reklama
a newet jesli chcesz korzystac z leżaczka to i tak musisz mieć wanienke no chyab ze wolisz napuizcac co wieczór wody do swojej wanny...;-)ja osobiscie nie korzytsałam z lezaczków żadnego rodzaju ale koleżanka chwali sobie bardzo leżaczek (nie foczkę) taki gdzie mocny frottowy materiał jest naciągnięty na metalowy stelaz i to mozna spoko prac i suszyci kosztuje 10 zetaCzy jezeli kupuje podkładke do wanny do kąpieli (taki lezaczek) to wanienka nie jest juz konieczna prawda? czy lepiej samą wanienke kupic?
Dusia08
Marzec '08
Sabincia- Co do wanienki to pewnie doswiadczone mamy ci dobrze poradza. Ja mialam kupowac taka wanienke z taka wkladka wlasnie ale wszystkie byly takie male i jakies dziwne. I bylam ostatnio w Ikea i byly takie dosyc duze zwykle wanienki (okazalo sie nawet ze robione w Polsce) wiec kupilam taka wanienke i dokupilam do niej taki lezaczek, byl bardzo tani wiec nawet jak zle sie bendzie na nim kompac to nie bende zalowac. A sprubowac trzeba :-) O to moja wanienka:
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Mnie sie podobaja wszystkie najbardziej 1,3i 7;-)
Co do waniwnki bede miała zwykłą ewntualnie dokupie misia lub siedzonko z gąbki które mozna prac.Bo sama gąbka kojarzy mi sie z bakteriami i w domu tez nie uzywam tylko myjek i jak dla dzieci(które tez sie pierze)Ale mam schize co???
Co do waniwnki bede miała zwykłą ewntualnie dokupie misia lub siedzonko z gąbki które mozna prac.Bo sama gąbka kojarzy mi sie z bakteriami i w domu tez nie uzywam tylko myjek i jak dla dzieci(które tez sie pierze)Ale mam schize co???
reklama