reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Olu super wyprawka i jak tego duuużo :szok::-)

Już nie mogę się doczekać kiedy mężu wróci i zabierze się za skręcanie mebelków do pokoju maluszka wtedy będę tam siedzieć od rana do nocy i układać, przekładać i co tylko :-D

Dagmar dla mnie za drogi;-),ja mam ciężką rękę do wydawania,wolę mieć pełne konto w banku w tedy czuję sie bezpieczniej:tak:.Ale ten mi się wyjątkowo podoba,obserwuję licytację używki ale czerwono szarej,niestety używane są tylko 2 takie na allegro:no:

Milenka- mam ten sam wózek używany w "obserwowanych" na Allegro kończy się za 38 min. też mi się podoba. Dla mnie cena nierealna ja za swój sam. zapłaciłam 1.600 zł:-D
z kolorów to preferuję fiolet i turkusowy, ale wiadomo że z używanych to się bierze co jest

OLA no ten fiolet jest super,ale ja mam 2spacerówki po synu i potrzebuję tylko głębokiego na jakieś 5miesiecy,więcej dzieci nie planuje więc mi szkoda na drogi wózek,pewnie i tak wiekszośc czasu będzie stał w ogrodzie i będziemy się dotleniać z małą całe lato:-).To byś poszalała jakbyś miała droższy wózek od auta;-)

reklama
A mnie ogarnęła mania oglądania wózków,zamiast wziąśc sie za jakąś robotę to siedzę i oglądam.Jakbym nie była taka oszczędna to kupiłabym ten i nawet kolor mi pasuje;-)
Coletto GIOVANNI 3w1 kolekcja 2013 + MEGAGRATISY (3946448318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bardzo ładny :)

a ja - w ramach debilizmu ciazowego - dopiero sie zorientowałam ze to co sobie poukladalam w komodzie z ubranek musze wszystko wyjac bo przeciez trzeba poprac :D no i teraz zdjecia cykam zeby wiedziec gdzie co ma lezec, hehe..

Do góry