reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
To ja też się pochwalę wczoraj przez tablicę kupiliśmy za 50 zł matę edukacyjną nową nie otwieraną bo synek Państwa dostał drugą :) O taka :-)
CAM00367.jpg

I pojechaliśmy dzisiaj z A. do Obi i kupiliśmy firankę do Malutkiej do pokoju, zwykłą ale taką chciałam :-)

CAM00363.jpg CAM00364.jpg

Załączniki

• CAM00367.jpg
    CAM00367.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 78
  • CAM00363.jpg
    CAM00363.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 78
  • CAM00364.jpg
    CAM00364.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 73
To ja też się pochwalę wczoraj przez tablicę kupiliśmy za 50 zł matę edukacyjną nową nie otwieraną bo synek Państwa dostał drugą :) O taka :-)
Zobacz załącznik 606326

I pojechaliśmy dzisiaj z A. do Obi i kupiliśmy firankę do Malutkiej do pokoju, zwykłą ale taką chciałam :-)

Zobacz załącznik 606327 Zobacz załącznik 606328

super wam się udało z tą matą :)
No a firaneczka bardzo ładna- taka delikatna :)
a co tam za zwierz stoi?

Hej dziewczyny u mnie zakupowe szaleństwo trwa i pokaże wam co już mam

Archiwalne: Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pościel ogródek beżowy :)
no i komoda :1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
Zrobiło się dość ciasno a tu jeszcze łóżeczko

a co do maty edukacyjnej dorwałam od takiej babki co mi ciuszki sprzedawała i mam prawie nową . I wzięłam okazjonalnie od niej cały zestaw w tym były 3 kompletne pościele 5 elementów kołdra poduszka wanienka lampka i w poniedziałek dowiezie mi resztę ubranka jak i cała reszta wyglądają jak nowe
więc się nie zastanawiałam .

Załączniki

• 1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
    1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 77

Archiwalne: Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i komoda :Zobacz załącznik 606332

a co do maty edukacyjnej dorwałam od takiej babki co mi ciuszki sprzedawała i mam prawie nową . I wzięłam okazjonalnie od niej cały zestaw w tym były 3 kompletne pościele 5 elementów kołdra poduszka wanienka lampka i w poniedziałek dowiezie mi resztę ubranka jak i cała reszta wyglądają jak nowe

no i super :)
Pochwal się resztą :)

Byliśmy z nudów ze Ślubnym na zakupach, kupiliśmy trochę rzeczy dla Maluszka ( wanienkę, pamersy - zdecydowałam sie na początek na sensitive, chusteczki nawilżane, kilka akcesoriów do pielęgnacji itp.)
Oglądaliśmy fajny leżaczko-bujaczek, niestety nie mogliśmy sie zdecydować. Musimy sie z tym przespać :) i jeśli obudzę sie jutro z przeświadczeniem tak to ten to jutro kupimy :D

Co do kosmetyków jeszcze nic nie mamy. Nie wiem na które sie zdecydować :/

Cieszę się z tych przygotowań i zakupów. Powiem Wam, że na chłopczyków są superowe rzeczy .....no ale ciuszki dla dziewczynek normalnie wymiatają :) CUDEŃKA !!!!

Co do kosmetyków też się zastanawiam jeszcze ale bardziej wybiorę Nivea i wiecie co zastanawiam się czy kupić tą mate pod prześcieradło macie też w planach ją kupić ?
A co do bujaczka też nie możemy się zastanowić który wybrać no i kwestia przewijaka na łóżeczko .

no i komoda :Zobacz załącznik 606332

hehe..my kupilismy dokaldnie u tego smego sprzedawcy ten sam komplecik :) tylk wybralismy misia na drabince kremowego :)

Syper zakupy

Zobacz załącznik 606326

Zobacz załącznik 606327 Zobacz załącznik 606328

fajne zkupy :) tez zastanawial sienad firmaką, ale musialabym zakdlac karnisz i jakos mnie to zniecheca :) ammy w oknach drewniane zaluzje i nie wiem czy tak nie ostawie narazie.

Śliczne zakupy!
Sandra, chodzi Ci o takie podkłady pod prześcieradło, żeby materac się nie zamoczył? Jeśli tak, to ja takie kupiłam:)

reklama
sandra- właśnie dziś myślałam nad tą matą :)
Co do przewijaka- miałam 3 zupełnie różne i sprawdzał się każdy- Amelka miała miękki na komodzie, Jonasz taki na desce na łóżeczko a Kaj taki z ikea dmuchany.
Teraz kupiłam na łóżeczko bo po cc pewnie będę wolała się nie schylać :)

Do góry