reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Komody z Ikei Malm bardzo mi sie podobaja - kupilabym taka gdybym miala choc troche miejsca, a tak to nie wiem gdzie jakies wygodne krzeselko wcisnac w ten nasz pokoj, zeby wygodnie malenstwo karmic. No chyba, ze bedzie preferowalo na lezaco cyca;-)

reklama
Komody z Ikei Malm bardzo mi sie podobaja - kupilabym taka gdybym miala choc troche miejsca, a tak to nie wiem gdzie jakies wygodne krzeselko wcisnac w ten nasz pokoj, zeby wygodnie malenstwo karmic. No chyba, ze bedzie preferowalo na lezaco cyca;-)

oj babo, babo- to ty masz preferować a dzidzia preferuje to co mama, bo czuje się pewnie trzymana :D

Laski zaczynam wam wkładać do głowy-
"dziecko do cyca a nie cyc do dziecka"
zapamiętać!!!!!!

Mojeboje super zakupy.
Co do komody to ja mam taką dużą 4 szufladową. Nie dziecięcą tylko zwykłą kupioną do kompletu z meblami z sypialni. Bez problemu tam się wszystko pomieściło (choć niby tak dużo). Z tym, że kosmetyki i inne przybory trzymam oddzielnie.

dagmar nieustannie mnie rozbrajasz hahah

mojebobo super zakupy :) widzę słynny kocyk z allegro ;)

kurczę ja jeszcze nie mam komody..planuje kupić dwie, jedną na 3 jedną 4 półki żeby wszzytk pomieścić

My już komodę mamy, przewijak też łóżeczko złożone ale ze względu na naszą tymczasową lokatorkę wszystko jest na jednej kupie, ciuszki, bujaki itd. co strasznie Mnie denerwuje ale trudno oby do końca lutego już coraz bliżej :-) i jak już wszystko poukładam to powstawiam fotki :-) no i musimy kupić jakiś fotel do karmienia bo u Małej w pokoiku nie mamy kanapy i zastanawiałam się nad fotelem z ikei ale jeszcze zobaczymy :-)

reklama
Nooo to kupiłam tą komodę 4-szufladową:) I w sumie dobrze, bo do tej dotychczasowej mąż będzie mógł znowu swoje rzeczy powkładać, które gdzieś tam poupychał tymczasowo. W ogóle jedna z ostatnich sztuk, bo w sypialni mieliśmy średniobrązowego Malm-a i Billego a teraz właśnie ten kolor przestali produkować i tylko kilka tych komód zostało. Mieliśmy jeszcze jedną szafkę nocną kupić ale już nie było i nie będzie:(
Poza komodą kupiliśmy jeszcze wanienkę i różowy kocyk i przeuroczą pacynkę sowę:) O taką VANDRING UGGLA Pacynka - IKEA

Do góry