reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

Belgrano, u Was widze tez imprezka sie udala :-)

Redaktorka, czulki to tez jakis wklad ;-) A tak z ciekawosci, duzo wczesniej zamawialiscie tort i ile mniej wiecej kosztuje takie cudenko? :-)

reklama
Redaktorka, czulki to tez jakis wklad ;-) A tak z ciekawosci, duzo wczesniej zamawialiscie tort i ile mniej wiecej kosztuje takie cudenko? :-)

tort zamawiany 3 dni przed impreza, u znajmojej mojej mamy, to byl jej prezent dla Majki:-) nie mam pojecia ile kosztuje tort, w cukierni u nas to jakies chyba 25 zl/kg a ten byl albo 3 albo 4 kg

u nas kilogram tortu waha się w granicach 30-a nawet 40 zł:szok::szok: zależy oczywiście od "smaku".... my wybierzemy chyba śmietankowy...

Jakie macie pomysly na prezenty na roczek?bo wszyscy sie pytaja co kupic aj sama nie wiem a tak glupio powiedziec,ze kasa by sie przydala co?;-)

pati- fajnie to będzie wyglądać...

u mnie się nie pytają o prezenty... zapytał się tylko młodszy brat P. ze swoją dziewczyną - to powiedziałam,że jakąś fajną pościel moga zakupić... ponadto moja siostra- chrzestna julii kupuje nowe krzesełko do karmienia, moja mama kupuje pchaczka i to wszystko co wiem...

u nas ma być: rowerek, kład, stolik edukacyjny, fotelik samochodowy, kolczyki(juz sa) i taki dość nie standardowy czyli szczepionka na pneumokoki, tyle wiem co z resztą nie mam pojęcia

Musze isc sie dowiedziec ile u nas kosztowalby taki torcik :-) Bo ja jezeli chodzi o ciasta mam 2 lewe rece :-p

Co do prezentow to narazie nikt o nic nie pyta :-) Wiem, ze na pewno kase dostanie i ciuchy, a co jeszcze to nie mam zielonego pojecia :-)

reklama
U nas za 1kg tortu trzeba sypnąc 20-23zł.
A z prezentów wiem tylko o wózku od prababci druga prababcia napewno da kase a reszta to nie wiem. i doszliśmy do wniosku, ze tak o 18zrobimy jeszcze grilla na urodzinkach bo jak sie patrzylam na pogodę 19go to ma byc ciepło.

Do góry