takich myślałam ale jednak będą pampersy :p

AgutkaZG piękny wózeczek i jaka okazyjna cena wow super :-)

Viltutti my tez się zastanawialiśmy na bankowaniem ale finansowo nie damy rady buu :-(

Patuśka
czekamy na zdjęcia sukieneczek :-)

Dagmar, Jotemka no to walę :p pieluszek kupiłam 29 do każdej jeden wkład z mikrofibry i jeden z bambusa i za to wszystko zapłaciłam ok 600 zł i stówe za przesyłkę ale i tak to duuużo taniej niż jakbym kupowała w Polsce a są na prawdę bardzo dobrej jakości. zamawiałam tutaj Baby Washable Reusable Real Cloth Pocket Nappy Cover Wrap, suits Birth to Potty | eBay

agutka czekamy na fotkę :)

wiecie ci mi mąż powiedział "poje...ało cię, nie będziesz miala co robić przy 4ce dzieci, tylkoprac pieluchy" :(
mmilusio, nie ma co :O

Już wstawiam. :-) Kosztować Nas będzie 390zł + wysyłka! :szok: :-D Oprócz tego,co na zdjęciu,Ci Państwo dołączają adapter, torbę, przykrycie na nóżki. :tak:

Zobacz załącznik 611048Zobacz załącznik 611049Zobacz załącznik 611050

super :)
U nas by nie przejechał ale jest bomba :)

Dziewczyny, kocyki się pierze w jakiej temperaturze? Bo mam po bracie całkiem ładne i nie kupowałam innych, no ale wymagają porządnego prania.

Agutka, super gondola! I cena też przystępna:)
Madziolina, no właśnie, jak Ty to robisz że trafiasz na takie okazje? Wrzucaj tą kołyskę:)

Co do tych pierdółek, które ni stąd, ni zowąd wychodzą w granicach kilku stówek, to mam już wszystko,ufff. Ale został nam wózek, fotelik, baza isofix i komoda do przewijania- niestety ze względu na wielkość sypialni nie ma jak przewijać na tej miękkiej nakładce na łóżeczko, potrzebujemy osobny mebelek. I jeszcze potrzebuję dojarkę, tylko w zależności od tego, czy będę wracać w maju na uczelnię to albo kupię elektryczną, albo nie, także na razie się wstrzymuję:)

I wrzucę dziś zdjęcia tych sukieneczek z Allegro, które kupiłam po 1 zł, są słodziutkie:)

czekam na fotki a kocyki piorę na 40 st

Laski a ja wczoraj skończyłam układać rzeczy Lusi- mąż dorobił mi 2 półki w szafie.
Smoczki, laktator, nakładki itp. wygotowane i na miejscu :)

DSCI1021.jpgDSCI1023.jpgDSCI1024.jpg

Załączniki

• DSCI1021.jpg
    DSCI1021.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 110
  • DSCI1023.jpg
    DSCI1023.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 107
  • DSCI1024.jpg
    DSCI1024.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 102
Już wstawiam. :-) Kosztować Nas będzie 390zł + wysyłka! :szok: :-D Oprócz tego,co na zdjęciu,Ci Państwo dołączają adapter, torbę, przykrycie na nóżki. :tak:

Zobacz załącznik 611048Zobacz załącznik 611049Zobacz załącznik 611050

Super, że wam się udało tak okazyjnie furę kupić:-) Z całego zestawu do mnie kolorystycznie najbardziej gondola przemawia:tak:

Laski a ja wczoraj skończyłam układać rzeczy Lusi- mąż dorobił mi 2 półki w szafie.
Smoczki, laktator, nakładki itp. wygotowane i na miejscu :)

Zobacz załącznik 611148Zobacz załącznik 611149Zobacz załącznik 611150

No i super!!!! Wszystko pięknie poukładane niech czeka.

U nas jeszcze będzie przemeblowanie, ale czekamy tak do połowy marca, bo jak już wstawimy łóżeczko do nas do pokoju to będziemy mieć niezbyt dużo miejsca, więc odwlekamy ile się da:tak:
A ja wczoraj na e-bay zakupiłam czapeczkę sówkę (dokładniew tych kolorach jaka jest największa na zdjęciu) i "ubranko króliczka" - będzie do obfocenia małej :cool2::-D (Mąż nie wie:cool2:)

$_12.JPG
$_12 (1).JPG

Załączniki

• $_12.JPG
    $_12.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 66
  • $_12 (1).JPG
    $_12 (1).JPG
    36,4 KB · Wyświetleń: 69
Ja już mam to za sobą w piątek wyszliśmy już w dwójkę ze szpitala :-) Mała waży 4460 więc nie było lekko. Trzymajcie za nas kciuki, teraz tylko z górki :-) pozdrawiam

reklama
Super, że wam się udało tak okazyjnie furę kupić:-) Z całego zestawu do mnie kolorystycznie najbardziej gondola przemawia:tak:

No i super!!!! Wszystko pięknie poukładane niech czeka.

U nas jeszcze będzie przemeblowanie, ale czekamy tak do połowy marca, bo jak już wstawimy łóżeczko do nas do pokoju to będziemy mieć niezbyt dużo miejsca, więc odwlekamy ile się da:tak:
A ja wczoraj na e-bay zakupiłam czapeczkę sówkę (dokładniew tych kolorach jaka jest największa na zdjęciu) i "ubranko króliczka" - będzie do obfocenia małej :cool2::-D (Mąż nie wie:cool2:)

Zobacz załącznik 611165
Zobacz załącznik 611166

super :D Uwielbiam takie bajerki :)

Też chciałam coś takiego ale mój małż nie lubi, nie chce, nie będzie jego dziecko w czymś takim... no i pogadali wrrrrrr

Planuję sesję jak mała będzie mieć ok miesiąca- kilka zdjęć (4-5) fajnych z wszystkimi dzieciaczkami :)
Teraz tak myślę, że może chłopaki osobno, dziewczyny osobno i wszyscy razem na kilku fotkach... zobaczymy

Do góry