reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

u mnie tesciowa tobi tork wiec mam z glowy i nie musze placic za niego...a ona torciki robi bardzo dobre

a co do prezentow to wiem ze bedzie krzeselko do karmienia a reszty nie wiem

reklama
mada ten stolik edukacyjny to chyba fajna sprawa :tak:.Podpatrze na allegro jak to wygląda.
Alik dostanie jeździk-pchacz, fotelik samochodowy, nocnik i niewiem co jeszcze:confused: Chyba wystarczy :happy::-D

My narazie wiemy tylko o ubrankach od babci, zreszta sama je wybieralam. A co do tortu to pewnie tez zamowiony, bo ja jak Sandra do ciast to mam lewe rece. jedynie faworki (chrust) umiem robic. A po za tym imprezka bedzie w sobote 1 wrzesnia albo 8-go musze sie jeszcze domowic z bratowa. Zdecydowalismy ze urodziny robimy oddzielnie, aby kazde dzieciatko mialo swoj wlasny wazny moment.

Piotrek będzie miał tort śmietanowy z truskawkami w obrazkiem Kubusia Puchatka. Kg tortu to 40 zł. Ten będzie miał ok 2 kg...

Piotruś oprócz kasiory dostał zabaweczki. Od chrzestnego taką piłeczkową fontannę, której się przestraszył ;-) za to jego mała kuzynka była zachwycona :tak: suka też :-p
220991975

a od chrzestnej dostał samojeżdżący traktor z przyczepą, w której są zwierzątka: konik, krówka, owieczka, kurka, świnka. z przodu siedzi pan farmer. jak się naciśnie figurkę to wydaje odpwiednie dzwięki: muczy, beczy itd a pan farmer śpiewa, że "old McDonald had a farm" :tak:

a najlepsza do zabawy i tak okazała się butelka po pepsi ;-):-)

co do przyszłości mego dziecka... położyliśmy przed nim: kieliszek, książeczkę do nabożeństwa, pieniążki, obrożę psią i myszkę komputerową. i moje ukochane dziecię wybrało po kolei: obrożę (będzie z niego psiarz :-)), pieniążek, książeczkę do nabożeństwa, myszkę komputerową. kieliszkiem w ogóle się nie zainteresował, mimo że dość duży był :-p pewnie dla niepoznaki :-p

No to Piotruś nazbierał sobie zabaweczek, do fontanny się przekona , moja jak ja widzi to aż piszczy już dwa razy baterie zmieniałam szkoda ze bolącej głowy od tej cholernej melodyjki nie da sie wymienić:-p
co do przyszłości to będzie miał chodowle lub szkołę tresury(obroża i kasa) pod patronatem Radia Maryja(książeczka);-)taki zarcik:-D

ollesia chyba zły kod skopiowałaś, miał być BBcode czy jakoś tak i nie widać Twojego suwaczka:-)
a my roczek odprawiamy we wrześniu:-p ale to już dłuższa historia, więc innym razem opowiem:tak:
Leyna gratulować wyborów Piotrusia;-)

a te przedmioty to sie kładzie w dniu urodzin czy w dniu imprezy urodzinowej??

a my jak tak dalej z pogodą pójdzie to nici z zoo:-( a najlepsze jest to że chcielismy ją do wesołego miasteczka zabrac i dowiedziałam sie że,aby wejść musimy wykupic karnety z punktami na karuzele oby dwoje czyli 2x25 z czegopłaci sie za karuzele, 25zł=25punktów, najlepsze jest to że mała chyba z dwóch karuzel tylko skorzysta po 3punkty i basenu suchego który jest za darmo, za niewykorzystane punkty miasteczko nie oddaje kasy:eek: paranoja i naciaganie:wściekła/y:

reklama
Do góry