reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Ks ja częśc rzeczy poprałam w persilu sensitive,pozniej kupilam jelp i piorę wszystko w nim.A płynu używam lenor sensitive bo ślicznie,delikatnie pachnie;-)

reklama
No zamówiłam prenumeratę"Mamo to ja"na rok za całe 22zł i zmieściłam się w tych pierwszych 300os.A te kosmetyki z konkursu sms typu "tak lub nie"z gazety "Mam dziecko";-)

Bafatka no właśnie tak mi się wydaje,wypróbujemy-zobaczymy;-).Za 1.22zł opłacało się.A jest mydełko,maść,balsam i emulsja do kąpieli i nawet to spora poj.

marteczka-brawo brawo szczesciaro:-)
co do proszku to znowu odmieniec jestem:dry: bo mialam i jelp i lovele i bardziej mi spasila lovela:dry::tak:

Ja też używałam Lovelę, spróbowałam jej jako pierwszej i nie zmieniałam bo nie miałam powodu. Kilka pierwszych miesięcy prałam w tym proszku a potem już prałam z naszymi ciuchami w naszym proszku.

reklama
Dziewczyny a tak troche z innej strony ale tez dotyczace prania: kiedy zamierzacie prac wszystko? Na miesiac przed, dwa tygodnie? Kurcze nic juz nie pamietam:-(

Do góry