reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

reklama
Falbala, fajna ta niby ramka do uwieczniania dzidzka :-D Super pamiatka.

Witaj Moreme, dolacz do innych watkow!

Co do prezentow to mnie jeszcze nikt nie pytal ;-) Ale chce zeby moi rodzice kupili malej porzadne krzeselko do karmienia, bo jak juz wspomnialam na watku "umiejetnosciowym" Sara odrkyla sposob jak w sekundzie stanac na prostych nogach na siedzeniu! :szok: Wystarczy, ze odwroce cglowe, a ta juz stoi.

A reszte rodzinki poprosze chyba o kase i sama malej cos z tego kupie.

Co do kolezanek i znajomych to wiem, ze raczej ciuszki mi pokupia - w sumie to i dobrze, ale bede musiala im powiedziec, zeby byly juz cieplejsze i wieksze.

W ogole to szykuje sie nam impreza na jakies 25 osob! :szok:
Moi rodzice, siostra, dziadkowie z jednej i z drugiej strony, T., rodzice T., siostra T. z synkiem, babcia T. i ciotka T., moja ciotka z kuzynka i kuzynem, Beata z Oliwka, Estera z Allankiem, Anka z Kamisia, Ola z Sebastianem i malym Fabiankiem, Jagoda (w ciazy) z mezem i narazie chyba tyle :-D

My w koncu osiagnelismy kompromis! Zrobimy w weekend Urodzinowy Turniej w ping - ponga i zaprosimy cala rodzine. Zamowimy wielki tort, albo nawet dwa. :-D A "male" urodzinki zrobimy tak, jak wypadaja w czwartek i zaprosimy dziadkow i chrzestnych. Jak bedzie ladnie, to pojdziemy na dzialke, a jak brzydko, to zostaniemy w domu. Jezeli chodzi o prezenty, to poprosimy o jakies drobiazgi, albo o prezent skladkowy. Wiadomo, ze u wszystkich krucho teraz z pieniedzmi.

My w koncu osiagnelismy kompromis! Zrobimy w weekend Urodzinowy Turniej w ping - ponga i zaprosimy cala rodzine. Zamowimy wielki tort, albo nawet dwa. :-D A "male" urodzinki zrobimy tak, jak wypadaja w czwartek i zaprosimy dziadkow i chrzestnych. Jak bedzie ladnie, to pojdziemy na dzialke, a jak brzydko, to zostaniemy w domu. Jezeli chodzi o prezenty, to poprosimy o jakies drobiazgi, albo o prezent skladkowy. Wiadomo, ze u wszystkich krucho teraz z pieniedzmi.
Ollesia, zadroszcze Ci takiej zgranej rodzinki! U mnie by cos takiego niestety nie przeszlo :no:
Na pewno bedziecie wszyscy miec radoche i wielki ubaw!

Co do prezentow to mnie jeszcze nikt nie pytal ;-) Ale chce zeby moi rodzice kupili malej porzadne krzeselko do karmienia, bo jak juz wspomnialam na watku "umiejetnosciowym" Sara odrkyla sposob jak w sekundzie stanac na prostych nogach na siedzeniu! :szok: Wystarczy, ze odwroce cglowe, a ta juz stoi.
Sandra, na watku rozwojowym napisalam Ci o pasach Canpolowskich, kosztuja kolo 10-15 zlotych, a koszt nowego krzeselka do karmienia by Ci odszedl ;-) Obiecuje zdjecia jak wygladaja, ale malzonek musi wrocic :-)

nie wiem jak Wy ale ja chce impreze grillowa tzn zero krawatow i bialych koszul luzne spodnie i koszulki chociaz i tak pewnie przyjda goscie elegancko :-D zrobie jakas zupe girllowe jedzonko jakies paluszki ciastka i picie i juz :-D

Tylko nie wiem jak z alkoholem moze mi pomozeci jak bedzie u Was???

U nas alkohol odpada - nie lubie alkoholu na imprezach dla dzieci. To ma byc swieto dziecka a nie popijawa, u nas nie bedzie nawet butelki wina - tak zarzadzilam :p

reklama
Do góry