reklama
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Ola szafa imponująca :-) piękne ciuszki :-)
milenka30
A mnie ogarnęła mania oglądania wózków,zamiast wziąśc sie za jakąś robotę to siedzę i oglądam.Jakbym nie była taka oszczędna to kupiłabym ten i nawet kolor mi pasuje;-)
Coletto GIOVANNI 3w1 kolekcja 2013 + MEGAGRATISY (3946448318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Coletto GIOVANNI 3w1 kolekcja 2013 + MEGAGRATISY (3946448318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dagmar
A mnie ogarnęła mania oglądania wózków,zamiast wziąśc sie za jakąś robotę to siedzę i oglądam.Jakbym nie była taka oszczędna to kupiłabym ten i nawet kolor mi pasuje;-)
kurcze fajny i nie drogi
milenka30
Dagmar dla mnie za drogi;-),ja mam ciężką rękę do wydawania,wolę mieć pełne konto w banku w tedy czuję sie bezpieczniej.Ale ten mi się wyjątkowo podoba,obserwuję licytację używki ale czerwono szarej,niestety używane są tylko 2 takie na allegro
ola10
Milenka- mam ten sam wózek używany w "obserwowanych" na Allegro kończy się za 38 min. też mi się podoba. Dla mnie cena nierealna ja za swój sam. zapłaciłam 1.600 zł
z kolorów to preferuję fiolet i turkusowy, ale wiadomo że z używanych to się bierze co jest
z kolorów to preferuję fiolet i turkusowy, ale wiadomo że z używanych to się bierze co jest
milenka30
OLA no ten fiolet jest super,ale ja mam 2spacerówki po synu i potrzebuję tylko głębokiego na jakieś 5miesiecy,więcej dzieci nie planuje więc mi szkoda na drogi wózek,pewnie i tak wiekszośc czasu będzie stał w ogrodzie i będziemy się dotleniać z małą całe lato:-).To byś poszalała jakbyś miała droższy wózek od auta;-)
Kupuj super ten wózio ! Kolor rewelacyjny i cena nie jest aż tak duża. Jeśli Ci sie podoba to wciskaj KUP TERAZ
reklama
Bardzo ładny
a ja - w ramach debilizmu ciazowego - dopiero sie zorientowałam ze to co sobie poukladalam w komodzie z ubranek musze wszystko wyjac bo przeciez trzeba poprac no i teraz zdjecia cykam zeby wiedziec gdzie co ma lezec, hehe..
Podziel się: