reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
To ja też się pochwalę wczoraj przez tablicę kupiliśmy za 50 zł matę edukacyjną nową nie otwieraną bo synek Państwa dostał drugą :) O taka :-)
CAM00367.jpg

I pojechaliśmy dzisiaj z A. do Obi i kupiliśmy firankę do Malutkiej do pokoju, zwykłą ale taką chciałam :-)

CAM00363.jpg CAM00364.jpg

Załączniki

• CAM00367.jpg
    CAM00367.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 72
  • CAM00363.jpg
    CAM00363.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 71
  • CAM00364.jpg
    CAM00364.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 66
To ja też się pochwalę wczoraj przez tablicę kupiliśmy za 50 zł matę edukacyjną nową nie otwieraną bo synek Państwa dostał drugą :) O taka :-)
Zobacz załącznik 606326

I pojechaliśmy dzisiaj z A. do Obi i kupiliśmy firankę do Malutkiej do pokoju, zwykłą ale taką chciałam :-)

Zobacz załącznik 606327 Zobacz załącznik 606328

super wam się udało z tą matą :)
No a firaneczka bardzo ładna- taka delikatna :)
a co tam za zwierz stoi?

Hej dziewczyny u mnie zakupowe szaleństwo trwa i pokaże wam co już mam

Archiwalne: Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
pościel ogródek beżowy :)
no i komoda :1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
Zrobiło się dość ciasno a tu jeszcze łóżeczko

a co do maty edukacyjnej dorwałam od takiej babki co mi ciuszki sprzedawała i mam prawie nową . I wzięłam okazjonalnie od niej cały zestaw w tym były 3 kompletne pościele 5 elementów kołdra poduszka wanienka lampka i w poniedziałek dowiezie mi resztę ubranka jak i cała reszta wyglądają jak nowe
więc się nie zastanawiałam .

Załączniki

• 1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
    1506413_667140969999218_1047922116_n.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 67

Archiwalne: Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i komoda :Zobacz załącznik 606332

a co do maty edukacyjnej dorwałam od takiej babki co mi ciuszki sprzedawała i mam prawie nową . I wzięłam okazjonalnie od niej cały zestaw w tym były 3 kompletne pościele 5 elementów kołdra poduszka wanienka lampka i w poniedziałek dowiezie mi resztę ubranka jak i cała reszta wyglądają jak nowe

no i super :)
Pochwal się resztą :)

Byliśmy z nudów ze Ślubnym na zakupach, kupiliśmy trochę rzeczy dla Maluszka ( wanienkę, pamersy - zdecydowałam sie na początek na sensitive, chusteczki nawilżane, kilka akcesoriów do pielęgnacji itp.)
Oglądaliśmy fajny leżaczko-bujaczek, niestety nie mogliśmy sie zdecydować. Musimy sie z tym przespać :) i jeśli obudzę sie jutro z przeświadczeniem tak to ten to jutro kupimy :D

Co do kosmetyków jeszcze nic nie mamy. Nie wiem na które sie zdecydować :/

Cieszę się z tych przygotowań i zakupów. Powiem Wam, że na chłopczyków są superowe rzeczy .....no ale ciuszki dla dziewczynek normalnie wymiatają :) CUDEŃKA !!!!

Co do kosmetyków też się zastanawiam jeszcze ale bardziej wybiorę Nivea i wiecie co zastanawiam się czy kupić tą mate pod prześcieradło macie też w planach ją kupić ?
A co do bujaczka też nie możemy się zastanowić który wybrać no i kwestia przewijaka na łóżeczko .

no i komoda :Zobacz załącznik 606332

hehe..my kupilismy dokaldnie u tego smego sprzedawcy ten sam komplecik :) tylk wybralismy misia na drabince kremowego :)

Syper zakupy

Zobacz załącznik 606326

Zobacz załącznik 606327 Zobacz załącznik 606328

fajne zkupy :) tez zastanawial sienad firmaką, ale musialabym zakdlac karnisz i jakos mnie to zniecheca :) ammy w oknach drewniane zaluzje i nie wiem czy tak nie ostawie narazie.

Śliczne zakupy!
Sandra, chodzi Ci o takie podkłady pod prześcieradło, żeby materac się nie zamoczył? Jeśli tak, to ja takie kupiłam:)

reklama
sandra- właśnie dziś myślałam nad tą matą :)
Co do przewijaka- miałam 3 zupełnie różne i sprawdzał się każdy- Amelka miała miękki na komodzie, Jonasz taki na desce na łóżeczko a Kaj taki z ikea dmuchany.
Teraz kupiłam na łóżeczko bo po cc pewnie będę wolała się nie schylać :)

Do góry