reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Czy jezeli kupuje podkładke do wanny do kąpieli (taki lezaczek) to wanienka nie jest juz konieczna prawda? czy lepiej samą wanienke kupic?

Sabincia ja miałam zwykła wanienke i nei kupowałam rzadnej foczki alni leżaczka
poprostu Łukasz kąpal Melci na ręce;-) a wydaje mi sie ze takie noworodki to sa jeszcze zawiotkie do takich sprzetów
ale to tylko moja opinia;-)

Czy jezeli kupuje podkładke do wanny do kąpieli (taki lezaczek) to wanienka nie jest juz konieczna prawda? czy lepiej samą wanienke kupic?
a newet jesli chcesz korzystac z leżaczka to i tak musisz mieć wanienke no chyab ze wolisz napuizcac co wieczór wody do swojej wanny...;-)ja osobiscie nie korzytsałam z lezaczków żadnego rodzaju ale koleżanka chwali sobie bardzo leżaczek (nie foczkę) taki gdzie mocny frottowy materiał jest naciągnięty na metalowy stelaz i to mozna spoko prac i suszyc:tak:i kosztuje 10 zeta:-p

to moj dzisiejszy nabytek :-):-) tylko nie wiem jak wejdzie bo rozdzielczosc musialam zmniejszyc bo nie chcialo inaczej zaskoczyc:wściekła/y:

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 36
Sabincia- Co do wanienki to pewnie doswiadczone mamy ci dobrze poradza. :tak: Ja mialam kupowac taka wanienke z taka wkladka wlasnie ale wszystkie byly takie male i jakies dziwne. I bylam ostatnio w Ikea i byly takie dosyc duze zwykle wanienki (okazalo sie nawet ze robione w Polsce) wiec kupilam taka wanienke i dokupilam do niej taki lezaczek, byl bardzo tani wiec nawet jak zle sie bendzie na nim kompac to nie bende zalowac. A sprubowac trzeba :-) O to moja wanienka:

Mnie sie podobaja wszystkie najbardziej 1,3i 7;-)
Co do waniwnki bede miała zwykłą ewntualnie dokupie misia lub siedzonko z gąbki które mozna prac.Bo sama gąbka kojarzy mi sie z bakteriami i w domu tez nie uzywam tylko myjek i jak dla dzieci(które tez sie pierze)Ale mam schize co???

reklama
Do góry