reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Olu super wyprawka i jak tego duuużo :szok::-)

Już nie mogę się doczekać kiedy mężu wróci i zabierze się za skręcanie mebelków do pokoju maluszka wtedy będę tam siedzieć od rana do nocy i układać, przekładać i co tylko :-D

Dagmar dla mnie za drogi;-),ja mam ciężką rękę do wydawania,wolę mieć pełne konto w banku w tedy czuję sie bezpieczniej:tak:.Ale ten mi się wyjątkowo podoba,obserwuję licytację używki ale czerwono szarej,niestety używane są tylko 2 takie na allegro:no:

Milenka- mam ten sam wózek używany w "obserwowanych" na Allegro kończy się za 38 min. też mi się podoba. Dla mnie cena nierealna ja za swój sam. zapłaciłam 1.600 zł:-D
z kolorów to preferuję fiolet i turkusowy, ale wiadomo że z używanych to się bierze co jest

OLA no ten fiolet jest super,ale ja mam 2spacerówki po synu i potrzebuję tylko głębokiego na jakieś 5miesiecy,więcej dzieci nie planuje więc mi szkoda na drogi wózek,pewnie i tak wiekszośc czasu będzie stał w ogrodzie i będziemy się dotleniać z małą całe lato:-).To byś poszalała jakbyś miała droższy wózek od auta;-)

reklama
A mnie ogarnęła mania oglądania wózków,zamiast wziąśc sie za jakąś robotę to siedzę i oglądam.Jakbym nie była taka oszczędna to kupiłabym ten i nawet kolor mi pasuje;-)
Coletto GIOVANNI 3w1 kolekcja 2013 + MEGAGRATISY (3946448318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bardzo ładny :)

a ja - w ramach debilizmu ciazowego - dopiero sie zorientowałam ze to co sobie poukladalam w komodzie z ubranek musze wszystko wyjac bo przeciez trzeba poprac :D no i teraz zdjecia cykam zeby wiedziec gdzie co ma lezec, hehe..

Do góry