reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama

ło matko, ale jak ci sprzedawcy ubierają lalki, to mi sie słabo robi :zawstydzona/y: normalnie, jakbym małe nieżywe ciałka widziała :zawstydzona/y: okropne :baffled:

ja kupiłam czapeczkę i "rękawiczki" ale na szczęście ma to normalny kolor- a nie majtkowo- różowy :-p

ionka, ja podałam tylko link, że są ciepłe czapeczki. Kolor i lalki to już nie moja wina.

ojjj, nie, nie zrozum mnie źle!!! :-) przeciez ja nie mam o nic pretensji do Ciebie :-)
lalki i kolory to sprawa indywidualna ;-)

ja ciągle mam w oczach jakąś aukcję z ubrankami do chrztu i lale były poubierane jak niewiadomo co w te wszystkie tiule i koronki, nic tylko do trumny jak dla mnie :baffled:

O jej, ale macie skojarzenia:szok:

Co do kombinezonika, to ja też się zastanawiam, mam na 62 taki z H&M ocieplany futerkowo-polarowy, a potem ze spadkowych ciuszków taki zimowy, ale 68 z Cocodrillo. Nie wiem, myslicie że to starczy. Mój Darek mówi, ze najwyżej Malutką w jeden i drugi ubierzemy na wyjście (termin był 2 marca, ale gin teraz mówi że w polowie lutego sie urodzi), a później, to i tak poniżej -10 nie wolno wychodzić. Sama nie wiem:-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry